Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 17.1.2007 14:41:29
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Količinsko, ti ne bi znala svetovati, ker bojda vedno pretiravam. Samo tako za idejo kakšen tatarc in opečeni kruhki.
|
|
|
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 17.1.2007 14:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V službi sem delala narezke in ponavadi je bilo tko 10 do 15 dkg na osebo salame plus sir in dodatki. Kar se pa tiče mesa pa po dogovoru čisto odvisno kakšni jedci so.
|
|
|
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 17.1.2007 15:31:43
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz bi postregla s tatarcem, pa nekaj francoske solate bi naredila za zraven. Mi smo bili štirje in smo komej pojedli 30 dag tatarskega bifteka, za zraven pa sem naredila francosko solato, pa malce ostalih kislih prigrizkov (gobice, olive, kumarice, paprika). Če računaš na narezek, pa je tako, kot ti je jilic1 povedala. Drugače se pa zelo obnesejo topli kruhki s pršutom in mocarelo. Kruh (tak kot za obloćene kruhke) narežeš na rezine, nanj položiš rezino pršuta in rezino mocarele, nato pa daš v pečico pod žar samo za toliko časa, da se sir malce razleze. Postrežeš toplo. To bi bila lahko predjed. Pozabila sem omeniti sladico: Jaz najraje pripravim tiramisu, saj je hitro narejen, pa zelo ga imajo radi. Lahko tudi kakšne kremšnite, lahko pa kar malce sladoleda s smetano. S tem res nimaš nobenga dela.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 17.1.2007 15:34:13 >
|
|
|
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 17.1.2007 15:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hm..res ne vem.. najprej sem razmišljala samo o narezku, prilogah in potem kakšni sladici.. mogoče bi res še tatarca?? sicer ga sama nikoli nisem delala, ker ga niti ne jem, ampak moja soseda naredi pa ful fajnega... mogoče bi se kar z njo zmenila.. saj sama ne vem.. nočem npr. skakati po kuhninji medtem ko bojo obiski.. zato bi rada vse že prej pripravila..
|
|
|
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 17.1.2007 15:53:12
|
|
|
|
klepetka
|
kaj pa če naročiš ene 3 družinske pice(tiste ta ogromne)?!Za lsadico pa že prej narediš npr.kremšnite.
|
RE: zabava za 10-12 ljudi.. 18.1.2007 15:38:59
|
|
|
|
Jessy
|
Biba, narezek in tatarc skupaj je brez veze, ker bo preveč. Ali eno ali drugo, al pa čist kaj drugega. Jaz se mtatarca kar kupila v Mercatorju in sem bila zelo zadovoljna. Je pa res, da bo imela skakanje zaradi opečenja kruhkov. Če ti ni do tega, raje izberi kaj drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?