|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zabava za 10-12 ljudi..
17.1.2007 14:35:54   
Anonimen
Ker imam v prihodnosti rojstni dan in itak sem spet razmišljala, da bi povabila prijatelje..(nekje 10 ljudi)

Povejte, tiste, ki večkrat počnete takšne stvari, kaj daste ponavadi na mizo? Sama sem razmišljala o narezku, mogoče kakšni sladici, nekaj za prigriznit..

Kaj pa količine? Niti sanja se mi ne, koliko stvari potrebujem..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zabava za 10-12 ljudi..
17.1.2007 14:41:29   
Pingvinčica
Količinsko, ti ne bi znala svetovati, ker bojda vedno pretiravam. Samo tako za idejo kakšen tatarc in opečeni kruhki.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 14:46:25   
Anonimen
V službi sem delala narezke in ponavadi je bilo tko 10 do 15 dkg na osebo salame plus sir in dodatki. Kar se pa tiče mesa pa po dogovoru čisto odvisno kakšni jedci so.

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 15:31:43   
Jessy
Tudi jaz bi postregla s tatarcem, pa nekaj francoske solate bi naredila za zraven. Mi smo bili štirje in smo komej pojedli 30 dag tatarskega bifteka, za zraven pa sem naredila francosko solato, pa malce ostalih kislih prigrizkov (gobice, olive, kumarice, paprika).

Če računaš na narezek, pa je tako, kot ti je jilic1 povedala.

Drugače se pa zelo obnesejo topli kruhki s pršutom in mocarelo. Kruh (tak kot za obloćene kruhke) narežeš na rezine, nanj položiš rezino pršuta in rezino mocarele, nato pa daš v pečico pod žar samo za toliko časa, da se sir malce razleze. Postrežeš toplo. To bi bila lahko predjed.

Pozabila sem omeniti sladico:
Jaz najraje pripravim tiramisu, saj je hitro narejen, pa zelo ga imajo radi. Lahko tudi kakšne kremšnite, lahko pa kar malce sladoleda s smetano. S tem res nimaš nobenga dela.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 17.1.2007 15:34:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 15:47:37   
Anonimen
hm..res ne vem.. najprej sem razmišljala samo o narezku, prilogah in potem kakšni sladici.. mogoče bi res še tatarca?? sicer ga sama nikoli nisem delala, ker ga niti ne jem, ampak moja soseda naredi pa ful fajnega... mogoče bi se kar z njo zmenila..user posted image user posted image

saj sama ne vem.. nočem npr. skakati po kuhninji medtem ko bojo obiski.. zato bi rada vse že prej pripravila..

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 15:53:12   
klepetka
kaj pa če naročiš ene 3 družinske pice(tiste ta ogromne)?!Za lsadico pa že prej narediš npr.kremšnite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 15:38:59   
Jessy
Biba, narezek in tatarc skupaj je brez veze, ker bo preveč. Ali eno ali drugo, al pa čist kaj drugega.
Jaz se mtatarca kar kupila v Mercatorju in sem bila zelo zadovoljna. Je pa res, da bo imela skakanje zaradi opečenja kruhkov. Če ti ni do tega, raje izberi kaj drugega.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2007 18:19:06   
saving
Kaj pa dober golaž, to je ponavadi cela fešta (15 dag mesa na osebo) user posted image ! Pa doma spečen, še topel kruh kruh (2 kilska hlebca za 10 ljudi). Pa dober tiramisu ali pa doma narejen sladoled za na konec... Mnjam. Meni osebno za večerjo ne pašejo zelo začinjene (tatarc) in/ali mastne jedi (francoska), ker rade obležijo v želodcu, pol pa je problem zaspat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?