Anonimen
|
Imam težavo. Namreč jaz imam zelo dobrega prijatelja, s katerim se druživa že dlje časa. Vendar zadnje čase opažam, kot tudi moji prijatelji, da je zaljubljen vame. Postaja vedno bolj neprijetna zadeva, namreč pri vseh stvareh o katerih se pogovarja, mi da prav, ga ujamem ko strmi vame, ko misli da ga ne gledam v njegovo smer,gre vsepovsod z mano, vabi me na kosila,večerje, izlete. Že na začetku, ko sva se začela družiti sem mu lepo rekla, da ne mislim imeti nobenega partnerja nekaj časa, ker nisem pripravljena na razmerje. Čeprav nič ne reče, ne komplicira, skoraj usliši vsako mojo željo, mi je neprijetno. Vendar če mi kakšno uslugo naredi ali pa če me kam pelje, ko rabim prevoz, mu ne ostanem dolžna in mu plačam. Torej ni slaba vest ali pa da sem mu kaj dolžna. Samo vedno bolj neprijetno je. Kako naj ga soočim s čim takim, ko mi ni niti priznal, da je zaljubljen, kljub temu se mu pa na km vidi da je popolnoma zaljubljen? Se bojim, da če bom napačno pristopila s to ugotovitvijo, da mi bo zameril.
|