we're back (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Magi* -> we're back (30.5.2005 8:54:49)

Živje punce!

mi smo se vrnili z morja. bilo nam je zelo lepo in ujeli smo "zadnji vlak", saj je bilo vreme ravno pravšnje za dolge sprehode. zadnji dan pa je bilo že kar zelo vroče in smo morali biti bolj ali manj notri. je pa zato Zarja prvič čofotala v morju. in zelooo uživala. prve dni smo ji namočili samo nogice. zadnji (vroči) dan, pa sva šli skupaj v vodo. in ni bilo nobene panike, širok nasmeh in brcanje:bravo:

na morju mi je začela tudi celo noč spati (kar še sedaj nadaljuje). so pa zato moje joške še nevajene te spremembe, pa bo že boljše. še vedno sva samo na mleku, bliža pa se čas uvajanja goste hrane.

v glavnem, morje je zakon!:morje:

Anonimen -> we're back (30.5.2005 9:04:30)

:bravo:ej Magi same pozitivne:)-:)-morje res pomaga:)-:morje:

nejcko -> we're back (30.5.2005 9:10:38)

Ojla, Magi, WB. Morje pa res dela čudeže, a ne? Zdaj pa res upam, da se najdemo na kakšnem špancirju.

Pupica -> we're back (30.5.2005 10:44:27)

Sam da ste se dobr mel:bravo::morje::sloncek::morje:

Flip -> we're back (30.5.2005 13:29:39)

Zivjo Magi!
Mi se tud odpravljamo na morje konec junija z nasim trimesecnikom:duda::)...zanima me, kolk pa je tvoja:duda::muca: stara? Upam, da bo tud nas yacel spat kaj vec ponoci...ydaj se se vedno hrani 1x al pa 2x na noc in zelo ygodaj vstaja...okol pol sestih!
Glede vode pa mislim da tud nas ne bo problematik...zelo rad se kopa:sloncek::metulj::miska::muca:

Magi* -> we're back (30.5.2005 14:38:21)

najprej pozdravček za nejcko! velja, se dobimo. se zmenimo na privat.

pa Flip: naša je stara 5 mesecev (i kusur:). je bil že čas, da je začela pančkat celo noč (no ja, roko na srce, je kar pridna). nardi pa morski zrak svoje. edino kar je za pazit so sončni žarki, vse ostalo se pa enostavno porihta. torej, zaščititi pred sončkom in veselo dopustovanje in spanje:)

Stran: [1]