Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 13:59:07
|
|
|
|
kofetek2010
|
Kraševec, Ljubljančan in Štajerc na skupnem sprehodu slučajno brcnejo v neko svetilko in iz nje se prikaže duh: Hvala, ker ste me osvobodili! Za nagrado bom vsakemu izpolnil eno željo. Kraševec: Jaz sem iz kmečke družine in dobro vem, kako težko je biti kmet še posebej na Krasu. Naredi, da bo Kras vedno rodoviten. Duh: Urejeno! Ljubljančan: Mi u Lublan mamo poun kufr usega folka, k se prseljuje k nam. Nared okol Lublane en tak zid, de noben nau mogu not ne vn! Duh: Urejeno! Štajerec: Čuj, kaki je te toti zid? Duh: Visok je približno 100m, 5m debel, iz armiranega betona, gladke stene... Štajerec: Dobro, dobro... Daj, napolni ga zaj z vodo! Plavajte, plavajte žabice!!!! :)-:)-:)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmanjšati mu bodo morali obseg in dolžino organa. Foto: RTV Slovenija 25-letni Srb iz Šumadije bo moral na nenavadno operacijo - na zmanjšanje penisa, saj je njegova moškost prevelika. Mladenič ima namreč penis, ki je dolg 26 centimetrov, njegov obseg pa meri dobrih 22 centimetrov. Kot poročajo srbski časniki, vsakokrat, ko mladenič dobi erekcijo, se v njegov penis nateče liter krvi, zaradi česar 25-letnik omedli. Zdravnik Savo Bojanić je povedal, da je to prvi takšen primer v zgodovini srbske medicine. Dodal je, da je podoben primer sicer videl na Danskem. Zdravnik Bojanić, ki bo nesrečnika operiral, je doslej videl le en podoben primer. Povedal je: "Takšen primer sem imel možnost videti na nekem seminarju na Danskem. Takrat sem imel priložnost srečati črnca, ki je - ubogi revež - vsakokrat, ko je imel erekcijo, padel v nezavest. Sicer so k meni prihajali fantje s podobnimi težavami, a tako hudega oziroma izrazitega primera doslej še nisem imel."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2005 14:12:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot konj :)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:13:26
|
|
|
|
baguSka
|
bogi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2005 14:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A da je, no? Buh ji požegnej ;)
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:19:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
kot, da ni že dovolj, da hodijo vsi tisti praktikantje in ostali okrog in živcirajo :zmeden2:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2005 14:20:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kot da jih vidiš, ko si v "akciji" :zmeden2: Jaz nisem nikogar. Morda pa nikogar ni bilo :zmeden2:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2005 14:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:21:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
meni so dali 13 ur časa in 3 izmene, tako da sem imela kaj za videt in slišat :)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:27:14
|
|
|
|
Luni
|
ONA: Ce bi jaz jutri umrla, bi se spet porocil? ON: Ne, gotovo se ne bi... zakaj to sprasujes? ONA: Ne? Zakaj pa ne? A nisi vesel da si porocen? ON: Seveda sem vesel... kaj pa ima to veze? ONA: Zakaj se ne bi porocil, ce ti zakon nekaj pomeni? ON: Dobro, dobro.... ok, bi se porocil, ce te to veseli... ONA (zalostno): Ah, spet bi se porocil... ON: Seveda, a se nisva o tem pogovarjala? ONA: In ti bi z njo spal v najini postelji? ON: Logicno, kje pa naj bi spala? ONA: In bi zamenjal moje slike z njenimi? ON: Mislim da bi jih... ja... ONA: In bi tudi pustil da vozi moj avto?! ON: Ne, tega ne... nima vozniske... ONA: - tisina ON: ****... In še eden: Kaj se zgodi,če napačno odtipkaš email naslov Par iz Minneapolisa se je odloču da gre na dopust na Florido.Planirala sta biti v istem hotelu,kot že velikokrat prej. Zaradi poslovnih razlogov žena ni mogla odpotovati istočasno z možem,zato je odšel sam.Žena pa naj bi prišla naslednji dan. Mož se je prijavil v hotel in ker je imel računalnik v sobi je poslal email ženi.Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno črko. Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila z pogreba svojega moža.Odločila se je da preveri e. pošto,v pričakovanju izraze sožalja zaradi smrti moža.Ko je prečitala prvo sporočilo,je omedlela.Ko je prišel sin v sobo,je videl nezavestno mamo na tleh in sporočilo na ekranu. To: Moji preljubi ženi Subject: Prišel sem Date: 16 January 2004 Vem da si presenečena,da se ti javljam,vendar imajo sedaj tu računalnike in lahko pošiljaš sporočila svojim bližnjim.Ravnokar sem prispel in se vpisal,ter ti sporočam,da je vse pripravljeno za tvoj prihod jutri.Se že veselim da te spet vidim. P.S. Je pa res vroče tu doli! :)-:)-:)- :muca:
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:31:52
|
|
|
|
lefairyon
|
:)-:)-:)-kaj sta dobra...:)-:)-:)- lp:rozica::)-:)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:45:05
|
|
|
|
Dadi
|
O luni ta pa seka ni kej....:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 14:55:04
|
|
|
|
Lenny
|
:)- :)- :)- Btw, Luni, tortica je super zgledala!!!
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 15:43:00
|
|
|
|
SANDY
|
u ****o mater:)-:)- za vse skp :pujs:
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 16:03:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
Pride nekega dne ženska v lekarno pa reče lekarnarju: "Jaz bi, prosim, kupila dozo arzena!" Pa pravi on: "Gospa, arzen je hud strup. Kaj pa bi vi radi naredili z njim?" Ona: "Ubila bom moža!" Lekarnar: "Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne za taksen namen!" Pa ona brez besed iz torbice potegne sliko in jo prisloni na steklo, ki loči lekarnarja in njo. Na sliki seksata njen mož in lekarnarjeva žena. Pa pravi on:" Joj gospa, se opravičujem. Nisem vedel, da imate na recept!" :)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 16:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! A se javi kdo...da mi kosilo skuha? :):):) U lej, točno 16:16 je ura.... Aja, a se na telih debatah smao vice popa al se tut kej men? Nisme še nobene prebrala, moram priznat:ups::)- lp,:fis:♥
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 16:22:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
A boš govejo juhco z rezančki, rižoto in peso? Za povrh pa čokoladni puding s smetno? ;)
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 17:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaa, jaaa, jaaaa...:) Sem šla tut jst prej rižoto kuhat...:) Čokoladni puding pa tut mamo...juhe pa ne bom :)- Mami pa solato zdej prpravlja..hehe..:)
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 17:04:01
|
|
|
|
lin
|
Ribica,pridi na torteline s smetanovo omako,tuno in koruzo!:)
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 17:04:43
|
|
|
|
lin
|
No pol pa nič drgič,če si si že zrihtala:)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 17:30:17
|
|
|
|
india
|
Fiška, jaz sme ti pa mislila juho, njoke z zelenjavno omako in solato ponudit. Pa zdaj se nam bajadera v hladilniku hladi!:)-:)-:)-
|
|
|
|
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del 21.4.2005 20:59:20
|
|
|
|
ZARA
|
IN kje ste VSI!!!!?????**** 8)8)8)8)8)8)8)8)8)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?