Barbs -> RE: vse tiste ki hujšate dieto zeleni val (22.1.2008 10:50:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEA27 BIBA jaz sem čist obupala nad to dieto shujšala nisem v enem tednu niti pol kile,moj partner je šel dol 3,5kg,ampak,mi ni jasno nisem se grešila čist sem se držala pa nič šla dol,čist sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ,tak da sem danes začela ločevalno upam,da vam ki to dieto delate rata!!! se pišemo LEA, nočem bit hudobna, ampak po tej dieti zagotovo shujšaš prvi teden od 2-4 kg---- 2 kilce tisti, ki so lažji, 4 in več pa tisti, ki so težji... Zagotovo! Torej je tvoje jokcanje, da nisi grešila, brezvezno. Zagotovo si z nečim - premisli - mleko v kavi, preveliki obroki, kaka čokoladica sem in tja, pivo, skorja kruha.... Če se držiš ( jaz sem sicer na belajkovinski, ki vključuje tudi določeno sadje in vse mlečne izdelke) MORAŠ hujšat. Po sej verjetnosti pa premalo piješ - voda, nesladkan čaj... lulat moraš hodit, lulat! Pa zjutraj si kak kivi pojej, pred tem pa donat spij. Aja, pa še nekaj - mal morš začet migat - tudi če tam piše, da ti ni treba, te sam mal hecajo, je treba, verjemi - jaz sem se končno spravila tudi migat in je super. Če imaš voljo, bo šlo, jokcanje ne pomaga...
|
|
|
|