vse se mi zdi tako smesno (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Suana -> vse se mi zdi tako smesno (13.7.2005 18:12:41)

drage moje punce.povejte mi kaj bi to lahko bilo.kot sem vam ze porocala sem m:hudicek:dobila 10.7,prvi dan je bilo normalno,vse do danes pa male pikice.spodaj pri jajcnikih pa me tako veselo cuka,da je joj.mislite da je to kaksno vnetje?jutri moram zaceti jemati klomifen;),saj je po vseh pravilih jutri 5 dan ciklusa.kaj mislite naj ga vzamem ali naj grem prvo do g.:zmeden:
vse lepo pozdravljam,imejte se fajn.
:rozica:suzana

emaa -> vse se mi zdi tako smesno (13.7.2005 18:29:44)

če nisi sigurna, pa test naredi za vsak slučaj, ali pa pojdi dat kri, boš najbolj sigurno vedla pri čem si

Sulfinija -> vse se mi zdi tako smesno (13.7.2005 20:29:30)

Ojla!!!!!!

Če nisi sigura naredi test ali pa pokliči svojo G in ji obrazloži stvar,klomifen pa le vzami škodovati ti res ne more.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

MašaS -> vse se mi zdi tako smesno (14.7.2005 7:25:40)

Najprej naredi test in se prepricaj, ali si :nosecka:. Prej ne jemati Klomifena, ker ga menda v nosecnosti ne smes.:zmeden2:

MasaS

p.s. drzim pesti, da je ratalo :miska: :miska:

emaa -> vse se mi zdi tako smesno (14.7.2005 7:49:17)

ne smeš, piše v navodilih za klomifen

Sulfinija -> vse se mi zdi tako smesno (14.7.2005 8:35:50)

Suzana!!!

Ups narobe sem ti napisala dabraston do tretjega meseca ne škoduje sem narobe list za navodila prebrala oziroma dabrastonovega sem brala,klomifen sem mislila se ti še enkrat opravičujem.Javi kaj si naredila ali si delala test ali si šla do G močno držim pesti zate.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Suana -> vse se mi zdi tako smesno (14.7.2005 14:23:05)

moojca naredila sem test.pokazal negativno:((povej mi kaj naj naredim ?najbolje da zacnem jesti klomifen.kajti ce bi bila bi mi zdaj ze moralo pokazat.mogoce pa so to kaki po menstrualni krci.ali kaj ti mislis?mislim da nisem dovolj pametna za kaj takega in da me moje telo ne poslusa vec,dela vse po svojem.:(ali naj izpustim in za
nem spet naslednji mesec jemat klomifen?danes me sicer ne spika vec.imam samo izcedek ki je svetlo rjave barve,brez vonja.si imela kdaj podobni primer?
:rozica:lp suzana

Stran: [1]