Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 16:58:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz se tudi podpišem pod marogico. Ker do zdaj sem mela dva prijatelja in z vsakim .... No, zdaj več nismo prijatelji.
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 17:17:13
|
|
|
|
kaya2007
|
no, jaz se z marogico ne strinjam, vedno sem imela več moških prijateljev in jih imam še zdaj. včasih je imel kateri tudi obdobje ko se je "zaljubil" vame, ampak je minilo in smo še vedno frendi. prav tako sem prijateljica z vsemi svojimi bivšimi fanti...jaz imam moža, oni imajo punce, pa se vseeno družimo in si pomagamo. je bilo pa ogrooooooomno primerov kot opisuje anonimna in jaz sem bila ponavadi kar egoistična v teh primerih. sem pač izkoristila, da so "uslišali" vsako mojo željo s tistimi, ki so mi šli na živce, sem pa pač prekinila stike, pa je blo. in ja, slej ko prej so mi ponavadi šli vsi na živce anonimna, ne vem pa če tale vajin odnos kam vodi...tudi tvoje plačevanje ni čisto normalen običaj v prijateljski vezi. se mi zdi da je to bolj pranje tvoje slabe vesti, zakaj jo imaš pa veš samo ti.
|
|
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 21:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Slabo vest imam pa zato, ker mu nočem biti nič dolžna, da ne bo pričakoval kaj takega od mene. Češ, častim ti tisto, peljem te tja in tja, zdaj pa pričakujem da mi narediš kontra uslugo, kot je da naj bi bila z njim. Ali to že pričakuje, kljub temu da poravnavam skoraj vse stroške, ki jih ima zaradi mene in njegovih uslug?
|
|
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 21:46:52
|
|
|
|
caillou
|
A da bi ga pa jasno vprašala, kaj on pričakuje od tele vajine veze, bi bilo pa preveč ? Ne vem no, saj sta ja odrasli osebi, bosta pa že uredila odnose tako da bodo štimali.
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 21:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Češ, častim ti tisto, peljem te tja in tja, zdaj pa pričakujem da mi narediš kontra uslugo Nogavičke mu naštrikaj .
|
|
|
|
RE: zaljubljen prijatelj 2.11.2007 23:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ti pa tako ali tako že povedala svoje mnenje, "anonimna".
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?