|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek GH
5.8.2009 23:34:06   
sye
Živjo, mene pa zanima kdaj ste začele z Gosto hrano?Našega malčka dojim ima 4 mesece in 10 dni, z večer mu že 14 dni ponudim kašico Aptamil, če poje, poje če pa ne pa ne. Aja pa naj povem še to da mi že 3 tedne ne spi dobro, pa ko mi jemo, imam občutek da bi on tud kr jedel Na morje gremo pa konce avgusta za 14 dni, pa sem mislila da tam še ne bom dajala GH, ker bo stra 5 mesecev, zdaj pa sploh ne vem kaj naj nardim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začetek GH
6.8.2009 7:43:16   
Katy78
Ko smo bili mi na morju, sva GH uvajala že en mesec, ampak na morju mu nisem uvedla nobenega novega živila, da ne bi bilo kakšne reakcije, mi pa daleč od doma, pa čeprav do takrat in tudi zdaj ni imel reakcije na nobeno živilo. Jaz bi rekla da počakaj, saj se ti nikamor ne mudi. Pa ne misli, da je GH čudežni recept za to, da otrok boljše spi. Nekateri potem spijo celo noč, drugi ne. Naš je sicer začel spati od 21h pa do 6:30-7:00 takrat, ko je okoli 19:00 začel dobivati mlečno kašico, tik pred spanjem pa še malo AM.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2009 8:34:50   
soncica01
na tvojem mestu mu ne bi dodajala, sploh če boste na morju, boš tam kuhala posebej zanj? Ko začneš s kuhanjem imaš potem dela še več. Sploh si pa lahko vesela, da lahko dojiš. Če bi jaz imela svojega mleka, bi ji skoz dajala, do dopolnjnega 6. meseca, nato bi počasi postopoma uvajala GH. Ker pa žal nisem imela te sreče, sem ji začela uvajat GH ko je dopolnala 5 mesecev. Še zdaj vsega ne vem, pa sprašujem na forumu :))) Lp.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 8:36:36   
soncica01
aja, pozabla sem še to - ko je bila patronažna prvič pri nas, ena starejša gospa, je dejala ''otrok naj je kdaj hoče in kolikor hoče''. Ne vem no, ampak to mi je bilo zelo všeč. Če pa pogledam zdaj, je tudi mene moja mama hranila tako, pa mi danes nič ne manjka :)) Lep dan želim.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2009 22:27:46   
sye
No zdaj sva probala korenček dva dni ga je jedel tretji dan ni hotel, potem bučke, pa jih ni hotel,pa danes bučke in krompir tudi ni hotel. Zdaj pa ne vem ali naj nadaljujem s sadjem mogoče,ali naj počakam in ga naprej samo dojim in potem ko pridemo z dopusta ponovno poskusim, takrat bo pa ravno 5,5 meseca star.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2009 23:28:52   
sye
zdaj pa res ne vem, jaz našemu malemu ki je star 4,5,meseca že dajem gosto hrano,ker je hlastal po naših žlicah ko smo jedli. Najprej je dobil korenček, bučke, krompir, zdaj pa obožujeva banano, pa vidim da je le-ta na seznamu za po 7.mesecu. A mislite da se moram res natanko držati teh seznamov, pa še zelo so si različni.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2009 7:25:21   
Hope2
Ne vem, v katerem seznamu si našla, da je banana po 7 mesecuuser posted image . Banana je živilo, ki se ga lahko uvaja med prvimi. Brez panike. 

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.