|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   z nasveti na dan
22.10.2004 10:39:03   
BarbaraE
Punce,
potrebujem vašo pomoč. Kako naj ublažim ta zoprn suh kašelj, ki me daje, še najraje ponoči. Sama se tolažim, da bo kmalu mimo, ampak me vseeno skrbi, ali bo to kaj vplivalo na mojo:duda:.

Hvala vam za odgovore :rozica: in čim manj prehladov,

Barbara 17 3/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   z nasveti na dan
22.10.2004 10:42:07   
Anonimen
Če te draži bolj v grlu, pa te zato sili na kašelj, potem odlično pomaga žajbljev čaj. Lahko ga grgraš ali pa piješ. Žaljbelj pomaga pri zdravljenju sluznice.

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   z nasveti na dan
22.10.2004 10:49:52   
ZARA
...men pomaga melisin caj z pomaranco,ker mi ne izsusi sluznice kot limona...
drugac pa se strinjam s Splisni...baje ja zalbelj za take zadeva najboljsi,sam jest ga ne morem po grlu spravt...mi smrdi da bi kr bruhala...zal...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:01:37   
beba76
Mene je v 10. tednu peklo grlo :hudicek: in so mi v lekarni rekli, da žajbljevih tablet niti pod razno ne smem lizat, kako pa je s čajem, pa ne vem...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:02:24   
ANJA5
Oj,
Ko sem bila ful bolna sem klicala v lekarno kaj lahko proti kašlju in mi je svetovala samo Med in Granobil tablete za lizat. Res je bilo takoj bolj. Sem ji pa omenila Žajbelj in mi ga je odsvetovala!

Lp,Anja in :duda::modri:

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:03:29   
urši77
Večkrat preverjeno in 100% pomaga :ČAJ IZ SLEZOVIH KORENINIC ! Pa še v vsaki lekarni ga imajo!
Čimprej naj ti pomaga :metulj:

LP

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:04:56   
žorž
Pa zvečer preden greš v posteljo si naredi kamilične inhalacije - je fajn za dihala pa še lepo se pregreješ, ampak potem moraš res v posteljo. In pa če imaš kakšno babico okoli, ki dela sirup s smrekovimi vršički - tut pomaga.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:27:52   
barby*
Hojla:zajcek:
Tud mene je mučil nadležen prehlad :((grlo, nos, glavobol) in grgranje žajbljevega čaja mi je ful pomagalo + sok stisnjenih pomaranč in limon. drugače pa na čaju piše da pitje za nosečnice ni primerno
No jaz sem imela srečo in sem se pocajtala v 4-ih dneh:). Navijam da se boš tudi ti hitro:rozica:
lp, :metulj:barby in :duda:

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   z nasveti na dan
22.10.2004 11:29:28   
Urška*
Ojla!

Zajbla NE SMES POPITI, lahko ga samo grgras! Baje vsebuje neko snov, ki zelo skodi :duda:.

LP:)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   z nasveti na dan
22.10.2004 12:11:47   
Anonimen
O groza, ja da ubogi žajbelj lahko tako škoduje, se mi pa sanjalo ni. Še dobro, da več glav več ve.

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   z nasveti na dan
22.10.2004 12:18:28   
VALENTY
Žajblov čaj: vreti 1-2 min.;oprta posoda,brez pokrovke.To pomaga pri čiščenju žlez.
Poparek je za čiščenje grla in ustne votline.
Čaje se praviloma pripravlja v steklenih posodah in se ga pije iz keramičnih skodelic.(je bla enkrat prav oddaja po TV)
Drugač sem pa jaz tud bl za karamelo.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   z nasveti na dan
22.10.2004 12:31:40   
BarbaraE
Hvala vam za vse vaše nasvete :rozica:. Upam, da mi bodo čimprej pomagali, ker tako ne gre več. Pa še v taki službi sem, da ne zgleda ravno fajn, da kašljam. Še dobro, da ni toliko strank.

Še enkrat hvala in lep dan še naprej,
Barbara

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   z nasveti na dan
22.10.2004 12:48:45   
leah
Za žajbelj sem jaz slišala, da je čist ok, če ga ob prehladu,kašlju popiješ.No ne se zdej nalivat, kajti vsaka stvar ima svoje meje.
Poskusi z timijanovim sirupom za otroke, ki ga kupiš v lekarni,stane cca.860 sit, in ga po žlički piješ trikrat dnevno-POMAGA;)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   z nasveti na dan
22.10.2004 18:29:18   
Abby
Za timijan sem slišala, da se naj v nosečnosti ne bi užival, lahko pa piješ TRPOTČEV ali SLEZOV SIRUP.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?