|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za vse sončke
24.10.2007 23:42:02   
Anonimen

Pozdravljene punce!
Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se spravila napisati tale post.
Sem mamica 3 mesece starih dvojčkov. Njuno rojstvo je bilo za naju z možem najlepši dan v življenju. Žal pa se tudi pri nama ni vse začelo tako krasno…
Vedno sem si predstavljala, da bova po poroki z možem začela delati na otročku in čez mesec bom že noseča, predstavljala sem si, da bo najin otroček rezultat romantične noči…pa življenje ni vedno takšno, kot si ga zamislimo.
Trudila sva se skoraj eno leto, ko sva se obrnila za pomoč k zdravnikom. Moja ginekologinja naju je napotila k dr. Reš. In dobila sva izvid: otroka ne bova mogla spočeti po naravni poti. Šok! Sesul se nama je svet. Verjetno vse poznate ta občutek nemoči.
Počasi sva se pobrala in odločila sva se, da začneva s postopkom pri dr. Rešu. Priznam, da je bil to kar velik finančni zalogaj, toda s tem sva bila takoj v »akciji«, kar pa nama je prihranilo veliko živcev. Meni osebno je pomagalo, da je stvar takoj stekla. Že tako in tako so me meseci med postopki ubijali, groza pa me je bilo, ko se na forumu prebirala koliko časa dekleta čakajo na postopek. Vem, da je bilo to res veliko denarja in srečna sem, da imava z možem takšni službi, da sva to lahko izpeljala.
In smo začeli s postopki ICSI. Prvič me je bilo strah za umret. Vse te inekcije in priprave na samo punkcijo…groza. Vožnja iz Postojne domov mi je bila prava muka. Toda smo preživeli, začela pa se je še večja mora: čakanje na rezultate. In sledilo je razočaranje. Jok, jok in še enkrat jok. Kako sva takrat jokala! Objeta sva ležala na postelji in jokala. Sedaj vem, da je bil ta jok zdravilen, ker drugače se mi zdi, da bi mi počil srček.
In smo šli naprej. Novi postopki, nova razočaranja. Začela sem živeti le še za postopke. Vsi ostali dnevi (med dvema postopkoma) so kar bežali mimo mene. Zdi se mi, da sem se spreminjala v malo pošast. Postajala sem jezna na prijateljice, ki so bile noseče. Zakaj one in ne jaz??
Ko sedaj gledam nazaj vem, da so naju reševali skupni trenutki. Z možem sva si vseeno znala narediti trenutke le za naju, najine posebne izlete…pomagali so  nama tudi dolgi pogovori in tudi jok. Pa seveda najin kuža. Oh, kako zna kuža poslušati! Čeprav se zdi nemogoče, vem, da naju je ta izkušnja še bolj zbližala. Ravno zaradi tega se še bolj ljubiva in spoštujeva.
Postopki so bili več ali manj podobni en drugemu: inekcije, punkcija, bolniška, čakanje na rezultat in na koncu razočaranje. Navadila sem se, da sem se med punkcijo skušala čimbolj sprostiti. Vem, da se zdi nemogoče, toda res pomaga. Vedno sem mislila na najine posebne počitnice na morju, na točno določen večer…meni je to pomagalo, da sem se sprostila.
S časom sva vse skupaj začela jemati bolj »na izi«. Dr. Reša sva sprejela takšnega kot je. Za mene je strokovnjak. Resnično ga spoštujem! Njegove muhe sva z možem sprejela na zabaven način in meni osebno je bil zelo simpatičen. Najbolj pomembno mi je bilo to, da sem vedela, da ko ga bom potrebovala, da bo pozoren in zelo pomirjajoč. Med punkcijo je bil vedno pomirjajoč. Resnično, o dr. Rešu imam samo dobro mnenje!
In prišel je nov postopek, nove inekcije, nova punkcija. Tokrat nisem ostala na bolniški do testa ampak sem odšla že po parih dneh v službo. Bil je december in v službi sem uživala. Čakala sem na menstruacijo, nosečnostni test pa sem naredila že nekaj dni prej. Nisem mogla verjeti dvem črticam. Nepopisna sreča.
Sedaj že tri mesece uživam v materinstvu in seveda sta otročička za naju z možem najlepša in najbolj zlati bitji na svetu.
In zakaj sem se tako razpisala? Če bom z mojo zgodbo dvignila moralo vsaj eni izmed vas, je moj namen dosežen. Rada bi povedala, da sem tudi jaz cele večere previsela na računalniku in zbirala informacije o umetni oploditvi. Tudi jaz sem imela dneve, ko sem bila na psu, ko se mi je zdelo, da nikoli ne bom mama, dneve, ko sem bila jezna na ves svet. Rada bi vam povedala, da uspe! Verjemite v to! S partnerjem se imejta rada, imejta skupne posebne trenutke, ko bosta na tleh, skupaj jokajta, nato pa pogumno naprej. Zaupajta svojim zdravnikom in sebi. Ljubezen je tisto pravo, ščepec sreče pa lahko vsak hip pade tudi v vajin objem. In vedite, jaz držim pesti za vsako izmed vas!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za vse sončke
25.10.2007 7:57:45   
Špela100
Zelo lepo si napisala in čestitke.

Uživaj življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 8:07:45   
cukerček
čestitke da vama je na koncu le uspelo in uživajta v starševstvu

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 8:10:00   
nicolina
Zelo lepa zgodba. user posted image  Zdaj pa lepo uživajta s svojimi sončki.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2007 8:36:32   
Sheba
Kar kurjo polt sem dobila, ful lepo. Mislim, da niso vsi pari takšne ljubezni in harmonije. Kar tako naprej. Čestitke obema.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 9:09:50   
koala
Najprej iskrene čestitke ob rojstvu vajinih sončkov, verjamem, da sta najlepša otročka na svetu in zelo srečna tudi, saj imata starše ki se iskreno ljubita.
Hvala, da si delila zgodbo z nami, sem pa prepričana, da izkušnja neplodnosti lahko za poa pomeni samo dve stvari; ali ju še tesneje poveže in njuno partnerstvo poglobi, ali pa veza razpade. Srednje poti ni.

Čakajočim na ti dve magičnio črtici pa samo to, res se splača, vse bolečine in trpljenje je poplačano, že ko ugledaš ti dve magični črtici, da o izkušnjah ko prvič slišiš srček, ko se dete prvioglasi z brcami,.. nepopisno.

Pogumno punce, čeprav vem da je prevelikokrat tako hudičevo težko. Pot je dolga trnova in vjugasta, a se splača vztrajati do cilja. In tudi ve, da boste prišle na cilj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sheba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 9:55:41   
soncek.djukelica
draga anonimna,

ti si prava borka in tvoja dva otroka imasta krasno mamico,ki jo bo naučila,da kljub vsemu hudega kar se jima bo v življenju dogajalo naj nikoli ne odnehata! 
Seveda pa, imata tudi super atija,ker kljub vsemu negativnim testom ni obupal in sta šla v naslednji postopek!
Če verjameš, tudi meni si dala upanje, čeprav pričakujem svoja dva zakladka v decembru!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 9:55:53   
nima
O lepo. Evo tovrstne zgodbe pa z velikim veseljem preberem. Mi je kar toplo pri srcu in naj povem....vsaj pri meni si dosegla namen :)
Uživajta z vajinma user posted image  user posted image   

Superrrr

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 10:01:14   
Špelka
OJ, DRAGA ANONIMNA!

Super da si zaupala svojo zgodbo nam tukaj na forumu... user posted image  Sedaj sem na srečo sicer nosečka, vendar so mi take in podobne srečne zgodbe pred magičnima user posted image  dvigovale moralo, vlivale upanje in blažile bolečino... Zato so še kkao potrebne! user posted image  In upam, upam, da se bo moja user posted image  srečno končala in bom čez kakšen mesec lahko tudi jaz napisala podobno zgodbo!

Uživaj v težko pričakovanem in dvojnem materinstvu! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 10:36:26   
fragola
Me je spravlo prav v jok! Res iskrene čestitke in veliko lepih trenutkov z tvojima sončkoma!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 12:19:30   
GoYa
Lepo napisano in tako resnično, znano,...

Čestitke za user posted image user posted image . Tudi jaz ju pričakujem in ravno tako s pomočjo Reša oz. mojega G.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2007 13:31:14   
polma
LJUBEZEN VSE PREMAGA!

Česitke vajini ljubezni!!! Naj lepo rasteta vajina sončka!!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2007 19:52:29   
Anonimen
Punce, hvala za lepe želje.
Ve pa pogumno naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2007 20:03:54   
lejla007
Anonimna, tudi jaz bi se ti rada zahvalila za tvojo izkušnjo in da si jo delila z nami...
Veliko spremljam RR in vsakič, ko preberem, da kateri ni uspelo, me kar stisne pri srcu - verjamem, da bi prav v takšnih trenutkih vsaka potrebovala takšno vzpodbudno besedo, a je ponavadi ravno v tistem trenutku ni!
Torej... Čestitam za vajina sončka, čestitam za vztrajnost in vem, da se res splača!

Pa srečno še naprej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2007 20:44:58   
Anonimen
Anonimna, zelolepo si napisala.

Želim ti vse naj, naj v življenju!!!!!!!!!

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?