Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ker sem komaj sedaj zasledila da me sprašuješ po receptu - sem namreč v nočni ti sedaj komaj odgovarjam.
Najprej prepražim na olju (par kapljic) čebulo, dodam tuno iz konzerve, na hitr podušim in zalijem z paradižnikovo omako (paradižnik pasiran v tetrapaku, ali pa naredim svežega zmiksanega doma), od začimb dodam baziliko in malo soli ali vegete, da pa vse skupaj malček zgostim zmešam v žlico kisle smetane žličko moke in primešam. Mi jo obožujemo in tudi tako hitro je pripravljena. Pa dober tek :sloncek:
Njam! Jaz dodam še česen, na koncu pa primešam še malo koruze iz konzerve. Imamo pa tudi doma vloženo paradižnikovo mezgo, iz domačega paradajza - super!
Živjo! Jaz pa ti svetujem še eno varianto, ki jo je vredno preizkusiti, in sicer, da namesto paradižnikove mezge uporabiš sladko smetano. Tudi zelo okusno.
:)-Vittel ciao..nekaj podobnega pa jaz naredim..tunino omako na belo,samo da ne dam čebule,ampak na olivnem olju popražim strok na fino sesekljanega česna in malo petršilja gor stresem tunino in zalijem z sladko smetano solim popopram.V ponvo z omako stersem kuhano pašto in na ognju še malo pomešam da se pašta fajn prepoji z omakco..:)-