|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zaljubljena v sodelavca
11.5.2010 9:25:43   
bomboncek1
mene pa zanima koliko se je ta mladenič konkretno potrudil, da ti je zmešal glavo? ker to so tiči posebne sorte, veš. in takih se kaže izogibat. in iz tvojih besed vse napeljuje na to, da je ta mladenič prav tak. kaj s tem mislim? načrtno spogledovanje, načrtno osvajanje, naivni pogledi, povuci potegni, paljenje žrtve in ko opazi, da je padla v past in da ima slabo vest, ker je poročena in mati pa: "ja kaj pa je narobe? zakaj se nočeš več pogovarjat z mano?" a imam prav?

če želiš bit poštena do svojega moža in družine, ti nekaj zaupam: bodi sigurna, da ta tip to ne počne samo s tabo. oz, ko se boš odljubila in bodo metuljčki odleteli, boš kmalu ugotovila, da je tako flirtal še s kakšno sodelavko ali pa bo kratkem začel. potem pa te bo za nazaj sram, ker ne boš več vedela, kaj si sploh videla na njem in sram te bo pred možem in otrokom, ki si ju dala na kocko zaradi enega mladega prepotentnega dečka, ki na tebi meri ali je uspešen ali ne. sori, če sem kruto realistična, čez čas se oglasi in potrdi mojo zgodbo.
do takrat pa - če ti pašejo metuljčki - pa jih uživaj. pa le razmisli, če je vredno izgubiti kar imaš. ker boš videla, da se bo izkazalo, da fant nima nobenih pravih namenov s tabo. o kakem življenju z njim in s tem, da mu pripelješ otroka, kar pozabi. no, pa mu enkrat omeni da mu boš pripeljala otroka, ko boš z njim in kako se boste dogovarjali glede obiskov s pravim očetom, ko se bosta ločila. boš videla kako mu tisto v hlačah kar naenkrat ne bo več stalo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.5.2010 11:01:54   
josephine27
sicer mislim,da tega ne počne načrtno, da pač tak je. niti tu ne gre za vprašanje al naj se spustim v avanturo al kakorkoli že. rada bi si samo olajšala zadevo na delovnem mestu. v bistvu sebi in njemu. konec koncev je tud on zaseden. vem da metulčki minejo jaz bi sam rada da bi čimprej minili...

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.5.2010 16:02:59   
ronja
a si ti naša josephine, ki se je spomnim iz čvekanja v pričakovanju? aj, a sem ti rekla, da ne hodi v tujino, heheuser posted image Mal heca, zdaj pa resno:

ja verjatno sva se mal odaljila zadnje čase, ker sva premalo časa skupaj, pa ko smo skupaj smo ponavadi kot družina ne sama. sicer pa nimava težav, kregava se tud ne, sva preživela že veliko slabša obdobja. samo iskrice mal ugašajo.

Najdi varuško za en večer na teden in se vpišita nekam - z možem, seveda, ne s sodelavcemuser posted image . POjdita na kak tečaj, na plesne vaje, nekam, kar vaju oba veseli in kjer bosta spet samo en pri drugem z mislimi, vsaj tisti 2 urci - in še potem, ko se bosta vozila domov in se pogovarjala, da ne bo na tapeti ves čas samo otrok...

Iskrice - obudi jih. Ti ga poznaš, veš, kaj rabi, veš, s čim mu lahko pokažeš svojo naklonjenost. Izkoristi metuljčke za motivacijo, da jih narediš doma. zdaj veš, kako so fajn, torej se je vredno potrudit, je tak?

Sama sicer delujem ravno obratno od vseh ostalih, ki svetujejo, namreč meni pomga, da čloevka boljše spoznam in navadno zelo hitro vidim, kako pa tale dotični "kdorkoliže", mojemu lubiju ne seže do kolen in sem potem vsa srečna, da imam, kar imam... Ne vem, če to pali pri tebi, ker večinoma pravijo ravno obratno (da se je treba distancirat).

saj vem da sem se sama zaštrikala, ko sva se začela tud osebe stvari pogovarjat, pa skupi na malco hodit ampak ...

Če sta se že pogovarjala bolj osebne stvari, si lahko tudi čisto iskrena do njega: mu enostavno enkrat na samem poveš: "lej, moram se distancirat do tebe, ker se malo bojim, kam bi lahko to peljalo - jaz pa tja nočem". Saj bo štekal.

iskreno nisem mislila da se to lahko tud meni kdaj zgodi.

Mislim, da še niso iznašli cepiva proti zaljubljenosti v "neprimerne partnerje", po moje bi bilo takoj razprodano... Zgodi se lahko vsem in to ni kriminal, da ti je nekdo všeč, ne se zaradi tega obsojat.

potem pa te bo za nazaj sram, ker ne boš več vedela, kaj si sploh videla na njem in sram te bo pred možem in otrokom, ki si ju dala na kocko zaradi enega mladega prepotentnega dečka

Pa kje ona daje družino na kocko? napisala je, da se ne misli zaplest v avanturo, da ima rada moža, noče ga zapustit ali prevarat! Samo pač zaljubila se je, od kdaj je to kaznivo dejanje?

Kar se tiče tega, kako pospešit, da metuljčki čimprej minejo, lahko izkoristiš to, da veliko delata skup, da se veliko vidita. POizkušaj ga videt čim bolj nepristransko - ko se pogovarjaš z drugimi, bodo pozorna tudi na vse negativno, kar vedo povedat o njem (ne mi rečt, da se nihče o nikomer ne pogovarja;), pa tudi ko je zraven, bodi pozorna na njegove reakcije - ne do tebe, ker do tebe bo sladek kot med, ker je tudi on zaljubljen. Ampak to, kakšen je do drugih, kako vidi kakšne stvari, ki so tebi pomembne... to je pa pomembno in to lahko bolj nepristransko vidiš. Mogoče je neprijazen s kako staro neprivlačno sodelavko in se ti bo malo zameril s tem, mogoče boš videla, da je po svoje zakompleksan, mogoče je neprijazen do čistilke ali kopirca, mogoče je picajzel, mogoče je usran, mogoče hoče met vse pod kontrolo, mogoče je odvisen od tega, da je vsem všeč in nikomur v obraz ne pove, kaj si v resnici misli, ampak je ves čas prijetno diplomatski, mogoče je proti istospolnim porokam, pa si ti za in se ti zdi to nesprejemljivo ali pa obratno,... ... ... mogoče je kaj tretjega narobe z njim - z vsakim je kaj, tako da ne bo tako težko najt nečesauser posted image .

Saj vem, kaj boš rekla: saj je tudi z mojim možem kaj narobe, pa ga imam vseeno rada. Ja, vendar si njegove napake že sprejela, mogoče so ti v določeni meri celo simpatične, vsekakor pa jih lahko brez nekih čustvenih težav toleriraš. So nadležne, ampak to je to. Sodelavčeve napake bodo drugačne: nanje nisi navajena, ne veš, kako shajat z njimi, zato se ti bodo po defoltu zdele večje in bolj grozne. Vsaj pri meni to tako deluje in moram priznat, da dobrouser posted image .
Včasih sem bila non stop zaljubljena v dva (so se malo menjavali, nista bila skoz ista) in se nisem mogla odločit (sem imela vedno to "smolo", da so se fantje, ki so mi bili všeč, vedno zaljubili vame, tako da ni bilo tiste enostavne računice: tadva sta mi všeč, jaz sem samo enemu, torej bo ta, sem mela vedno probleme, ko so me prepričevali, jaz sem pa vedno manj vedela, kaj bi...), zdaj pa že doooolgo nimam teh problemov.

Če nič od tega ne pomaga, še vedno lahko pač počakaš, slejkoprej mine, če nimaš nekih duševnih težav, da bi si melanholično predstavljala ne vem kaj. Ampak mi ne deluješ taka oseba, tako da se nimaš kaj bat.

Pa predlog, da spoznaš njegovo punco, je tudi zelo dober. Drugače gledaš na fanta, ki je v paru, kjer poznaš punco - ker ju začneš gledat kot par in on ni več blago na trgu zate.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.5.2010 22:22:35   
poli*
Čakaj, da mine. Medtem pa išči "napake" na njem- vse od vizualnih naprej...
Mogoče boš pa kmalu ugotovila, da je prav "čuden" user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.5.2010 7:41:40   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

ljubka, meni je družina vrednota, zato sem tud napisala da ni varjante da bi bila skupi s sodelavcem.
moža spoštujem in mislim da on mene tud. glih zato mi je vse skupi težje. iskreno nisem mislila da se to lahko tud meni  kdaj zgodi.

In to je to. Metuljčki so in bodo skozi celo življenje, to pomeni, da si živa. Ko se ti bo to zgodilo drugič, jih boš znala obvladat in potegnit iz njih pozitivo. Metuljčki minejo spoštljiv partnerski odnos pa ostane. Nič pa ni narobe, če metuljčki so, saj to pomeni, da si živa.

Neposredna povezava do sporočila: 30
12.5.2010 12:35:07   
pridna_janja
jaz ne bi nikol imela sodelavca da ga imam potem v službi in doma?joj tega ne vem kako bi šlo in kok dolgo 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.5.2010 14:05:59   
ronja
Jaz bi z veseljem delala z lubijem, kadarkoli do zdaj sva delala skup, sva se mela fino, ostali so bili pa tudi zadovoljni, ker je bilo dobro narejeno. Se verjetno bolj potrudiš, če je zraven nekdo, katerega mnenje ti je pomembno. Pa še bolj luštno je in gre delo hitreje. Ampak tu smo zelo različni, eni se nikakor ne bi mogli gledat na obeh fronath.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.5.2010 14:10:47   
vesna_b
midva tud delava v isti firmi, pa do sedaj še ni blo problemov...
sicer ok, sva vsak na svojem koncu, se pa vidiva na kavici zjutraj in po malici, pa na malici, pa še kdaj vmes greva sama na kofetek.
do sedaj ni bilo problemov, pa tud nihče nima nič proti. še direktor se je hecal, da kako bo odslužu, k mu je tajnico vzel... ha ha ha user posted image
saj doma je tud toliko dela, da se itak popoldne skoraj nič ne vidiva, pa tako ni problemov, da bi se en drugega naveličala gledatuser posted image
poznava se pa itak že 15 letuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.5.2010 8:27:40   
josephine27
hvala punce za nasvete. naj samo na kratko napišem da sem se pogovorila z njim, ker enostavno nisem več zdržala, tako da mi je zdaj ful odleglo. zgleda da je doživljal podobne muke user posted image . tako da sva se odločla da ostaneva pri sam prjatla.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.5.2010 11:59:04   
moni.
ZELOOO pametna odločitev. Upam, da vama bo uspelo to izpeljat. Sama pravkar preživljam konec ene take avanture s sodelavcem. Bili so res lepi trenutki, ampak tega trpljenja, ki ga doživljam sedaj že 5 mesecev pa res ni bilo vredno. VERJEMI.
moni

Neposredna povezava do sporočila: 35
16.5.2010 15:09:17   
Kepica83
Josephine kje pa delaš da zveza ni dovoljena? To me res zanima, katere so službe ki to preprečujejo?

(odgovor članu moni.)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.5.2010 8:30:37   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Josephine kje pa delaš da zveza ni dovoljena? To me res zanima, katere so službe ki to preprečujejo?

uradno ni nič prepovedano. neuradno pa enga hitro katapultirajo kam drugam, ker ima podjetje več enot. se je to tud že pri nas zgodilo, tako da sklepam da bi mene al pa njega čakala ista usoda.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?