Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Misek, ob tvojem stavku...in nasmej se, so se mi ulile solze, kako me to neznansko boli. Vse to, kar si napisal je mož že storil. Na nek način mu verjamem, da me ni fizično prevaral, ampak jaz se počutim izdano, sem kot cunja, boli me Hudo mi je ker gledam malega otročka, ki ga imamava skupaj, hudo mi je zaradi otroka, ki ga nosim v sebi. Nihce ti ne more odvzeti bolecino. Lahko jo pestvas in negujes, da bo rasla, lahko jo pa racionaliziras in omilis. Daddy je lepo napisal, ne jemlji tega kot izdajo. Prisla sta v situacijo, ko je komunikacija med vama zastekala, sta se odtujila. Vsak od nas drugace reagira na dolocene situacije. Mogoce je tvojemu mozu to dopisovanje bilo balzam za duso, saj nic ne poves o tem, kako se je sam spopadal s situacijo v kateri sta se znasla. Tudi moski potrebujejo razumevanje, obcutek sprejetosti, obcutek, da so nekomu pomembni.... Zdi se mi zelo pozitivno v tej situaciji, da ti je povedal kaj in kako. Jasno je, da ni njemu ni tebi, ta odtujenost ni prinesla nic dobrega ali pametnega. Zdramilo vaju je se pravocasno, ko se vedno lahko uspesno postavite stvari na svoje mesto. Krize pridejo in se resijo, vendar samo ce sami to zelimo. Otroci pa nimajo prav dosti zveze z vajinim medsebojnim odnosom. Za otrocka je hudo to, da te gleda kako jokas. Vse stvari so lazje, ce se nasmehnes. Sprva narejeno in komaj, potem gre pa vse lazje. In tudi taksen prisiljen nasmeh deluje tako, da ponudi malenkost optimizma, ki pomaga. Prizadeta si in sedaj lahko jokas zaradi cesar koli. Jok potrebujes ker te na nek nacin ocisti, je generator situacije v kateri si. Vendar je tudi vzdrzevanje, resevanje, spreminjanje te situacije odvisno od tebe. Ne dovoli, da te bolecina ohromi. Zato pravim nasmehni se. Nasmeh je zdravilen za tvojo duso, nasmeh je zdravilen za tvoje otroke, nasmeh je zdravilen za tvoj zakon.
|