|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek aktivnosti
12.8.2005 9:44:45   
MINEJA
Pozdravljene mamice v ta deževen turoben dan!

Saj vem, da je še poletje, ampak počasi nam že (vsaj z vremenom)na vrata trka že jesen. In z jesenjo se bodo spet začele aktivnosti. Kam boste hodile s svojimi malčki? Ste že razmišljale o tem?
:zmeden:Na plavanje?
:zmeden: Na telovadbo?
...

posebej za mariborčanke pa me zanima če veste kaj o telovadbi v vrtcu Tomšičev drevored? vem, da je znanka hodila s svojim malčkom na telovadbo skupaj z mamicami, pa me zanima kako bo letos?

Hvala za kakršnekoli informacije?

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   začetek aktivnosti
12.8.2005 9:53:05   
Anonimen
Mi upamo da nam bo finančno zneslo obiskovanje pokritega bazena v Ankaranu.Malo so zasolili cene ampak poskusile bomo.
Ker iama naš Timi rad vodo,bi mu rade omogočile čofotanje tudi v hladnih dneh,pa še naučile plavanja pred novim poletjem.Vaja dela mojstra:)-
Sprehode pa lahko opravimo kar doma saj živimo ven iz mestav naravi.

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   začetek aktivnosti
12.8.2005 9:56:40   
Marogica
Mi hodimo že dve leti na Pobrežje, kjer je telovadba 1x na teden za različne skupine od 3 let dalje (s starši in brez).Je vsak ponedeljek in stane mesečno 1.000 SIT. Smo zelo zadovoljni.
Ja, jesen je pač "težko obdobje", kar se aktivnosti tiče, sploh za manjše otroke.
Tudi mi smo hodili
-na plavanje v tem obdobju,
-po lužah, kadar je deževalo (smo mu kupili škorenjce, nepremočljive hlače in pelerino-pa gremo).Joj, kašno veselje
-na prehode peš ali s kolesom.
Potem pa se počasi konča z idejami.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   začetek aktivnosti
12.8.2005 10:11:07   
Lenny
Nadaljevali bomo že utečen urnik. Septembra se poleg vrtca začne še ponedeljkova telovadba v ŠC Studenci, ob četrtkih pa v oktobru plavanje na Ptuju. Močno upam še na lepo jesensko vreme, kar bo pomenilo kolesarjenje ter preživaljanje prostega časa na parceli.
Lp

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   začetek aktivnosti
12.8.2005 11:24:57   
MINEJA
Ja, Lenny za vas vem da hodite na telovadbo, ampak tam verjetno ni za tako majne, ali pa? prosim te za kako informacijo!!!

LP!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   začetek aktivnosti
12.8.2005 12:06:53   
Lenny
Saj, ravno za take male škrate je! Jaz sem lani iskala vsepovsod in razen Pobrežja ni bilo nikjer nič, dokler nisem izvedela za Studence. Eden od staršev je zraven, telovadnico so med počitnicami še obnovili, vaditeljica je mega (pravzaprav obe), tako da se pozanimaj!
Lp

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   začetek aktivnosti
12.8.2005 12:36:08   
MINEJA
A mi lahko daš kako tel.št. Prosim!

LP!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   začetek aktivnosti
12.8.2005 13:42:54   
Lenny
Sorry, danes imam skoraj popolni računalniški mrk. TIS ne dela, pa še polovico ostalega ne :grrr: Poišči pod Športno društvo Studenci.
Lp

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nadomestna mati
niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!