|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zahvala
14.2.2005 12:07:14   
mtd
Drage moje prijateljice:rozica:,
rada bi se vam vsem zahvalila za včerajšnje in predvčerajšnje besede, ki so me potolažile in pomirile, ko se je pri nas dogajalo tisto grozljivo. Res sem vesela, da sem v vaši družbi in da vam lahko vse zaupam. Nisem pričakovala, da bodo moja sporočila naletela na takšen odziv, sem pa zelo vesela, da ste mi namenile toliko pozitivnih misli in nasvetov.
Nekatere ste mi pisale tudi privat, za kar sem še posebej hvaležna (M:rozica:, L:rozica: in B:rozica:); vsaka beseda mi je pomagala.
Trenutno pri nas vlada molk, danes je mož v službi, včeraj pa sva se s Samotom umaknila iz hiše in šla popoldan k babici, da je očka doma v miru vse razmislil. Izmed vaših nasvetov bom izbrala tiste, za katere vem, da ga bodo ukrepi najbolj prizadeli in srčno upam, da se kaj takega ne bo več ponovilo.
(Sem pa tak bedak, namreč danes mi je iz službe pisal samoobtožujoč mail, pa me je že skoraj odtajal, sem taka opica, da bi mu kar oprostila, brez sankcij, mi je kar hudo, pa vem, da se moram strogo držati tega, kar sem obljubila sebi in tudi vam, če ne, se bo čez kak mesec to spet ponovilo.)

Še enkrat hvala, drage moje:rozica:, za vse, danes pa se močno stisnite k svojim dragim, še zame, ki mi doma veje leden hlad.
Lepo se imejte, se pa še kaj javim in vam sporočim, kako poteka preobrazba na dolgi rok.
Lepo je imeti take prijateljice.
Hvala, Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zahvala
14.2.2005 12:10:21   
Trebnje
Verjamem,da se bo pri vama vse kmalu uredilo.Saj smo vse že dale kaj podobnega čez.Rada se imejta še naprej.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zahvala
14.2.2005 12:17:18   
Anonimen
mtd, če ti je kaj lažje, tudi pri nas doma je že kakšen teden hlad, zdaj g hoče nekako odtajat, pa bomo vidl, kaj in kako. Pol pa še danes zjturaj tisto, o čemer sem pisala malo nižje. Ma, bo že.

Drži se in lep pozdrav.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   zahvala
14.2.2005 12:21:21   
mtd
ej, ne se sekirat zarad tistega zjutraj saj malecki te ima rad, ti pa njega!!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zahvala
14.2.2005 12:23:43   
nejcko

mtd,
zato pa smo tukaj, da si pomagamo. Upam, da se bodo stvari pri vas uredile in da bo tvojega končno pamet srečala.

Lep dan.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zahvala
14.2.2005 13:01:39   
cmokec
:rozica: mtd :rozica:, v dobrem in slabem.

cmokec

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zahvala
14.2.2005 13:23:44   
lin
No pa ti jaz pošiljam en topel prijateljiski objem in poljubček.
sej maš tvojega sončka ba ga stisni k sebi!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zahvala
14.2.2005 14:54:10   
.ču
Mtd zaradi sebe in Samota ne smeš popustit:rozica:

Drži se,bodi odločna in imej se rada:rozica:

Me te imamo:rozica:rade!

Lp in naj vaju čuvajo:angel::angel::angel:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zahvala
14.2.2005 16:31:13   
luna39
mtd,vem, da boš ravnala razumno, saj edino ti veš, kako lahko stvari prideš do živega in besede, ki bodo izrečene preudarno, počasi, bolj zaležejo kot, da se usuje plaz. Čeprav vse rečemo: daj ga nap...., ja samo, ko stvar pretuhtaš ubereš drugo pot, da malo zaboli še zraven. Srečno pri urejanju odnostov, no pa saj to velja za vse, kaj ne? :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zahvala
14.2.2005 21:18:16   
M&P
Mtd drži se in ko bo najbolj grozno pomisli na tvojega sinkota:love: in ga stisni k sebi! Vse dobro ti želim!:angel:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!