Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 9:36:18
|
|
|
|
kakadoo
|
hja... kako pa veš da ni varjante da neb bla skupi?
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 9:45:48
|
|
|
|
špelin@
|
Svetujem ti resno delo na odvračanju pozornosti in obvladovanju same sebe. Sama sem dala na začetku svoje kariere ( ) kot 19-letna naivnica čez tovrstno afero - no, bila sva sicer oba samska, samo se je on čez čas zapletel z drugo sodelavko in sem na koncu jaz ostala brez službe, v katero sem vložila veliko trdega dela Ni vredno, bejba, resno. Uživaj v "metuljčkih", ampak jih imej le za popestritev, nadzoruj situacijo in ceni samo sebe. In predvsem: ne zapletaj se kaj konkretneje z njim. Itak boš tekom časa videla, če je dejansko kaj na teh trenutnih "metuljčkih". Sicer pa vem, da je meni z distance lahko nekomu soliti pamet, ti pa sama najbolje veš, kako boš ravnala
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:01:47
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo hja... kako pa veš da ni varjante da neb bla skupi? - ker sem jaz poročena in imam otroka, on pa tud v zvezi - ker je on kar nekaj let mlajši od mene - ker pri nas v službi "pari" niso dovoljeni - ker če uporabim pamet totalno nisva za skupaj... še bi se kaj našlo
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:04:51
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uživaj v "metuljčkih", ampak jih imej le za popestritev, Pod to se podpišem.
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:05:17
|
|
|
|
vesna_b
|
potem bi se pa jaz bolj osredotočila na to, kako da si se zaljubila v sodelavca - očitno neki med tabo in možem ne štima... ti pa nisem čisto nič fovš... upam, da bo čim prej mimo...
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:17:13
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b potem bi se pa jaz bolj osredotočila na to, kako da si se zaljubila v sodelavca - očitno neki med tabo in možem ne štima... ti pa nisem čisto nič fovš... upam, da bo čim prej mimo... ja verjatno sva se mal odaljila zadnje čase, ker sva premalo časa skupaj, pa ko smo skupaj smo ponavadi kot družina ne sama. sicer pa nimava težav, kregava se tud ne, sva preživela že veliko slabša obdobja. samo iskrice mal ugašajo.
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:19:34
|
|
|
|
kakadoo
|
ajoj.... točn to uživaj v metuljčkih drugega ti ne preostane... ne postavljaj na kocko svoje službe in družine... karkoli boš rekla ali nakazala... boš iz sebe samo naredila!! mogoče je to samo eno obdobje, ki bo minilo... tudi mene je že grabilo v službi zaradi nekoga... pa sem se ga začela izogibati pa me je kar uspešno minilo drugače pa punca - naj te ne zanese: moški so vedno naklonjeni do žensk.
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:28:07
|
|
|
|
kakadoo
|
očitno neki med tabo in možem ne štima... Ni nujno Zakaj vse ženske pomislite, da če se človek zaljubi v nekoga... da potem pa z možem ne štima???? Seveda štima, zakaj pa ne? Lahko se z njim čisto normalno razumeš, mogoče je odnos briljanten, se zabavata, hodita na izlete, večerje itd.. se ne kregata itd... Mož kot mož. Moža sčasoma začneš gledati kot na osebo s katero živiš, si nanjo navajen, jo poznaš do tazadnje kosti, prav tako poznaš njegovo mišljenje, navade, reakcije v določenih trenutkih... Skratka - na to osebo si navajen. Jo imaš blazno rad.... ni pa več metuljčkov... sčasoma kar izginejo... Ni več adrenalina... In to je to kar ti daje nekdo, ki se vanj zagledaš! In to ne pomeni da ti pa nekaj z možem ne štima. Prav rada bi vidla eno, ki po 20-ih letih zakona še vedno čuti metuljčke v želodcu ko vidi svojega moža in je vanj zacopana kot prvi dan.
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:45:41
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo Prav rada bi vidla eno, ki po 20-ih letih zakona še vedno čuti metuljčke v želodcu ko vidi svojega moža in je vanj zacopana kot prvi dan. kakadoo, to je RR, tuki s(m)o same peRRfektne ženske (gospodinje, mame, ljubimke,...), tuki s(m)o vse še po 25ih letih zacopane ko prvi dan. čez plot se niti pogleda ne, kaj šele skoči! pa kregaj(m)o se tudi ne (s partnerji, da ne bo pomote) sicer pa ja, kot so ti že povedale, uživej v metuljčkih, pozornosti,... pa to doma poskusi na moža preslikat, zna čudeže delat.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 10.5.2010 10:46:30 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:46:33
|
|
|
|
josephine27
|
fora je v tem da se ga praktično ne moram izogibat ker veliko delava skupaj. zadnjič pa ko sem poskusla bit mal bolj uradna je tako opazil da neki ne štima pa me je potem skoz spraševal kaj je narobe. saj vem da sem se sama zaštrikala, ko sva se začela tud osebe stvari pogovarjat, pa skupi na malco hodit ampak ...
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:49:18
|
|
|
|
josephine27
|
sicer pa ja, kot so ti že povedale, uživej v metuljčkih, pozornosti,... pa to doma poskusi na moža preslikat, zna čudeže delat. ne govor, zadnjič sem prišla tako skurjena domov da sem doma potem kar moža naskočila in je sam debelo gledal kaj se mi rola
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:52:09
|
|
|
|
vesna_b
|
pa nisem mislila, da tako ne štima, da sta za ločit se, ampak da bi pa mogoče mogla kako popestrit svoj odnos, da bi blo spet bolj zanimivo. za oba... pač moje mnenje. no, po dvajsetih letih zakona pa metuljčkov ne pričakujem, ha ha ha, se m zdi, da je takrat med dvema neko posebno spoštovanje. če je. tam še nisem, upam pa, da bom...
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:53:15
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem imela sodelavko ki je po 20 letih še vedno čutila metuljčke! Jaz sem s svojim možem 10 let in sem še vedno nora nanj ,vsak dan bolj! Moj ati je še nor na mamo ,letos praznujeta 40 let poroke,pa sta se mlada poročila,ona 17l,on pa 20! Vse je odvisno ,kaj je v glavi,in če ti je družina vrednota,sam v današnjem času je družina = nič!Žal!
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:55:20
|
|
|
|
vesna_b
|
o ljupka, tole je pa lepo slišat....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 10:59:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 10:59:08
|
|
|
|
kakadoo
|
ja težko je to... on se je verjetno tega navadil... takega odnosa pa too... samo zdaj kakor pogledaš... če gledaš iz perspektive da tudi on nekaj čuti do tebe... najhujši scenarij je lahko ta, da se zapleteta v eno avanturco... sicer mogoče vse lepo in fajn.. če tega kdo ne izve v službi. pa verjemi mi - to je zelo težko skriti. tudi jaz imam to za sabo... z razliko v tem, da sva takrat oba imela partnerje, nisva pa bila poročena. izid je bil tak, da sta obe vezi razpadli (moja in njegova), ker sva začela skupaj hoditi.. kot zanalašč naju je nato šefica srečala v kinu... kar pomeni da so drugi dan vsi v službi vedeli za naju... Nato so mene vrgli iz službe: razlog je bil "neprimerni odnosi s sodelavci". Sedaj, 5 let kasneje, sva srečno poročena in imava 2 otroka Am... lahko rečem da se je splačalo... samo če bi pa bila takrat poročena... pa se te zgodbe po vsej verjetnosti ne bi šla. Sploh če so tu že otroci. Amm... ne vem... dobro premisli. Vsaka stvar ima svoje posledice.
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 11:04:31
|
|
|
|
josephine27
|
ljubka, meni je družina vrednota, zato sem tud napisala da ni varjante da bi bila skupi s sodelavcem. moža spoštujem in mislim da on mene tud. glih zato mi je vse skupi težje. iskreno nisem mislila da se to lahko tud meni kdaj zgodi.
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 11:08:01
|
|
|
|
ljupka
|
Ja Vesna, sam vem da je takih malo! Moj ati je tipični moški copata!Mamine želje,se takoj izpolnejo,samo da je ona srečna in zadovoljna!Če jo kaj zaboli takoj skače okrog nje ,kot da je dojenček,kuha ,pospravlja in nikoli v življenju ji ni rekel žal besede,spoštuje jo ko žensko in ko mamo! Ko je bil mlad je bil zelo luškan,lahko bi imel še 100 drugih,celo njena sestra ga je hotela imet,gola je stopila pred njega in ga osvajala,pa jo je v rit brcnu ni hotel več na obisk,in ji je razložil,da ma rad njeno sestro,da lahko vse nage hodijo ,da ga ne zanima!Po 40 letih še vedno tako misli!
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 11:13:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Kaj storiti ko se zatrapaš v sodelavca, pa ni varjante da bi bila skupaj? Počakaš da mine.
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 11:15:16
|
|
|
|
ljupka
|
Josephine probaj razmislit zakaj si se zaljubila v moža,kaj je tisto kaj te na možu privlači,katere ima pozitivne lasnosti!Probaj to privleč na dan,probaj se še enkrat zaljubiti vanjga,vzemi si čas,da bosta sama! Zakaj si se zaljubila v sodelavca,predvidevam da samo zaradi zunanjosti,to ni nič,lepota je minljiva,važno je srce! Sam vem lahko je pameten bit! Nismo vsi ljudje enaki.Vsak ima drugačno življenje,drugačne veze! Pa ni dovolj če moža samo spoštuješ!A ga tudi ljubiš?
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 11:24:02
|
|
|
|
diana 28
|
Jaz ti svetujem, da se probaj malo umirit... Zelo lepo je to obdobje zaljubljenosti in ''metuljčkov'' vendar po moje ni vredno.... Še posebej, če s tem lahko razdreš družino in izgubiš službo... Sem imela sodelavko, ki se je podala v takšno avanturo.... Na koncu je ostala brez službe in življenje se ji je obrnilo res na glavo.... Punca je res popolnoma na tleh.... Prej je imela vse, sedaj pa nima nič.... No, lahko se sliši preveč kruto vendar nekako tako je bilo.... Počakaj nekaj časa... lahko je samo trenutna zaljubljenost in ko ga boš bolje spoznala in dlje časa delala z njim boš morda opazila tudi njegove napake....Sedaj je morda res močna privlačnost vendar se tudi ta sčasoma ohladi in sčasoma boš videla, da le ni tako idealen in privlačen.... Probaj it na dopust za nekaj dni, kakšen teden in ko se boš vrnila boš morda že opazila razliko.... Meni se je vedno zgodilo, da ko se vrnem so mi vsi nekam čudni....Še izgledajo čudno (slabše)... Pa tudi razmišljat in fantazirat ne smeš preveč, ker če razmišljaš vse skupaj še bolj požigaš.... Vsaj jaz tako mislim
|
|
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 12:56:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine2 ne govor, zadnjič sem prišla tako skurjena domov da sem doma potem kar moža naskočila in je sam debelo gledal kaj se mi rola Po moje, je to najboljši recept- pa boste vsi zadovoljni . In če ti vse štima doma, ne izzivaj usode, raje. Še prehitro kaj pride... Mal te pač hormoni dajejo in pomlad , zato zadevo raje doma bolj intenzivno skompenziraj. Čez pol leta si boš pa mislila, kako si bila lahko nora na nekoga takega kot je ta sodelavec .
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 12:58:03
|
|
|
|
ZARA
|
Mah, klinc, dol ga dej, potem boš pa naprej razmišljala.
|
|
RE: zaljubljena v sodelavca 10.5.2010 13:09:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 sicer pa ja, kot so ti že povedale, uživej v metuljčkih, pozornosti,... pa to doma poskusi na moža preslikat, zna čudeže delat. ne govor, zadnjič sem prišla tako skurjena domov da sem doma potem kar moža naskočila in je sam debelo gledal kaj se mi rola No evo,pa si sama našla rešitev .Obdrži "metuljčke" na takšni ravni,pa boste vsi srečni . Čeprav je pa res,da je to dogajanje v službi hoja po tankem ledu,če že ne zaradi drugega,zaradi govoric,ki se ponavadi hitro razvijejo in ti znajo precej škodit...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?