Luni -> vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - 9. del (21.4.2005 14:27:14)
|
ONA: Ce bi jaz jutri umrla, bi se spet porocil? ON: Ne, gotovo se ne bi... zakaj to sprasujes? ONA: Ne? Zakaj pa ne? A nisi vesel da si porocen? ON: Seveda sem vesel... kaj pa ima to veze? ONA: Zakaj se ne bi porocil, ce ti zakon nekaj pomeni? ON: Dobro, dobro.... ok, bi se porocil, ce te to veseli... ONA (zalostno): Ah, spet bi se porocil... ON: Seveda, a se nisva o tem pogovarjala? ONA: In ti bi z njo spal v najini postelji? ON: Logicno, kje pa naj bi spala? ONA: In bi zamenjal moje slike z njenimi? ON: Mislim da bi jih... ja... ONA: In bi tudi pustil da vozi moj avto?! ON: Ne, tega ne... nima vozniske... ONA: - tisina ON: ****... In še eden: Kaj se zgodi,če napačno odtipkaš email naslov Par iz Minneapolisa se je odloču da gre na dopust na Florido.Planirala sta biti v istem hotelu,kot že velikokrat prej. Zaradi poslovnih razlogov žena ni mogla odpotovati istočasno z možem,zato je odšel sam.Žena pa naj bi prišla naslednji dan. Mož se je prijavil v hotel in ker je imel računalnik v sobi je poslal email ženi.Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno črko. Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila z pogreba svojega moža.Odločila se je da preveri e. pošto,v pričakovanju izraze sožalja zaradi smrti moža.Ko je prečitala prvo sporočilo,je omedlela.Ko je prišel sin v sobo,je videl nezavestno mamo na tleh in sporočilo na ekranu. To: Moji preljubi ženi Subject: Prišel sem Date: 16 January 2004 Vem da si presenečena,da se ti javljam,vendar imajo sedaj tu računalnike in lahko pošiljaš sporočila svojim bližnjim.Ravnokar sem prispel in se vpisal,ter ti sporočam,da je vse pripravljeno za tvoj prihod jutri.Se že veselim da te spet vidim. P.S. Je pa res vroče tu doli! :)-:)-:)- :muca:
|
|
|
|