Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 16.3.2010 12:02:08
|
|
|
|
mancax
|
se opravičujem sem bolj nova kle, pa neki mi računalnik šteka, sem po pomoti dvakrat isto napisala
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 16.3.2010 16:48:24
|
|
|
|
lukec
|
Itak, da obstajajo tud plusi. Tud sama, ko in če se bova odločila še za enega bom imela večjo razliko (sin je star 5 let) in mi je všeč to, da sem praktično pet let posvetila njemu in se z njim ukvarjala na polno. Vem sicer, da mu bo potem težje to pozornost delit, ampak, tko je so + in so -. Med kolegičinim fantkom in punčko je sedem let razlike in meni je to super. Sem sicer povsem proti, da bi odgovornost za mlajše prelagali na starejše otroke, ampak pride pa večkrat prav, da je starejši že toliko star, da lahko za kakšno minuto pogleda na mlajšega, čuva voziček, prime torbo ... Ker je kolegica še v porodniški, se dopoldan, ko je sin v šoli posveča punčki, popoldan, ko mala spi ali pa se z njo malo več ukvarja ati pa pomaga sinu pri šolskem delu in se posveti samo njemu, skupni čas je pa itak najlepši, ne glede na razliko v letih. To, da se bratje in sestre, med katerimi so večje razlike, ne razumejo in da se tisti, ki so manj narazen kar po defoltu bolje, je pa larifari .
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 16.3.2010 16:54:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec To, da se bratje in sestre, med katerimi so večje razlike, ne razumejo in da se tisti, ki so manj narazen kar po defoltu bolje, je pa larifari . Točno tako. Moji punci sta 6 let narazen in je to resnično velika ljubezen, prav solze dobim v oči ob misli na njuno sestrsko tovarištvo Najstarejša in najmlajši sta narazen 9 let in se imata ravno tako izredno rada, ta večja malega crklja do nezavesti, mali pa jo naravnost obožuje. V bistvu so vsi moji trije otroci fajn partija Kolegica ima 11 let staro hčer in leto dni starega sina in pravi, da bolje ne bi moglo biti
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 18.3.2010 20:56:43
|
|
|
|
astrid1
|
Meni se razlika 5 oz. 6 let ne zdi tako hudo velika. Trenurno delamo na drugem otroku. Če bo ratalo, bo razlika celo 15 let, pa se zaradi tega nihče ne sekira, še najmanj pa hčerka.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 21.3.2010 9:59:06
|
|
|
|
Urska09
|
Jaz imam 10 let razlike. Ko sem mu povedala, da bo dobil bratca ali sestrico, je bil najprej tako pretresen, da je jokal. Ampak čist zares. Potem me je bombardiral s celo vrsto vprašanj (kje bo spal, a mu bo moral on sobo odstopit, koliko jih pa še mislim imeti,...). Potem se je umiril, se začel počasi veseliti in že naslednji dan je vsem po vrsti razlagal, da ima mami v trebuščku dojenčka. Celo nosečnost se je veselil, sploh ko je zvedel, da bo dobil sestrico. Po porodu je pa imel krizo kar par mesecev. Logično, saj je bil 10 let edinec. Vse se je vrtelo okoli njega. Najbolj se je to pokazalo v šoli. Ampak pustimo minuse. Drugač so pa sami plusi. Zelo, zelo jo ima rad, se igra z njo, jo heca, se valja po tleh, jo hrani, daje za pit,.... Do nje je zelo zaščitniški. Tudi za par minutk jo počuva, da jaz npr. zložim perilo v stroj ipd. Pa kako je važen, ko jo pelje na sprehod! Da ne govorim o tem, kako je tamala nora nanj! Pa še nekaj je zelo pomembno: s tavelikim praktično ni dela, ker vse sam naredi. Tudi midve s sestro sva več kot 8 et narazen in se ful dober štekava. Pravi prijateljici in zaveznici sva. Skratka, meni je večja razlika med otročki všeč. Sem od nekdaj tako planirala (no, ne ravno 10 let ampak nič zato), ker si ne predstavljam, da bi imela naenkrat dva pleničarja
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 7.4.2010 20:10:40
|
|
|
|
tinca minca
|
Tudi jaz imam 7,5 let staro punco, pa sva se sedaj odločila za še enega. Prej nisem imela nobene želje, bila sem utrujena, neprespana,...Sedaj pa sem tudi jaz že ve teh letih, ko je zdanji čas, da se odločim, oziroma sva se skupaj s možem odločila, da bova poskusila. Mislim pa, da razlika v letih ne bo moteča. Vsaka stvar ima svoje pluse, pa tudi minusea, ampak, če se imamo radi, se itak vedno vse reši. Upam, da vam uspe čim prej!
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 8.4.2010 18:40:43
|
|
|
|
mag3
|
Jaz sem zdaj v drugo srečka in ko bom rodila bo prva hči stara 10 let. Ampak se sploh ne obremenjujem s tem. Tudi ti se ne rabiš. Kar veselo na delo.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 19.4.2010 11:14:28
|
|
|
|
piamaria
|
pa jaz....imam 5 let, 1,6 let- odlično! sedaj bi imeli še tretjega....sem za, da se skupaj igrajo, berejo razmišljajo, sem edinka in vem, kako je soseda vedno pazila svojo 10 let mlajšo sister...za znort! Ni pa povsod tako:=
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 19.4.2010 11:23:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
med mojim najstarejsim in najmlajso je dobrih 8 let razlike. in je super. zelo podobno, kot je napisala urska09.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci 19.4.2010 11:28:06
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js sam to vem, da k mam 9 let starejšga brata je isto k bi mela 2 fotra. mami pa prav da je imela 2 edinca
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.