Urska09 -> RE: za tiste, ki imate večjo razliko med otroci (21.3.2010 9:59:06)
|
Jaz imam 10 let razlike. Ko sem mu povedala, da bo dobil bratca ali sestrico, je bil najprej tako pretresen, da je jokal. Ampak čist zares. Potem me je bombardiral s celo vrsto vprašanj (kje bo spal, a mu bo moral on sobo odstopit, koliko jih pa še mislim imeti,...). Potem se je umiril, se začel počasi veseliti in že naslednji dan je vsem po vrsti razlagal, da ima mami v trebuščku dojenčka. Celo nosečnost se je veselil, sploh ko je zvedel, da bo dobil sestrico. Po porodu je pa imel krizo kar par mesecev. Logično, saj je bil 10 let edinec. Vse se je vrtelo okoli njega. Najbolj se je to pokazalo v šoli. Ampak pustimo minuse. Drugač so pa sami plusi. Zelo, zelo jo ima rad, se igra z njo, jo heca, se valja po tleh, jo hrani, daje za pit,.... Do nje je zelo zaščitniški. Tudi za par minutk jo počuva, da jaz npr. zložim perilo v stroj ipd. Pa kako je važen, ko jo pelje na sprehod! Da ne govorim o tem, kako je tamala nora nanj! Pa še nekaj je zelo pomembno: s tavelikim praktično ni dela, ker vse sam naredi. Tudi midve s sestro sva več kot 8 et narazen in se ful dober štekava. Pravi prijateljici in zaveznici sva. Skratka, meni je večja razlika med otročki všeč. Sem od nekdaj tako planirala (no, ne ravno 10 let ampak nič zato), ker si ne predstavljam, da bi imela naenkrat dva pleničarja [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|