|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 2:25:46   
VITA74
Živjo,

Ker sem komaj sedaj zasledila da me sprašuješ po receptu - sem namreč v nočni ti sedaj komaj odgovarjam.

Najprej prepražim na olju (par kapljic) čebulo, dodam tuno iz konzerve, na hitr podušim in zalijem z paradižnikovo omako (paradižnik pasiran v tetrapaku, ali pa naredim svežega zmiksanega doma), od začimb dodam baziliko in malo soli ali vegete, da pa vse skupaj malček zgostim zmešam v žlico kisle smetane žličko moke in primešam.
Mi jo obožujemo in tudi tako hitro je pripravljena. Pa dober tek :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 6:53:44   
Jančika_
Njam! Jaz dodam še česen, na koncu pa primešam še malo koruze iz konzerve. Imamo pa tudi doma vloženo paradižnikovo mezgo, iz domačega paradajza - super!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 8:16:21   
Vittel
Živjo!
Jaz pa ti svetujem še eno varianto, ki jo je vredno preizkusiti, in sicer, da namesto paradižnikove mezge uporabiš sladko smetano. Tudi zelo okusno.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 9:01:16   
Anonimen
:)-Vittel ciao..nekaj podobnega pa jaz naredim..tunino omako na belo,samo da ne dam čebule,ampak na olivnem olju popražim strok na fino sesekljanega česna in malo petršilja gor stresem tunino in zalijem z sladko smetano solim popopram.V ponvo z omako stersem kuhano pašto in na ognju še malo pomešam da se pašta fajn prepoji z omakco..:)-

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 10:06:17   
Anonimen
Super! Najlepša hvala.

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   za Spliši - tunina omaka
7.10.2004 13:52:22   
MINEJA
Jaz pa dam še malo kisle smetane!

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?