zahvala (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> zahvala (14.2.2005 12:07:14)

Drage moje prijateljice:rozica:,
rada bi se vam vsem zahvalila za včerajšnje in predvčerajšnje besede, ki so me potolažile in pomirile, ko se je pri nas dogajalo tisto grozljivo. Res sem vesela, da sem v vaši družbi in da vam lahko vse zaupam. Nisem pričakovala, da bodo moja sporočila naletela na takšen odziv, sem pa zelo vesela, da ste mi namenile toliko pozitivnih misli in nasvetov.
Nekatere ste mi pisale tudi privat, za kar sem še posebej hvaležna (M:rozica:, L:rozica: in B:rozica:); vsaka beseda mi je pomagala.
Trenutno pri nas vlada molk, danes je mož v službi, včeraj pa sva se s Samotom umaknila iz hiše in šla popoldan k babici, da je očka doma v miru vse razmislil. Izmed vaših nasvetov bom izbrala tiste, za katere vem, da ga bodo ukrepi najbolj prizadeli in srčno upam, da se kaj takega ne bo več ponovilo.
(Sem pa tak bedak, namreč danes mi je iz službe pisal samoobtožujoč mail, pa me je že skoraj odtajal, sem taka opica, da bi mu kar oprostila, brez sankcij, mi je kar hudo, pa vem, da se moram strogo držati tega, kar sem obljubila sebi in tudi vam, če ne, se bo čez kak mesec to spet ponovilo.)

Še enkrat hvala, drage moje:rozica:, za vse, danes pa se močno stisnite k svojim dragim, še zame, ki mi doma veje leden hlad.
Lepo se imejte, se pa še kaj javim in vam sporočim, kako poteka preobrazba na dolgi rok.
Lepo je imeti take prijateljice.
Hvala, Anita

Trebnje -> zahvala (14.2.2005 12:10:21)

Verjamem,da se bo pri vama vse kmalu uredilo.Saj smo vse že dale kaj podobnega čez.Rada se imejta še naprej.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> zahvala (14.2.2005 12:17:18)

mtd, če ti je kaj lažje, tudi pri nas doma je že kakšen teden hlad, zdaj g hoče nekako odtajat, pa bomo vidl, kaj in kako. Pol pa še danes zjturaj tisto, o čemer sem pisala malo nižje. Ma, bo že.

Drži se in lep pozdrav.

mtd -> zahvala (14.2.2005 12:21:21)

ej, ne se sekirat zarad tistega zjutraj saj malecki te ima rad, ti pa njega!!

nejcko -> zahvala (14.2.2005 12:23:43)

mtd,
zato pa smo tukaj, da si pomagamo. Upam, da se bodo stvari pri vas uredile in da bo tvojega končno pamet srečala.

Lep dan.

cmokec -> zahvala (14.2.2005 13:01:39)

:rozica: mtd :rozica:, v dobrem in slabem.

cmokec

lin -> zahvala (14.2.2005 13:23:44)

No pa ti jaz pošiljam en topel prijateljiski objem in poljubček.
sej maš tvojega sončka ba ga stisni k sebi!

.ču -> zahvala (14.2.2005 14:54:10)

Mtd zaradi sebe in Samota ne smeš popustit:rozica:

Drži se,bodi odločna in imej se rada:rozica:

Me te imamo:rozica:rade!

Lp in naj vaju čuvajo:angel::angel::angel:

luna39 -> zahvala (14.2.2005 16:31:13)

mtd,vem, da boš ravnala razumno, saj edino ti veš, kako lahko stvari prideš do živega in besede, ki bodo izrečene preudarno, počasi, bolj zaležejo kot, da se usuje plaz. Čeprav vse rečemo: daj ga nap...., ja samo, ko stvar pretuhtaš ubereš drugo pot, da malo zaboli še zraven. Srečno pri urejanju odnostov, no pa saj to velja za vse, kaj ne? :rozica::rozica::rozica::rozica:

M&P -> zahvala (14.2.2005 21:18:16)

Mtd drži se in ko bo najbolj grozno pomisli na tvojega sinkota:love: in ga stisni k sebi! Vse dobro ti želim!:angel:

Stran: [1]