začetek aktivnosti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> začetek aktivnosti (12.8.2005 9:44:45)

Pozdravljene mamice v ta deževen turoben dan!

Saj vem, da je še poletje, ampak počasi nam že (vsaj z vremenom)na vrata trka že jesen. In z jesenjo se bodo spet začele aktivnosti. Kam boste hodile s svojimi malčki? Ste že razmišljale o tem?
:zmeden:Na plavanje?
:zmeden: Na telovadbo?
...

posebej za mariborčanke pa me zanima če veste kaj o telovadbi v vrtcu Tomšičev drevored? vem, da je znanka hodila s svojim malčkom na telovadbo skupaj z mamicami, pa me zanima kako bo letos?

Hvala za kakršnekoli informacije?

LP!

Anonimen -> začetek aktivnosti (12.8.2005 9:53:05)

Mi upamo da nam bo finančno zneslo obiskovanje pokritega bazena v Ankaranu.Malo so zasolili cene ampak poskusile bomo.
Ker iama naš Timi rad vodo,bi mu rade omogočile čofotanje tudi v hladnih dneh,pa še naučile plavanja pred novim poletjem.Vaja dela mojstra:)-
Sprehode pa lahko opravimo kar doma saj živimo ven iz mestav naravi.

Marogica -> začetek aktivnosti (12.8.2005 9:56:40)

Mi hodimo že dve leti na Pobrežje, kjer je telovadba 1x na teden za različne skupine od 3 let dalje (s starši in brez).Je vsak ponedeljek in stane mesečno 1.000 SIT. Smo zelo zadovoljni.
Ja, jesen je pač "težko obdobje", kar se aktivnosti tiče, sploh za manjše otroke.
Tudi mi smo hodili
-na plavanje v tem obdobju,
-po lužah, kadar je deževalo (smo mu kupili škorenjce, nepremočljive hlače in pelerino-pa gremo).Joj, kašno veselje
-na prehode peš ali s kolesom.
Potem pa se počasi konča z idejami.

Lenny -> začetek aktivnosti (12.8.2005 10:11:07)

Nadaljevali bomo že utečen urnik. Septembra se poleg vrtca začne še ponedeljkova telovadba v ŠC Studenci, ob četrtkih pa v oktobru plavanje na Ptuju. Močno upam še na lepo jesensko vreme, kar bo pomenilo kolesarjenje ter preživaljanje prostega časa na parceli.
Lp

MINEJA -> začetek aktivnosti (12.8.2005 11:24:57)

Ja, Lenny za vas vem da hodite na telovadbo, ampak tam verjetno ni za tako majne, ali pa? prosim te za kako informacijo!!!

LP!

Lenny -> začetek aktivnosti (12.8.2005 12:06:53)

Saj, ravno za take male škrate je! Jaz sem lani iskala vsepovsod in razen Pobrežja ni bilo nikjer nič, dokler nisem izvedela za Studence. Eden od staršev je zraven, telovadnico so med počitnicami še obnovili, vaditeljica je mega (pravzaprav obe), tako da se pozanimaj!
Lp

MINEJA -> začetek aktivnosti (12.8.2005 12:36:08)

A mi lahko daš kako tel.št. Prosim!

LP!

Lenny -> začetek aktivnosti (12.8.2005 13:42:54)

Sorry, danes imam skoraj popolni računalniški mrk. TIS ne dela, pa še polovico ostalega ne :grrr: Poišči pod Športno društvo Studenci.
Lp

Stran: [1]