|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaščita proti soncu
21.8.2005 4:53:50   
pikic
Gremo na morje,:duda:je stara 2,5 meseca. Zanima me ali ste kaj mazale svoje:duda: za zaščito. Saj vem, da mora biti:duda: v senčki, ampak za preventivo je le druga klima.
lp Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaščita proti soncu
21.8.2005 7:58:03   
Marogica
Mi naša otroke in tudi sebe VEDNO mažemo s kremo proti soncu, tudi, kadar sta v senci, ker žarki tudi skozi listje ipd sevajo. Tako, da jih poleti vedno, kadar sta zunaj, namažemo.
Imaš veliki izbor krem za otroke z visokim faktorjem (delial, Nivea......)

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaščita proti soncu
21.8.2005 8:57:58   
piškotka
Kje pa imaš kakšno sonce? Prej bi rekla, da jo toplo obleci.:(

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaščita proti soncu
21.8.2005 10:24:12   
dejčka2
Piškotka to pa si dobro povedala.:)- No mi smo v petek prišli iz morja, smo imeli dva dni sonček in toplo, jaz sem mojo 2,5 mesečnico mazala z faktorjem 30, za otroke in bila vedno v senci. Žal pa je v senci bilo kar hladno, tako da ji nisem bodya slačla, ker se mi je zdelo da jo zebe, pa s pleničko je bila pokrita. Pa na klobuček ne pozabi.
Želim vam lepo in toplo vreme!:sloncek:

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaščita proti soncu
21.8.2005 10:49:14   
mika
Nam so v lekarni svetovali eucerin 25, ki je ravno za majhne otroke.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaščita proti soncu
21.8.2005 12:42:26   
babylove
:morje: krema s faktorjem 50,
:morje: klobuk s sirokimi krajci (da zasciti tudi vrat, obraz, useska - no, tako majhen otrok se itak bolj lezi, tako da to velja za malenkost starejse) na glavo
:morje: tanka majcka s kratkimi rokavi
:morje: obvezno senca
:morje: nic namakanja v morju, ker je praviloma prehladno. Ce se hocete namakat, dajte vodo prej gret v manjsi bazencek in na sonce.
:morje: pitna voda v steklenicki

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaščita proti soncu
21.8.2005 18:07:05   
mika
višji faktor od 25 nima večjega učinka, ampak nekaj vsebuje:ups:, kar lahko povzroči alergijo.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaščita proti soncu
21.8.2005 18:08:56   
babylove
Ce visji faktor ne bi imel vecjega ucinka, potem bi obstajal max. faktor 25.
Mojemu :duda: je pediater predpisal 50.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zaščita proti soncu
21.8.2005 21:00:10   
pikic
bom kupila kremo s faktorjem 25, brez kakšnih dodatkov:ups:, mika ali ste kopali dojenčka v segreti morski vodi ali sladki?
lp Nataša

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zaščita proti soncu
21.8.2005 21:48:58   
mika
kopali smo jo v segreti morski vodi, ker se ni hotla kopat v morju, no šesti dan se je tudi v morju kopala, pol pa se je začelo slabo vreme:(.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?