zaščita proti soncu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pikic -> zaščita proti soncu (21.8.2005 4:53:50)

Gremo na morje,:duda:je stara 2,5 meseca. Zanima me ali ste kaj mazale svoje:duda: za zaščito. Saj vem, da mora biti:duda: v senčki, ampak za preventivo je le druga klima.
lp Nataša

Marogica -> zaščita proti soncu (21.8.2005 7:58:03)

Mi naša otroke in tudi sebe VEDNO mažemo s kremo proti soncu, tudi, kadar sta v senci, ker žarki tudi skozi listje ipd sevajo. Tako, da jih poleti vedno, kadar sta zunaj, namažemo.
Imaš veliki izbor krem za otroke z visokim faktorjem (delial, Nivea......)

piškotka -> zaščita proti soncu (21.8.2005 8:57:58)

Kje pa imaš kakšno sonce? Prej bi rekla, da jo toplo obleci.:(

dejčka2 -> zaščita proti soncu (21.8.2005 10:24:12)

Piškotka to pa si dobro povedala.:)- No mi smo v petek prišli iz morja, smo imeli dva dni sonček in toplo, jaz sem mojo 2,5 mesečnico mazala z faktorjem 30, za otroke in bila vedno v senci. Žal pa je v senci bilo kar hladno, tako da ji nisem bodya slačla, ker se mi je zdelo da jo zebe, pa s pleničko je bila pokrita. Pa na klobuček ne pozabi.
Želim vam lepo in toplo vreme!:sloncek:

mika -> zaščita proti soncu (21.8.2005 10:49:14)

Nam so v lekarni svetovali eucerin 25, ki je ravno za majhne otroke.

babylove -> zaščita proti soncu (21.8.2005 12:42:26)

:morje: krema s faktorjem 50,
:morje: klobuk s sirokimi krajci (da zasciti tudi vrat, obraz, useska - no, tako majhen otrok se itak bolj lezi, tako da to velja za malenkost starejse) na glavo
:morje: tanka majcka s kratkimi rokavi
:morje: obvezno senca
:morje: nic namakanja v morju, ker je praviloma prehladno. Ce se hocete namakat, dajte vodo prej gret v manjsi bazencek in na sonce.
:morje: pitna voda v steklenicki

mika -> zaščita proti soncu (21.8.2005 18:07:05)

višji faktor od 25 nima večjega učinka, ampak nekaj vsebuje:ups:, kar lahko povzroči alergijo.

babylove -> zaščita proti soncu (21.8.2005 18:08:56)

Ce visji faktor ne bi imel vecjega ucinka, potem bi obstajal max. faktor 25.
Mojemu :duda: je pediater predpisal 50.

pikic -> zaščita proti soncu (21.8.2005 21:00:10)

bom kupila kremo s faktorjem 25, brez kakšnih dodatkov:ups:, mika ali ste kopali dojenčka v segreti morski vodi ali sladki?
lp Nataša

mika -> zaščita proti soncu (21.8.2005 21:48:58)

kopali smo jo v segreti morski vodi, ker se ni hotla kopat v morju, no šesti dan se je tudi v morju kopala, pol pa se je začelo slabo vreme:(.

Stran: [1]