Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 7:34:29
|
|
|
|
Lumpi
|
Jutro!!! Jaz se vam pridružim za cca. 14 dni do 1 meseca. Do sedaj sem bila pri bombah, vendar so grehi v zadnjih 14 dnevih naredili svoje. z: kava, 2 jabolki k: solata, piščančje prsi v: jogurt, mogoče solata z jajci
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 7:47:42
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro preživela včerajšnji dan danes bom pa imela: Z: kava + jabolko K: popečena jajca (da ne bo skos meso) + kos kruha + solata V: še ne vem
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 7:49:28
|
|
|
|
tejčica
|
Jutro punce! Pa smo preživele 1. vodni dan. Ne morem pa verjet, kako sem se slabo počutila. Je pa tudi vreme najbrž kaj imelo zraven pri počutju. Danes zjutraj sem komaj iz postelje vstala. Sem šla pa takoj drito v kuhinjo po banano, za malo energije. Sedaj se pa že cartam z belo kavico. Kako bo danes ne vem. Planirala sem sadje namesto B, saj ga v nedeljo nisem imela. Vse bo odvisno kako se bom počutila. Pa noro kaj se zunaj dogaja. Veter, dež, strele... Še dobro da sem notri na toplem. Še dva dni dopusta, potem pa spet na šiht...
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 7:52:39
|
|
|
|
Urša
|
Bravo me! Tud jst sm takoj pograbila futr navsezgodi zjutr! Zdej si grem pa belo kavico nardit. Z:melona K:pečena zelenjava s sirom, kruh V:šobska solata Lumpi, dobrodošla pri nas!
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 8:35:04
|
|
|
|
Urša
|
MojcaH, a boš naredila seznam...al sm ga spregledala? Aja, pa še to...a katera kaj ve o alergiji, ki se lahko pojavi pri tej dieti? Matr, nism resno jemala jedilne čokolade in sm fasala neke fleke...upam, da to ni od tega, čeprav bi blo možno. Morm zdej obvezno jedilno čokolado jest, ima sigurno svoj namen.
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 9:24:41
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro punce, včerajšnji dan preživela brez nekih naporov Zvečer me je edino začela glava bolet, ampak sem lepo zaspančkala in je bilo OK. Zdaj sem pa direkt iz postelje, sem spala kot ubita. Nič nisem lačna, le žeja me Za danes imam v načrtu tak jedilnik: Z: naktarina ali dve K: goveji zrezki v čebulni omaki V: lignji na žaru Večerja je še v luftu, ker je vse odvisno od mojega , če bo pravočasno doma, da greva ven jest. Če ne bo, pa bom kar čokolino jedla. Čav-bav
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 9:58:05
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, ja, trebušček je malo manjši, kg pa tudi, čeprav bo verjetno šlo spet malo gor, ampak to je normalno. Evo, Urša, seznam je že gor. Nas pa ni kaj dosti. Samo redke še vztrajamo. No, mogoče se še katera danes oglasi. Danes bom za zajtrk kavico z mlekom, fuj sadje - ga ne bom. Kosilo in večerja pa mesni sir.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 10:19:53
|
|
|
|
bonika
|
Jaz moram priznat, da si ne zaslužim ravno imena "vztrajna", ker kar redno grešim. Sem si pač naredila en svoj sistem prehranjevanja, pri katerem se bolje počutim, tudi več energije imam, zato lahko tudi več športam. veliko hodim peš v hrib, kolesarim - včasih tudi po 25 km na dan - tudi v hrib, pa še s tamalo zadaj na sedežu (se pravi +17 kg), veliko lahko tudi pretečem, če zjutraj jem, sicer kar hitro omagam. V glavnem počutim se super, pijem ogromno vode, normalno zajtrkujem, pri kosilu se trudim, da je tisto kar naj bi ta dan moralo bit na krožniku, zvečer pa samo sadje, ali pa sploh nič. verjetno mi bo šlo počasneje dol kot vam, ampak men je važno tudi, da se dobro počutim. Upam da sem lahko še vedno z vami, čeprav sem tak grešnik, kajti zame ste ve ful dobra motivacija. Čestitam vsem, ki ste že izgubile precej odvečnih kg! Za kosilo bom jedla goveje zrezke + zeleno solato
< Sporočilo je popravil @nj@ -- 30.5.2006 10:24:34 >
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 10:27:27
|
|
|
|
Urša
|
anja,itak si lahko z nami, pridna, ker toliko športaš. Me veseli, da smo dobra motivacija! MojcaH, thankU. res nas je bolj malo. Nič hudega, smo super ekipa in si bomo še naprej stale ob strani!
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 10:41:06
|
|
|
|
bonika
|
Hvala, ker me niste napodile! motivirate me pa zelo in to s tem, ker se vsak teden tehtamo in zato se držim da se ne bašem s hrano, ali pa da pokurim kalorije, ker si mislim, vsem , ki so pridne bo šlo spet lepo dol, zato se moram potrudit, da gre vsaj nekaj tudi meni. In če več grešim, moram tudi več migat, saj kakšne dni sem pa čist pridna, pol me pa spet iztiri. vas občudujem, ker ste tako pridne in zares "vztrajne"! Pa še v službi kuham, a mora še katera od vas zraven diete tako delo opravljat?
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 10:44:27
|
|
|
|
Teni_
|
@nj@, saj ni pomembno, kako hujšaš, važno, da si vztrajna. Takšne pa sprejmemo. Evo, ena za tebe.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 11:09:30
|
|
|
|
Pobalami
|
Živjo punce, Bravo zelo ste pridne. Jaz sem včeraj zvečer jedla. Mi je bilo grozno, dež in to. In stari pregovor pravi, da ne smeš lačen v trgovino...Jedla sem zelenjavne zrezke, ampak so tolk pasal da se to ne da povedati. Ker pa kazen mora biti na OH dan ne bo sladice. Sem ugotovila, da so mi sladice ratale ful sladke, presladke. Se mi je malo okus spremenil. Danes: za zajtrk jabolko in pomarančni sok K: piščanec z zelenjavo V: hrenovke.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 11:49:20
|
|
|
|
tjaga
|
Hello, jaz bi se vam tudi pridružila, če smem, saj mislim še nekoliko nadaljevati. Bombe so me zapustile in zdaj sva z Lumpi ostali sami. Danes imam sadni dan in moj predvideni repertoar je sledeči: zajtrk: kava z mlekom + jagode malica: jabolka kosilo: ananasov kompot malica: jagode večerja: juha iz kitajske zelenjave in paradižnikovih pelatov Zelo vitaminsko ni kaj. Jutri pa imam vodni dan. Upam, da mi tokrat uspe (popravni izpit). Lp, Tjaga
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 13:06:58
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Jutroooo! hehe... jst sm tut dons najprej navalila na sadje. Mislim, da še nikol banana ni bla tolk dobra kot dons. Ampak se pa morm pohvalt, ker mi je včer uspelo čist brez hrane. Cel dan sem bila na vodi in na nesladkanem čaju. In je blo skoz cool (kar me fula preseneča). Le malo preden sem šla spat, me je malo začelo zebsti pa misla sem, da mam tekočino že čist na robu tko da mi je bilo malenkost slabo zaradi tega. Ampak sm zdržala čist do dons. Je pa res, da sem glih M dobila (tko ob 2.30h zjutri -- nam nč rekla! ), in je možno, da sem bila taka čudna proti večeru ravno zaradi tega. Ampak ... uspelo je pa... sm tko ponosna na sebe. IN NA VSE VAS!!! Bravo punce!!! Dons bo pa tkole (komi čakam ... mmmm...): Z: banana, kava K: kos belega mesa, juha, solata in žemljica (se mi že fuuuuuuula lušta) V: pečena jajca (jao kolk cajta pa že tega nism jedla!!) No, pa gremo pridno v drugo tretjino... Enjoy!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 20:59:21
|
|
|
|
Urša
|
Dons smo pa se najedle! Zasluženo! Ja, evo, prvotromesečje nosečnosti je za nami, čakata nas še 2.
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 21:29:38
|
|
|
|
amy26
|
Danes sem se tudi jaz ful najedla še zdaj imam napihnjen trebuh, no je tudi od vode, upam da bom jutri kaj manj jedla ker danes sem pa res nadoknadila za včerajšnji dan .
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 21:47:12
|
|
|
|
tejčica
|
Sem se tako fino napapcala. Sem dobila domačo skuto in sem si pripravila liptaver in to je bila tako božanska večerja, da sem se komaj ustavila. Da vam napišem še kompleten današnji jedilnik: Z: banana M: banana M: jabolko K: 1 navaden jogurt V: liptaver skuta Nočko!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 30 dan ( B ) 30.5.2006 21:58:46
|
|
|
|
Urša
|
Tejčica, dej napiši mi kako nardiš liptaver!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?