|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse se mi zdi tako smesno
13.7.2005 18:12:41   
Suana
drage moje punce.povejte mi kaj bi to lahko bilo.kot sem vam ze porocala sem m:hudicek:dobila 10.7,prvi dan je bilo normalno,vse do danes pa male pikice.spodaj pri jajcnikih pa me tako veselo cuka,da je joj.mislite da je to kaksno vnetje?jutri moram zaceti jemati klomifen;),saj je po vseh pravilih jutri 5 dan ciklusa.kaj mislite naj ga vzamem ali naj grem prvo do g.:zmeden:
vse lepo pozdravljam,imejte se fajn.
:rozica:suzana
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.7.2005 18:29:44   
emaa
če nisi sigurna, pa test naredi za vsak slučaj, ali pa pojdi dat kri, boš najbolj sigurno vedla pri čem si

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2005 20:29:30   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Če nisi sigura naredi test ali pa pokliči svojo G in ji obrazloži stvar,klomifen pa le vzami škodovati ti res ne more.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2005 7:25:40   
MašaS
Najprej naredi test in se prepricaj, ali si :nosecka:. Prej ne jemati Klomifena, ker ga menda v nosecnosti ne smes.:zmeden2:

MasaS

p.s. drzim pesti, da je ratalo :miska: :miska:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2005 7:49:17   
emaa
ne smeš, piše v navodilih za klomifen

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2005 8:35:50   
Sulfinija
Suzana!!!

Ups narobe sem ti napisala dabraston do tretjega meseca ne škoduje sem narobe list za navodila prebrala oziroma dabrastonovega sem brala,klomifen sem mislila se ti še enkrat opravičujem.Javi kaj si naredila ali si delala test ali si šla do G močno držim pesti zate.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2005 14:23:05   
Suana
moojca naredila sem test.pokazal negativno:((povej mi kaj naj naredim ?najbolje da zacnem jesti klomifen.kajti ce bi bila bi mi zdaj ze moralo pokazat.mogoce pa so to kaki po menstrualni krci.ali kaj ti mislis?mislim da nisem dovolj pametna za kaj takega in da me moje telo ne poslusa vec,dela vse po svojem.:(ali naj izpustim in za
nem spet naslednji mesec jemat klomifen?danes me sicer ne spika vec.imam samo izcedek ki je svetlo rjave barve,brez vonja.si imela kdaj podobni primer?
:rozica:lp suzana

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?