Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zaščita proti soncku pri speedyu sx 18.4.2005 18:49:51
|
|
|
|
niki5
|
z modro marelo :) na rdečem vozičku kaj čem, če ni druge, bolj da je otrok zaščiten kot pa da pa da imam voziček v stilu..
|
|
|
|
zaščita proti soncku pri speedyu sx 18.4.2005 19:20:20
|
|
|
|
pravljica
|
jaz imam comforta v rdeči, rdeči so tudi vsi ostali dokupljeni deli- lupinica in košara...vse je kombinirano s črnimi robovi, tako da bom tudi senčnik iskala v tej barvi (menda ja imajo kje črne :zmeden: )
|
|
|
|
zaščita proti soncku pri speedyu sx 18.4.2005 19:52:57
|
|
|
|
cinca
|
niki5, veš se čist strinjam s tabo sem pa mislila, da bo katera napisala, da obstaja rešitev v rdeči barvi torej ,da se bi dalo dokupit dežniček original ali kaj drugega. Sicer pa, če ne bo drugače bo tudi kodrlajsasta dobra... lp
|
|
|
|
zaščita proti soncku pri speedyu sx 18.4.2005 21:08:34
|
|
|
|
niki5
|
Meni je uspelo dobiti marelo, ki paše na voziček in ni originalna in sicer je od Peg perego. Za speedya pravijo da ni :zmeden2: vsaj tako mi je prodajalka rekla.. Tisti quinnyi ki imajo premično strehico pa tako ne rabiš marele, tukaj pa na žalost ni :( Mogoče pa najdeš.. meni ni uspelo.
|
|
|
|
zaščita proti soncku pri speedyu sx 19.4.2005 17:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto običajne senčnike v vseh možnih barvah dobiš v arielu, Bay centru, Leclercu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?