|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za nas (166. nadaljevanje)
4.1.2005 7:58:16   
simonas
Dobro jutro!

Evo mene, pa sem se čisto zares vrnila z dopusta. Božiček in dedek mraz se me nista usmilila z novoletnim darilcem, bo pa morda zato kaj boljše v letu 2005. Včeraj so na veliko govorili po televiziji, da je letošnje leto plodno leto in da bo veliko :duda: (pa čeprav bi naj bilo največ tistih nezaželjenih).

Sicer sem jaz bolj nejeverni tomaž in ne verjamem v karte in zvezde in podobne zadeve, bom pa vseeno držala pesti, da se napovedi vsaj delno izpolnijo.

Kako ste punce? Malo sem brskala in uspela celo prebrati nekaj sporočilc, vendar pa ne bom uspela vsega nadoknadit, saj me je vso delo počakalo in imam torej guuuuužvoooo.. Pa bo že...

Malo sem se že potolažila in me veseli vsaj to, da je :hudicek: že mimo in da lahko gremo v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek: za :duda:. Zdaj me že dva dni presneto ščipa v predelu jajčnikov, pa upam, da bo kmalu mimo, saj vem da je takoj po koncu :hudicek: še prehitro za novo O.

V glavnem čim lepši dan vam želim in naj vam sije :), jaz pa se bom še kasneje kaj javila, če bom utegnila.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.1.2005 10:20:37   
bambi
Dobro jutro drage moje, danes je tisti dan, ki sem si ga najmanj v življenju želela, danes grem namreč h G po napotnice za nadaljnje preiskave :((:((:((:((, nisem si mislila, da bo to tako vplivalo name, ampak priznam da me je kar strah, čeprav danes dobim samo napotnice..... Eh, vsaj premaknilo se bo. Verjetno sem danes zato tudi slabe volje, se bom morala malo potolažit s kakšnim nakupom ;););). Sploh ne morem delat in samo mislim kdaj bo ura 14h, da grem.
Ja, pa še bris mi bo vzela, da vidi če imam še vedno PAP II.

Ne vem zakaj sem tako pesimistično razpoložena, sploh nimam upanja da bi ta mesec kaj uspelo, sploh ne mislim na to, zdaj mi grejo po glavni samo te preklemane preiskave, da ne bi bilo kaj narobe....

Dajte, povejte kaj lepega, da me malo spravite v dobro voljo.

LP Bambi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2005 10:33:24   
biba77
Bambi, :rozica::rozica::rozica::rozica:, ne tak pesimisticno!!

Na napotnice glej kot korak blizje :duda: in ne kot na preiskave in neg. rezultate in kajvemkajvse!
Priznam, da sem tudi jaz bila cela :(:zmeden::(, ko sem jih dobila, ampak potem pa le vidis, da ni razloga. In zagotovo se bo premaknilo. Razen tega pa: Saj ves, koliko jih je ze dobilo napotnice, so se narocile, potem pa nikoli sle tja, ker so prej postale :nosecka:. Glavo gor!!!

Zdaj pa k nakupovanju: Kaj imas ze kaj nagledano. Saj se ti drugace ne splaca, ce pa se v cetrtek zacnejo razprodaje. No, ce si tip, ki gre po razprodajah. Jaz nisem:(:ups::(.

Pa nekaj lepiga hoces:
danes bo se soncek
M se ni prisla
dnevi so vedno daljsi
dragi:love: te doma caka
.
.
.

:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2005 10:51:38   
bambi
Bibika hvala ti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ja, glede kavice, si dobila sporočilo????

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2005 10:55:07   
pupika
Neža evo sem našla en lep verz za rojstni dan

Na dan, ko si se ti rodil-a
je padal dež,
vendar ne zato,
ker je bil slab dan,
ampak zato,
ker je nebo izgubilo najlepšo zvezdo.

Vse najboljše

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2005 10:55:45   
biba77
Pa ves, da ni blema.
Si ti dobila odgovor? :)-:bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2005 11:00:56   
bambi
Biba77, danes torej :kava::kava:

Se še oglasim, zdaj pa drvim na sodišče.

Pa pa

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2005 12:06:36   
pupika
Neža hvala ker, držiš pesti zame.

Jaz pravim kar bo pač bo, tudi jaz se ne bom preveč sekirala, če bo prišla, sicer jo kar čakam, in mislim, da bo tudi ta mesec prišla z zamudo.

Kako pa si kaj preživela silvestrovo?

Sem ti pisala na mail, res škoda, da se ne moreš prijavit, ker sem ti vlčeraj poslala privat sporočilo na RR.

lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2005 12:45:42   
biba77
Meni to o Tifolu tudi ne zveni kot nekaj kar bi G rekla. Si sigurna, da si jo pravilno zastopila.
Meni ni Tifol se nobene M prestavil... :zmeden::zmeden:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2005 12:55:56   
žlička
hm, zanimivo.........tudi jaz malo dvomim v to kar je napisano o Tifolu,

jaz nisem imela takega obcutka pri jemanju Tifola

lp:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2005 13:05:30   
bambi
Kaaaaaaaaaaaaaajj?? Da bi Tifol podaljšal ciklus?? NO, to prvič slišim, ampak ko pomislim je lahko to res, ker sem jaz prej imela M na cca. 28-30 dni, sedaj ko pa sem zopet začela s Tifolom, pa sem prejšnji mesec M dobila 31. dan, ta ciklus pa sem zopet delala O teste in sem imela O 20. dan, tako da bo M prišla šele okrog 34 dne :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: OOOOjjjjoooojjj, da bi to bilo od Tifola :ups::ups::ups::ups::ups::ups: Bemo mast!!

Punce, še ena ura do mojega pregleda pri G, sem si malo umirila živčke in šla v H&M, kjer sem si kupila 2 krasna modrca 9nebesa9nebesa9nebesa, enega bež in enega črnega z roza vezenimi rožicami 9nebesa9nebesa, hvala bogu so končno imeli mojo številko (70C), ki jo vedno tako težko dobim. Zgleda da ima veliko punc takšne zizike kot jaz :)-:)-:)-
No, kompleta ža žalost nisem dobila, ker so imeli hlačke še samo 42 in 44 :zmeden:, bom pač dragega presenetila "spodaj" brez :bravo::bravo::bravo::bravo:

Evo, zdaj pa še samo kavico spijem in grem k moji G. Vam takoj poročam kako je bilo.

LP Bambi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2005 13:36:34   
cmokec
Bambi, tudi jaz držim :miska::miska: za dobre novičke od G.

Ha, ha, a komaj moderc najdeš. :)-. Tko kot jaz, samo da imam jaz tako majhne, da so vsi prvelki.:)-:)-. Bogu hvala za silikonske vložke.:bravo::bravo:. Me je že oči v puberteti hecal, naj se ne sikiram, imam vsaj označeno, kje bi migle bit. :)-:)-

Za dobro voljo: a ti poslane knjige nič ne pomagajo al se ti ne ljubi brat?

:rozica::rozica: zate,

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2005 15:43:10   
bambi
Ojla, sem že nazaj.... z napotnico za ambulantno za neplodnost... me je malo stisnilo, a je zdaj že bolje. Bila sem z Bibo77 na kavi (Bibika hvala :rozica:) in me je zelo pomirila.
Anitka hvala tudi tebi :rozica: za SMS, ti tudi veš kako je, ko dobiš napotnico in veš, da zdaj pa gre zares.

Hja, cmokec, knjigo berem in mi je zelo všeč, samo časa je tako malo, da sem komaj na polovici. NIsem pozabila nate, res ne :rozica::rozica::rozica:

Moram povedat da je moja G medtem ko mi je vzela bris, videla nekaj sluzi in je rekla, da je verjetno bila O....jaz sem se zasmejala in pokimala, da res v nedeljo.

NO, to je za menoj, zdaj pa klicat v bolnico, da se naročim.

Anitka, kdaj pa si ti naročena v MB???

Bambi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2005 19:24:15   
tia
Pozdravček punce,
pa sem tukaj,tako utrujena in :zaspan: da komaj gledam.Sem že eno urco kar lepo spala:muca:,ali se vam morem oglasiti zato bolj na hitro ker drugače padem na tipkovnico.

Res se počutim v redu danes je moj trebuh tako priden da me nič ne boli,joj se že hvalim ali za pol ure bom pa že spet jamrala joj kako me boli.Ne morem šteti dnevov kako daleč je še ko imam spet pregled,zakaj grejo dnevi tako počasi?:(
Danes sem bila spet varuška moji mali sosedici joj je divja postala,samo bi lazila sekunde ni na miru,tako da sem bila čisto hin ko je odšla domov.Ali vseeno je pridna,je moj zalti sonček :):love:.

Bambi držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da ti do ambulante ne bo potrebno iti,da vama prej uspe.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka hvla da misliš name,saj jaz tudi mislim nate ali kaj ko pa me čas prehiteva ,sedaj se bo malce umirilo v službi in potem greva ne eno :kava:.

Pia73 veš kaj me zanima ali je tudi tebe kaj v začetku špikalo v katerem jajčniku?Mam namreč občutek da se bo zdaj pa zdaj vlilo iz mene ,ali pa imam mogoče kakšno vnetje in me zato boli l. jajčnik?

Punce pridne mi bodite pa se kaj oglasim.MISLIM NA VAS,:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,naj vas :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo pa čimprej poročajte o :modri::modri::modri::modri:.

pa pa

Tia :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2005 19:54:41   
Pia73
Jaz sem danes tudi tako utrujena in :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: da sem še komaj pokonci,...Sem šele pred dobro urco prišla domov s tamalim, pa kuhanje večerje,...zdaj pa mal RR prečekiram nato pa malo pred TV in nato :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Aja, tia mene ni nikoli nič špikalo. Je pa bojda to popolnoma normalno, saj je to eno najpogostejših vprašanj na forumu Prvič noseča. Pa punce odgovarjajo, da je normalno,...Drži se!

Punce ostanite v cvetju,...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2005 21:56:23   
Anitka
Hej punce!

Spet visim na tem računalniku. Če pa mi je v vaši družbi tak fajn:love::love::love::love::)-:)-

A veste, da jutri, ob 12.uri v državah evropske unije, "potekajo" tri minute molka za uboge žrtve cunamija. Sem danes gledala ene fotografije v Jani in sem kar depresivna postala. Pa potem so še kazali posnetke v poročilih. Sem se pa razveselila novic o radodarnih Slovencih, ki smo prispevali že kar zajeten kupček denarja. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vse nas in verjamem, da se dobro z dobrim poplača.

SIMONAS nikar obupat. Verjamem, da če nam pikica ni bila naklonjena lansko leto, bo pa letošnje leto prišla. Le verjeti moramo v to in smo že en korak bližje cilju.

BAMBI popolnoma razumem tvoje občutke, ki sem jih doživljala nedolgo nazaj. Ko sem šla od G z napotnico za MB, so mi solze kar silile v oči in po glavi je šumelo na milijone misli. Pa potem je sledilo klicanje v ambulanto in naročanje in ko zveš za datum si spet malce v "šoku", saj se ti zdi datum kar precej oddaljen. A potem čez nekaj časa se sprijazniš z mislijo, da če ne gre drugače, bodo pa v ambulanti pomagali.Misli se ti zbristijo, optimizem se spet vrne k tebi in končno se resnično zavedaš, da si spet korak bližje :duda: Vsekakor pa ti želim, da že ta mesec vržeš napotnico v koš in nam sporočiš, da vama je uspelo.
Midva sva v MB naročena 17.2. ob 8. uri.

NEŽA 81 a veš, da tudi jaz še nisem slišala, da bi Tifol povzročal kaj takega :zmeden2::zmeden::zmeden2: Mislim, da ne bi smel.

CMOKEC in BAMBI kakšne knjige bereta, če ni skrivnost?

TIA me veseli, da si se spet malce razpisala. Te kar pogrešamo tule med nami. Upam, da res vkratkem pade kaka najina :kava: Ja pa fajn bi bilo, da bi se spet dobile v Takosu,a ne?

PIA 73 kaj je bilo za večerjo?

Punce lepo mi bodite in morda še kaj napišem danes, če boste ve "pridne";)

Anitka :metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2005 7:42:53   
biba77
Dobro jutrooooooo, :zaspan::zaspan::zaspan:!

Sem ze spila :kava:, pa se kar ne pridem k sebi.

Bambi, se enkrat hvala za druzbo. Mi je prav manjkal en taki cvek... da malo spustim ventilcke, da ne bo samo moj poslusal,:)-.

Anitka, jaz sem ZA, :bravo::bravo::bravo:! Ko se odlocite za izlet v Stajersko prestolnico, le javite!!! Bo veselo! Mogoce pa tokrat se jaz :torta: "specem".

Tia, sem zelo vesela, da so tvoje bolecine minile! Upam, da za dolgo in da bos zdaj uzivala 9nebesa mesecev.

Mi pa imamo danes ponovoletno cago. Se nismo uspeli zmenit za datum pred novim letom, pa bomo danes veseli. :) Samo se bom vseeno kaj oglasila pri vas... ne gre drugace, sem odvisna...:love::)-:):)-:love:.

No, lep dan vam zelim, soncek ze kuka...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2005 7:50:45   
simonas
Dobro jutro punce!

Na hitro se vam javim preden se zakopljem v delo. Toliko dela imam, da so dnevi kar prekratki za vse, kar bi želela v enem dnevu naredit. Danes bom tako malo potegnila, če bo kriza, pa bom še v soboto malo skočila v službo, da bom stvari spravila čim bolj v red.

Tudi jaz še nisem slišala za vplive Tifola na ciklus M. Jaz ga jem že več kot pol leta, pa se mi je ciklus skrajšal z 28 na 27 dni. Sicer ni bistvena sprememba, ampak podaljšal pa se ni.

Zadnje čase sem tak utrujena, da je kriza. Včeraj sem popoldan zaspala kar za debeli dve uri, kar sploh ni značilno za mene, saj se ne spomnim kdaj sem se nazadnje popoldan vlegla in zadremala. Danes zjutraj pa sem se komaj spravila iz postelje.

Drugače pa sem po starem. Vsak mesec upam na najboljše in upam, da se mi vsaj do rojstnega dne nasmehne sreča:duda:, pa čeprav ga imam že čez dva meseca.

Nič punce, lepo se imejte pa čim več uspešnih mesecev v letošnjem letu vam želim... Jaz iz pisarne gledam prelep sončni vzhod za oblaki in morda bo danes še prav lep dan!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2005 8:51:33   
cmokec
Prijateljice, dobro jutro.

Tudi jaz sem se komaj zbasala iz postelje. Sedaj sem v službi, pa se mi kljub gori dela nič ne da. Bom šla po kavico, pa upam, da bo bolje.

Začel se je dežek nosečk, zato za otvoritev :rozica: Pupiki :rozica: še enkrat iskrene čestitke.

Anitka, Bambi sem poslala knjige z motivacijsko vsebino na temo, kako NE obupati. Če si jih želiš prebrati, ti jih pošljem, ko mi jih Bambi vrne. Lahko pa se zmeniš, pa jih pošlje direkt k tebi. :rozica: zate.

Urša76, kako si kaj. Prosim, javi se, da si malo :miska: spočijem. :rozica: tudi zate.

Vsem ostalim želim en lep in nasmejan dan,

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2005 12:03:09   
bambi
Hvala bogu, da imam vas, ker bi se mi drugače zmešalo..... celo noč sem slabo spala, se zbujala, psiha res dela svoje. Sredi noči sem skoraj zajokala, tako me je potrla tista napotnica včeraj..... Danes že cel dan kličem v bolnico, pa začnejo komaj ob 13h. Zdaj mi naj samo še rečejo, da sem na vrsti nekje aprila, pa me res kap....

Tudi v službi sem tečna, vsi mi grejo na živce... Danes je pa res en beden dan, pa tako sem čakala, da se začne novo leto, da mine 2004, in kako se je začelo :(:(:(:(:( Upam, da se bo dobro končalo.

HVala bogu imamo novo :nosecka:, ker je zdaj bilo malo zatišje....

Grem nekj pojest in se vrnem

LP Bambi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.1.2005 12:29:52   
anadejka
Ejjjjj Bambi ne noooo,ne bit tako žalostna in potrta:(!!!
Na šopek :rozica::rozica::rozica: pa :angel:,pa mal se nasmej:)-!!!!
Veš bolje bi bilo ko bi začela drugače razmišljati.To je dobro da se stvari premikajo,tudi če greš v ambulanto za neplodnost in se ti sliši grozno,bodi vesela,ker ti bodo zdravniki pomagali in boš prej dobila :duda: ,ki si jo tako močno želiš.Najbrž se bojiš rezultatov,ampak veš kaj,mogoče se pa čist brezveze sekiraš,mogoče bo pa še vse uredu.Boš vsaj vedela na čem si.
Punca ne se sekirat,vse bo še v redu,boš vidla.
Ti kr pejt pa neki pojej,mal se pocrkljej mogoče s kšno čokolado,pol pa mi nasmejana prid nazaj sem.

Lepo se imej in veliiiiiko se smej!!!!
Lepe pozdravčke..............andrejka76:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.1.2005 12:30:52   
biba77
Ja, Bambi :rozica:, kaj te moram danes na kaj "bolj krepkega" peljat, da bo boljse, :)-:ups::)-?

Ne se sekirat zaradi problemov :hudicek:, ki jih ni. Napotnica je korak naprej, ne nazaj in ti lahko prinese samo pozitivno - bos vedela, na cem si in kako naprej.

Glede bolnice - ce ti ne rata danes preko telefona, je bolj ziher, da se jutri kar zapeljes tja. Meni se je enkrat zgodilo, da se je najprej javljala tajnica, potem pa je bilo ali zasedeno ali pa ni nihce dvignil.
No, upam :miska:, da bos ti imela sreco. Cez pol urce... Javi!!

Punce, nasa caga je bila uspesna, samo je tolko ostalo vsega, da bomo jutri se enkrat ponovili.:bravo::bravo::bravo: V manjsem stevilu.

Jaz pa stejem ure (bi raje dneve, pa prepocasi minevajo:zmeden: ). Se en teden... Ampak pozitivno naprej; dezek noseck se je ponovno zacel...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.1.2005 13:19:07   
emaa
Bambi saj bo, meni je bil tud šok marca šele datum (potem, ko sem se sprijaznila, da drugač ko z zdravniki ne bo šlo). Zdaj si pa pravim, če sem od nov. 03 zdržala, pa je šlo leto tako hitro okoli, bo pa tud marec en, dva, tri tukaj. Mi je čist vseen do koga moram, pa če vse zdravnike v slo in tujini obletam, da pridem do ene :duda:, pa bom, slej ko prej bomo vse mamice.
LP:rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.1.2005 13:39:39   
bambi
Tako, klicala sem v ambulanto za neplodnost in sva z možekom naročena 23.03. :(:(:( komaj. Moj dragi bo moral dati zjutraj ob 8.15 spermo in ob 10.30 sva oba na vrsti pri dr. Vlaisavljeviču, kar me je najbolj šokiralo pa je bilo to, da bojo takoj tudi izvidi spermiograma. Potem bova imela samo razgovor, nato sledim jaz in tako bom na vrsti komaj nekje aprila...
Kljub vsemu sem res hvaležna, da se je vsaj malo pomaknilo.....
Tako, sedaj pa do marca lepo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, mogoče bom pa pred 23.03. jaz osebno občutila rezultate sperme ;);)9nebesa9nebesa

LP BAmbi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.1.2005 13:54:27   
biba77
Ja, Bambi, :rozica:,
tako je to obicajno v Mb. Prideta pa lahko ze pred 8.15. Midva sva bila celo malenkost pred osmo (narocena ob 8.15), pa je sel takoj noter, ko je sestra odklenila ambulanto.
Pa saj je boljse, da so izvidi takoj. Samo ne razumem to, ko si napisala "samo razgovor, nato sledim jaz in tako bom na vrsti komaj nekje aprila...".:zmeden:
Midva sva oba na isti dan narocena (vedno bila) - torej zjutraj spermiogram in, ko so gotovi izvidi, razgovor z obema!
Najboljse, da gresta kar skupaj marca. Saj tako radi vidijo, ce pride par skupaj.
Sicer pa bos do takrat ti tudi ze srecka :nosecka:. Ti le mene poslusaj!!;)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!