Anitka -> za nas (166. nadaljevanje) (4.1.2005 21:56:23)
|
Hej punce! Spet visim na tem računalniku. Če pa mi je v vaši družbi tak fajn:love::love::love::love::)-:)- A veste, da jutri, ob 12.uri v državah evropske unije, "potekajo" tri minute molka za uboge žrtve cunamija. Sem danes gledala ene fotografije v Jani in sem kar depresivna postala. Pa potem so še kazali posnetke v poročilih. Sem se pa razveselila novic o radodarnih Slovencih, ki smo prispevali že kar zajeten kupček denarja. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vse nas in verjamem, da se dobro z dobrim poplača. SIMONAS nikar obupat. Verjamem, da če nam pikica ni bila naklonjena lansko leto, bo pa letošnje leto prišla. Le verjeti moramo v to in smo že en korak bližje cilju. BAMBI popolnoma razumem tvoje občutke, ki sem jih doživljala nedolgo nazaj. Ko sem šla od G z napotnico za MB, so mi solze kar silile v oči in po glavi je šumelo na milijone misli. Pa potem je sledilo klicanje v ambulanto in naročanje in ko zveš za datum si spet malce v "šoku", saj se ti zdi datum kar precej oddaljen. A potem čez nekaj časa se sprijazniš z mislijo, da če ne gre drugače, bodo pa v ambulanti pomagali.Misli se ti zbristijo, optimizem se spet vrne k tebi in končno se resnično zavedaš, da si spet korak bližje :duda: Vsekakor pa ti želim, da že ta mesec vržeš napotnico v koš in nam sporočiš, da vama je uspelo. Midva sva v MB naročena 17.2. ob 8. uri. NEŽA 81 a veš, da tudi jaz še nisem slišala, da bi Tifol povzročal kaj takega :zmeden2::zmeden::zmeden2: Mislim, da ne bi smel. CMOKEC in BAMBI kakšne knjige bereta, če ni skrivnost? TIA me veseli, da si se spet malce razpisala. Te kar pogrešamo tule med nami. Upam, da res vkratkem pade kaka najina :kava: Ja pa fajn bi bilo, da bi se spet dobile v Takosu,a ne? PIA 73 kaj je bilo za večerjo? Punce lepo mi bodite in morda še kaj napišem danes, če boste ve "pridne";) Anitka :metulj:
|
|
|
|