|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaljubljen prijatelj
1.11.2007 21:23:16   
Anonimen
Imam težavo. Namreč jaz imam zelo dobrega prijatelja, s katerim se druživa že dlje časa. Vendar zadnje čase opažam, kot tudi moji prijatelji, da je zaljubljen vame. Postaja vedno bolj neprijetna zadeva, namreč pri vseh stvareh o katerih se pogovarja, mi da prav, ga ujamem ko strmi vame, ko misli da ga ne gledam v njegovo smer,gre vsepovsod z mano, vabi me na kosila,večerje, izlete. Že na začetku, ko sva se začela družiti sem mu lepo rekla, da ne mislim imeti nobenega partnerja nekaj časa, ker nisem pripravljena na razmerje. Čeprav nič ne reče, ne komplicira, skoraj usliši vsako mojo željo, mi je neprijetno. Vendar če mi kakšno uslugo naredi ali pa če me kam pelje, ko rabim prevoz, mu ne ostanem dolžna in mu plačam. Torej ni slaba vest ali pa da sem mu kaj dolžna. Samo vedno bolj neprijetno je. Kako naj ga soočim s čim takim, ko mi ni niti priznal, da je zaljubljen, kljub temu se mu pa na km vidi da je popolnoma zaljubljen? Se bojim, da če bom napačno pristopila s to ugotovitvijo, da mi bo zameril. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaljubljen prijatelj
1.11.2007 21:25:15   
čaki
Že na začetku, ko sva se začela družiti sem mu lepo rekla, da ne mislim imeti nobenega partnerja

še enkrat mu to povej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2007 21:25:53   
caillou
In zakaj nebi imela razmerja user posted image ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2007 21:33:45   
ThinkPink
Če si res ne želiš razmerja z njim, je najbolje da z njim prekineš stike. Če sam ni dovolj , da bi se umaknil, glede na to, da si zasedena...ne vem no. Nočem te strašiti, samo mene je en tak prijatelj stal fanta, s katerim sem bila 5 let. Kar naenkrat ti začne namreč prav ugajati, da ti nekdo v vsem ustreže...Potem pa se znajdeš v začaranem krogu. On ti vse naredi, partner je posledično ljubosumen, začnejo se prepiri itd... Če hočeš ohraniti svojo vezo, moraš s prijateljem razčistiti.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2007 21:38:16   
ThinkPink
Sorry, malo prehitro sem prebrala in sem si napačno razlagala....nisi zasedena, zato je lažja situacija. Sem pa mnenja, da med moškimi in ženskami nikoli ne more biti samo prijateljstvo.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2007 21:43:21   
caillou
Pa saj ni zasedena?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2007 21:44:58   
Anonimen
Čeprav nič ne reče, ne komplicira, skoraj usliši vsako mojo željo, mi je neprijetno.

Kako to misliš-neprijetno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2007 21:45:34   
Marogica
Moški in ženska NE MORETA biti prijatelja, razen če je moški gej. Pa rečite kar hočete. Vedno se s strani enega razvije več kot prijateljstvo in zato to ne more funkcionirati. Ti mu lahko še 100x rečeš, da ne želiš več, in on ti bo 100x prikimal, da imaš prav. Ob prvi priliki pa bo zopet strmel vate. Torej ne boš prišla nikamor, kajti fant je zaljubljen, kot si že sama ugotovila. In čustev ne moreš kontrolirati.

Najbolje je, da prekineta stike, če ti nisi zaljubljena v njega in ne želiš več kot prijateljstvo. Verjemi, da tega med vama nikoli ne bo.

Mogoče še to: moški in ženska sta lahko dobra ali celo zelo dobra ZNANCA, prijatelja pa ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2007 21:55:36   
Gina
Se pravi iz tvoje strani ni nobene kemije, iz njegove pa je. Meni se je to že zgodilo, sem mu povedala na lep način, pa sva ostala sicer kolega, vendar nikoli več tako dobra prijatelja. Saj lahko furaš na tak način naprej, vendar je brez smisla, ker rata tudi zaljubljenim slej ko prej jasno, da to ne pelje nikamor, če je stvar enostranska. 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2007 21:56:31   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mogoče še to: moški in ženska sta lahko dobra ali celo zelo dobra ZNANCA, prijatelja pa ne.

Lahko sta, če iz prav nobene strani ni nobene kemije.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2007 22:01:21   
lelaval
Že na začetku, ko sva se začela družiti sem mu lepo rekla, da ne mislim imeti nobenega partnerja nekaj časa, ker nisem pripravljena na razmerje. Čeprav nič ne reče, ne komplicira, skoraj usliši vsako mojo željo, mi je neprijetno. Vendar če mi kakšno uslugo naredi

Ga boš morala še enkrat spomnit na te besede, ker očitno si želi, da si si premislila. Je pa res, da moški in ženska NE MORETA bit le prijatelja. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2007 22:13:09   
Anonimen
hmm... jaz se to glede prijateljstva ne bi strinjala, ker je moj najboljši prijatelj moškega spola in ni gej, zasedena pa sem že tudi dobre 4 leta.

Je pa res da se midva poznava že od rojstva in mi je v bistvu kot brat.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2007 22:18:21   
rija
jaz tudi mislim, da sta moški in ženska lahko samo prijatelja....

se mi je pa že kdaj zgodilo podobno kot tebi, pa sem prijateljstvo vseeno uspela obdržati, njega pa je itak prej ali slej minilo....oz. si je pač moral razčistiti sam pri sebi....in v primeru, da nisem bila vezana in v primeru, ko sem bila vezana...

in življenje gre naprej. hvala bogu, s prijateljem več.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2007 22:49:19   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Čeprav nič ne reče, ne komplicira, skoraj usliši vsako mojo željo, mi je neprijetno.

Kako to misliš-neprijetno?

a imaš slabo vest? zakaj se počutiš, kot da si mu nekaj dolžna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2007 0:17:51   
Moyca_
delikatna stvar ja

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2007 7:50:06   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink
Sem pa mnenja, da med moškimi in ženskami nikoli ne more biti samo prijateljstvo.

------------------------------
Se strinjam! V takšnem "prijateljstvu" je vedno prisotna še nekakšna druga energija, ki ponavadi ne paše v prijateljstvo user posted image .

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2007 8:02:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink
Sem pa mnenja, da med moškimi in ženskami nikoli ne more biti samo prijateljstvo.

jaz vas pa ne razumem glede tega, da ni mogoče prijateljstvo med moškim in žensko. morda v nekem okolju, ko te obdaja le par ljudi, npr na kakem zapuščenem otoku. jaz se pa dnevno družim z zelo veliko ljudmi, od tega jih je kar nekaj tudi mojih prijateljev in med njimi kar precej moških. jaz sem poročena, oni v zvezah, poznamo se s faksa... in hodimo eni k drugim na piknike, si povemo marsikaj... pa res niti malo ne sanjarim o teh tipih, ker imam super moža, pa tudi oni vem da ne o meni, ker imajo prav fajne punce... tako kot se je zgodilo anonimni, da ni kemije z njene strani, je lahko prav pogosto, da je ni z nobene strani. jaz si sploh ne predstavljam, da imam samo prijateljice. moje prepričanje pa je, da ko se dva spoznata, ali postaneta par v kratkem ali pa postaneta prijatelja in je to konec možnosti za vezo. Vsaj pri meni je tako, nisem nikoli hodila z nekom, ki mi je bil že prijatelj.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2007 8:39:04   
dulcinea

Moški in ženska NE MORETA biti prijatelja, razen če je moški gej. Pa rečite kar hočete.

Imam dva prijatelja, ki sta moška in nista geja.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2007 9:14:03   
Anonimen
Tole je pa težko karkoli svetovati. Ne vem kaj bi storila jaz na tvojem mestu. Najbrž za začetek ne bi več hodila na tiste večerje in izlete. Pa o kakšnem tipu bi začela govorit, da mi je všeč. Če seveda res ne bi želela imeti razmerja s tem moškim. user posted image
Ali pa odkrit pogovor.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2007 9:18:54   
sayuri

Moški in ženska NE MORETA biti prijatelja, razen če je moški gej. Pa rečite kar hočete.

Al pa obratno - če je ženska lezbijka.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2007 12:55:32   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: rija
jaz tudi mislim, da sta moški in ženska lahko samo prijatelja....

Jaz tudi.

Mislim pa tudi da vidva pa ne moreta biti prijatelja. Če misliš kaj imet z njim bodi z njim in se bo pač kaj razvilo. Če ne misliš imeti nič z njim potem pojdi takoj stran.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2007 14:12:59   
baguSka

Nooo, pr nama je recimo tud blo cca tko kot pri anonimni. V vsem mi je ustregu, vedno je govoril, da skoda, ker ga nocem itd itd. Drugace sva se pa fuuuuull v redu stekala. Kar precej let, ceprav sem jaz njemu strogo dala vedet, da ne mislim najinega prijateljstva kvarit s takimi bedarijami, kot se njemu podijo po glavi. Pa je blo na zacetku kr mal tezko in tud pod hladen tus sem ga dala dvakrat kr za neki casa, dokler resnicno ni prsu sam do tega, da je brezveze morit. Potem se je situacija zelo normalizirala in sva res koncno normalno funkcionirala kot prijatelja. Tud on je koncno zacel gledat za drugimi, kot sem jaz ze skoz prej... In takrat se je sele zares zacutilo tisto pravo prijateljstvo. In se danes sva prijatelja, ceprav so naju poti mal razsle, ampak ne glede na to, da imava vsak svojega partnerja, se vedno slisiva. Pa ni nihce ljubosumen in nikogar ni stalo nobene veze...

Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2007 14:29:13   
altati

Moški in ženska NE MORETA biti prijatelja, razen če je moški gej. Pa rečite kar hočete. Vedno se s strani enega razvije več kot prijateljstvo in zato to ne more funkcionirati.

Tole moram pa pokomentiratiuser posted image .

Jaz imam zelo, zelo dobrega prijatelja, zaupava si vse. Ampak res vse. Jaz njemu zaupam vse, svključno z občasnimi konflikti, ki se pojavijo med menoj in možem, vedno ga prosim za njegovo 'moško' mnenje, ga vprašam kaj bi on storil itd..... On mi zaupa vse! Zaupal mi je, ko se je ločeval, stala sem mu ob strani. Zdaj mi zaupa vse svoje občasne veze, čustva, ki jih goji do posameznih prijateljic, svoja razmišljanja, v glavnem res SVA PRIJATELJA V PRAVEM POMENU BESEDE.
Dobivava se redno, vedno sama (mož ga sicer pozna, ampak je to res samo MOJ PRIJATELJ). In nihče me ne bo prepričal, da moški in ženska ne moreta biti prijatelja. Ker midva to res sva. Je pa res, da med nama res ni popolnoma nobene kemije. Enostavno je niuser posted image .
Aja, pa nisva kakšna najstnika, da ne bo pomote. Sva kar v odraslih letihuser posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2007 14:49:49   
baguSka
Se popolnoma strinjam. Ce ni kemije, je pac ni. In potem sta lahko prijatelja!

Pri nama je bla na zacetku sicer enostranska kemija, vendar je kmalu tudi ta posla, ker ni blo efekta oz tudi kemije z druge strani. In ko je ta popolnoma izginila, je dozorelo pravo prijateljstvo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 16:57:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?