Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27 BIBA jaz sem čist obupala nad to dieto shujšala nisem v enem tednu niti pol kile,moj partner je šel dol 3,5kg,ampak,mi ni jasno nisem se grešila čist sem se držala pa nič šla dol,čist sem ,tak da sem danes začela ločevalno upam,da vam ki to dieto delate rata!!! se pišemo LEA, nočem bit hudobna, ampak po tej dieti zagotovo shujšaš prvi teden od 2-4 kg---- 2 kilce tisti, ki so lažji, 4 in več pa tisti, ki so težji... Zagotovo! Torej je tvoje jokcanje, da nisi grešila, brezvezno. Zagotovo si z nečim - premisli - mleko v kavi, preveliki obroki, kaka čokoladica sem in tja, pivo, skorja kruha.... Če se držiš ( jaz sem sicer na belajkovinski, ki vključuje tudi določeno sadje in vse mlečne izdelke) MORAŠ hujšat. Po sej verjetnosti pa premalo piješ - voda, nesladkan čaj... lulat moraš hodit, lulat! Pa zjutraj si kak kivi pojej, pred tem pa donat spij. Aja, pa še nekaj - mal morš začet migat - tudi če tam piše, da ti ni treba, te sam mal hecajo, je treba, verjemi - jaz sem se končno spravila tudi migat in je super. Če imaš voljo, bo šlo, jokcanje ne pomaga...