kepica -> za tiste, ki vam malčki spijo ponoči (26.12.2004 22:20:42)
|
Nejc je celo noči spal že pri treh mesecih,potem pa ga je kar naenkrat nekaj pičilo in se je začel zbujat enkrat na noč,lačen,za umret.Potem sem jaz vsa obupana in odločena,da ga tega odvadim,tukaj na RR iskala rešitev in res sem najdla eno temo na spanje,kjer so punce svetovale,naj otroka kar pustimo jokat.Meni se je ta predlog zdel mal krut,in sem ga mal priredila po svoje.Ko se je Nejc ob 3h ali 4h zbudil,sem mu dala čaj,sicer je popil celo flaško,ampak je zaspal nazaj.Potem se je spet zbudil čez eno uro,potem pa mu čaj že ni več dišal in je jokal.Ampak samo 5 minut,skoraj sem že popustila in mu šla iskat hrano,pa je zaspal nazaj.Od tiste noči naprej spi po 12 ur ali celo več,brez hranjenja.Spat gre ob 19h in spi do 7h zjutraj ali še dlje (no,so tudi izjemni dnevi,ko se zbudi ob 6h)potem poje 200ml riževe kašice in zaspi nazaj za kakšni dve uri.Seveda,jaz tudi:)z veseljem. Žal mi je samo,da tega nisem naredila že prej in sem se več kot en mesec žrla,zakaj je moj otrok že spal celo noč, sedaj pa ne več. Pri naslednjem bomo to uvedli že prej. lp Kepica
|
|
|
|