mtd -> zahvala (14.2.2005 12:07:14)
|
Drage moje prijateljice:rozica:, rada bi se vam vsem zahvalila za včerajšnje in predvčerajšnje besede, ki so me potolažile in pomirile, ko se je pri nas dogajalo tisto grozljivo. Res sem vesela, da sem v vaši družbi in da vam lahko vse zaupam. Nisem pričakovala, da bodo moja sporočila naletela na takšen odziv, sem pa zelo vesela, da ste mi namenile toliko pozitivnih misli in nasvetov. Nekatere ste mi pisale tudi privat, za kar sem še posebej hvaležna (M:rozica:, L:rozica: in B:rozica:); vsaka beseda mi je pomagala. Trenutno pri nas vlada molk, danes je mož v službi, včeraj pa sva se s Samotom umaknila iz hiše in šla popoldan k babici, da je očka doma v miru vse razmislil. Izmed vaših nasvetov bom izbrala tiste, za katere vem, da ga bodo ukrepi najbolj prizadeli in srčno upam, da se kaj takega ne bo več ponovilo. (Sem pa tak bedak, namreč danes mi je iz službe pisal samoobtožujoč mail, pa me je že skoraj odtajal, sem taka opica, da bi mu kar oprostila, brez sankcij, mi je kar hudo, pa vem, da se moram strogo držati tega, kar sem obljubila sebi in tudi vam, če ne, se bo čez kak mesec to spet ponovilo.) Še enkrat hvala, drage moje:rozica:, za vse, danes pa se močno stisnite k svojim dragim, še zame, ki mi doma veje leden hlad. Lepo se imejte, se pa še kaj javim in vam sporočim, kako poteka preobrazba na dolgi rok. Lepo je imeti take prijateljice. Hvala, Anita
|
|
|
|