|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste, ki vam malčki spijo ponoči
26.12.2004 15:41:52   
mtd
heja ho, ho ho,
zanima me koliko časa vaši mali zdržijo brez hrane ponoči??? kolko ur:)
veliko slaščic in potic,
lp:zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.12.2004 15:56:09   
Pupica
Naša princeska spančka od 9h do 5h zjutri. Brez predaa. Vendar ko se zbudi je tako zelo lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Aja stara je skoraj 4 mesece.

Prvič je prespala celo noč ko je bila stara 14 dni (od 22.30, do 5h).

:angel:Čimveč spanca v novem letu:angel:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2004 16:04:38   
Anonimen
Razlika je, če se dojijo ali ne. Mi se nismo in je Tibor prespal celo noč že kmalu, ko smo prišli s porodnišnice. Pa že tam je skoraj skozi spal.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2004 16:11:51   
Gina
8-12 ur pri 7 mes.:bravo: Držim pesti, da bo trajalo.lp

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2004 16:19:08   
Primoza
kakih 10, 12 ur v kosu. Star je 7 m, tako je od 2 m.
Prva je bila popolnoma drug kaliber.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2004 16:25:47   
Taša
Maša (skoraj 6 mesecev) spi od 19.30 pa do 7.30 brez hranjenja. Tako je že sigurno nekje 4 mesece. Je že kar kmalu po prihodu iz porodnišnice začela spat celo noč. Se pa dojiva.... :bravo::bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2004 16:29:07   
Limona
Spat gre npr. ob 9 in spi do 8 ali pol devetih, če gre spat pozneje pa potegne bolj dolgo. Danes npr. je spala do 10, šla pa je spat okrog pol enajstih. Stara pa je sedem tednov :bravo:
Upam, da bo vedno tako:) (je pa res, da je zjutraj kar krepko lačna).
Lp Limona
:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2004 16:52:46   
mtd
ja,
tudi jaz sem prebrala tisto o ukinjanju nočnega hranjenja,mislim, da je bilo od jančike.
in tudi mi poskušamo: pred 2 nočema smo jedli ob 2.30, sinoči ob 4.00, nocoj pa upamo še na boljše.
pa ne me vprašati koliko krat se zbudi; prvo noč na uro in pol, sinoči pa ŽE na 2. bo že.
hvala vsem za tako hitre odgovore:bravo:res ste fajn prijateljice.
veliko lepega v teh prazničnih dneh in vse lepo,
lp, A8)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2004 17:09:22   
saba01
oj
našo damo spat ok.20.30 ,in spi do 7.30 ure zjutraj,pol se naje in spi še kakšne 2 ure.
LP,Sabina:rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2004 17:12:32   
Dadi
Naša deklca pa spi od 8-ih zvečer do 7-ih zjutraj..stara je 6 mesecev. Pa spi že od rojstva več ali manj celo noč.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2004 17:35:14   
Seven*
Joj punce.. Kak sem vam faus.. :(( :(( Mi smo se danes spet zbudili 8x. :(( :(( :((

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.12.2004 17:52:28   
dory
Moj mali pri 8 mesecih papca cisto vse kar jemo tudi mi..ima 5 gostih obrokov na dan...pa ponoci zdrzi le tri ure..tako,da imamo se pestro in pri nas hrana ne zaleze :)

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.12.2004 18:01:14   
Blanka77
Seven, tud jaz sem jim fovš. Mi smo se danes že spet zbudili 4x, ampak ne za jest, hoče pit. Ponoči ne je že kak mesec, ker tud čez dan ni ravno najbolj ješča. Ampak danes je enkrat sama zaspala nazaj, ker jaz nisem imela moči takoj vstat. Pol je blo pa jutro že ob pol šestih.
Mtd, držim pesti, da bo tvoj Samo več spal.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.12.2004 18:05:11   
dory
Hehe mi2 sva se zbudila tud mislim da 6x...groza...po novem joka in komaj ga pomirim...raste mu se druga dvojka...enkrat sem mu dala pol zlicke calpola,pa je pomagalo le malo..ne morem ga vsakic filat s tem.....sploh ne vem kaj naj revezu se dam:zmeden:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.12.2004 18:15:08   
tia&silvija
Naša TIA spi od 22 ure do 8 - 9 ure zjutraj brez hranjenja. Ob 9 dobi pa flašo in ponavadi spi še do 12 ure (do poldne).
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Seveda so kdaj pa kdaj izjeme. Od 14 - tega dne naprej smo na flaški.

LP, S&T

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.12.2004 18:20:44   
ZARA
...od cca 17:30 do 7:00...

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.12.2004 18:32:31   
LIALIA
10 ur 9nebesa

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.12.2004 18:49:34   
ksenija.
Mise samo dojimo, stari smo skoaj tri mesece. Spimo pa paonoči od 6-7 ur brez hanjenja, potem se najemo in še kakšne 3 urce spimo. Rekord smo postavili včeraj, ko je Zala nazadnje jedla ob 20.20, zaspala ob desetih, pvič se je za hranjenje zbudila ob 6.15 (skoraj 10 ur), potem pa je spala še do desetih.
Pa ati in mamica z njo!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.12.2004 21:07:14   
*
:zmeden::zmeden::zmeden:
Moj je od začetka spal od sedmih zvečer nekje 7 ur, potem pa dojenje na dve urci..sedaj pa zaspi okoli sedmih osmih, ob pol enajstih duda, pol pa od pol enih dalje pa na vsako uro in od treh štirih nekje na pol urce..vendar mu ponudim dudo, flaško, čaj, ..zaleže samo zizika in sicer 2x potegne in zaspi..sploh ne je..ampak sam da vidi če je zizika tam?:zmeden:...
Ne razumem..aja..spi pa zraven mene od polnoči, pač ko se drugič zbudi...ker ne zmerem takega tempa, da bi se nonstop vstajala...
Ne razumem zakaj se zbuja tolikokrat...je a danes spal tako neugodno do osmih, ponevedi je pa buden in me z igračami tolče po glavi okoli šeste sedme ure...mam same buške po glavi:zmeden2:...
A so zobki na pohodu? Pa se nič kaj ne slini ali da bi kaj posebnega tiščal v usteca...
OOOO Božiček, prinesi nama mirne noči..prosim:(

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.12.2004 21:07:28   
HuAnita
:((!!!!
Zdaj ste me pa čisto zamorile!!!!!

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.12.2004 21:13:07   
M&P
naša pa spi od 20h-7h zjutraj,poje pa zaspi nazaj do kakšnih devetih.Mogoče ji dam kdaj pa kdaj ponoči vmes dudo, pa zaspi nazaj.Stara pa je 6 mesecev in zvečer ji dam mleko z rižolinom. Naj tako tudi ostane!:angel:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2004 22:20:42   
kepica
Nejc je celo noči spal že pri treh mesecih,potem pa ga je kar naenkrat nekaj pičilo in se je začel zbujat enkrat na noč,lačen,za umret.Potem sem jaz vsa obupana in odločena,da ga tega odvadim,tukaj na RR iskala rešitev in res sem najdla eno temo na spanje,kjer so punce svetovale,naj otroka kar pustimo jokat.Meni se je ta predlog zdel mal krut,in sem ga mal priredila po svoje.Ko se je Nejc ob 3h ali 4h zbudil,sem mu dala čaj,sicer je popil celo flaško,ampak je zaspal nazaj.Potem se je spet zbudil čez eno uro,potem pa mu čaj že ni več dišal in je jokal.Ampak samo 5 minut,skoraj sem že popustila in mu šla iskat hrano,pa je zaspal nazaj.Od tiste noči naprej spi po 12 ur ali celo več,brez hranjenja.Spat gre ob 19h in spi do 7h zjutraj ali še dlje (no,so tudi izjemni dnevi,ko se zbudi ob 6h)potem poje 200ml riževe kašice in zaspi nazaj za kakšni dve uri.Seveda,jaz tudi:)z veseljem.
Žal mi je samo,da tega nisem naredila že prej in sem se več kot en mesec žrla,zakaj je moj otrok že spal celo noč, sedaj pa ne več. Pri naslednjem bomo to uvedli že prej.

lp
Kepica

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.12.2004 14:11:58   
Sarina
Naša spi že od rojstva celo noč 9nebesa- najprej od 23.00-6.00, po enem mesecu od 22.00-7.00, potem pa je kar hitro začela spat že od 20.00-8.00 in tako je še zdaj.9nebesa
Prava zaspanka. Res pa je, da se nikoli nisva dojili.
Če bi se, takega spanja gotovo ne bi bilo ;).

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?