zaščita proti soncku pri speedyu sx (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

cinca -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (18.4.2005 15:10:50)

Lep pozdrav!

lepo vas prosi če imate izkušnje, mi povejte ali obstaja kakšna marela proti sončku za zgoraj omenjeni voziček . voziček je namreč rdeče barve pa razen v skrajni sili nebi imela modre marelce.
Kako si pa ve pomagate?
cinca

niki5 -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (18.4.2005 18:49:51)

z modro marelo :) na rdečem vozičku

kaj čem, če ni druge, bolj da je otrok zaščiten kot pa da pa da imam voziček v stilu..

pravljica -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (18.4.2005 19:20:20)

jaz imam comforta v rdeči, rdeči so tudi vsi ostali dokupljeni deli- lupinica in košara...vse je kombinirano s črnimi robovi, tako da bom tudi senčnik iskala v tej barvi (menda ja imajo kje črne :zmeden: )

cinca -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (18.4.2005 19:52:57)

niki5, veš se čist strinjam s tabo sem pa mislila, da bo katera napisala, da obstaja rešitev v rdeči barvi torej ,da se bi dalo dokupit dežniček original ali kaj drugega. Sicer pa, če ne bo drugače bo tudi kodrlajsasta dobra...
lp

niki5 -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (18.4.2005 21:08:34)

Meni je uspelo dobiti marelo, ki paše na voziček in ni originalna in sicer je od Peg perego. Za speedya pravijo da ni :zmeden2: vsaj tako mi je prodajalka rekla.. Tisti quinnyi ki imajo premično strehico pa tako ne rabiš marele, tukaj pa na žalost ni :(

Mogoče pa najdeš.. meni ni uspelo.

Anonimen -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (19.4.2005 17:54:42)

Čisto običajne senčnike v vseh možnih barvah dobiš v arielu, Bay centru, Leclercu...

cinca -> zaščita proti soncku pri speedyu sx (19.4.2005 21:26:37)

Hvala , jutri v akcijo!!
lp cinca

Stran: [1]