|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   we're back
30.5.2005 8:54:49   
Magi*
Živje punce!

mi smo se vrnili z morja. bilo nam je zelo lepo in ujeli smo "zadnji vlak", saj je bilo vreme ravno pravšnje za dolge sprehode. zadnji dan pa je bilo že kar zelo vroče in smo morali biti bolj ali manj notri. je pa zato Zarja prvič čofotala v morju. in zelooo uživala. prve dni smo ji namočili samo nogice. zadnji (vroči) dan, pa sva šli skupaj v vodo. in ni bilo nobene panike, širok nasmeh in brcanje:bravo:

na morju mi je začela tudi celo noč spati (kar še sedaj nadaljuje). so pa zato moje joške še nevajene te spremembe, pa bo že boljše. še vedno sva samo na mleku, bliža pa se čas uvajanja goste hrane.

v glavnem, morje je zakon!:morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   we're back
30.5.2005 9:04:30   
Anonimen
:bravo:ej Magi same pozitivne:)-:)-morje res pomaga:)-:morje:

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   we're back
30.5.2005 9:10:38   
nejcko

Ojla, Magi, WB. Morje pa res dela čudeže, a ne? Zdaj pa res upam, da se najdemo na kakšnem špancirju.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   we're back
30.5.2005 10:44:27   
Pupica
Sam da ste se dobr mel:bravo::morje::sloncek::morje:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   we're back
30.5.2005 13:29:39   
Flip
Zivjo Magi!
Mi se tud odpravljamo na morje konec junija z nasim trimesecnikom:duda::)...zanima me, kolk pa je tvoja:duda::muca: stara? Upam, da bo tud nas yacel spat kaj vec ponoci...ydaj se se vedno hrani 1x al pa 2x na noc in zelo ygodaj vstaja...okol pol sestih!
Glede vode pa mislim da tud nas ne bo problematik...zelo rad se kopa:sloncek::metulj::miska::muca:

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   we're back
30.5.2005 14:38:21   
Magi*
najprej pozdravček za nejcko! velja, se dobimo. se zmenimo na privat.

pa Flip: naša je stara 5 mesecev (i kusur:). je bil že čas, da je začela pančkat celo noč (no ja, roko na srce, je kar pridna). nardi pa morski zrak svoje. edino kar je za pazit so sončni žarki, vse ostalo se pa enostavno porihta. torej, zaščititi pred sončkom in veselo dopustovanje in spanje:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?