|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtoglavica
22.12.2008 11:40:40   
naia
pozdravljene,

sem v 32.tednu in cel dopoldan že čutim vrtoglavico in pritisk v glavi, sem šla zjutraj na wc pa sem mislila, da bom skup padla, sem se morala prijeti vrat, nato sem šla spet nazaj spati, se po nekaj časa premaknila na drug bok in se mi je zopet začelo ful vrteti (k da bi bila pijana user posted image ), pritisk sem si izmerila in je ok, hemoglobin pa mi je merila G pred mesecem dni in je bil cca. 130, kar je tudi ok...

kaj naj, ležim in čakam, da bo kul ali naj se kam obrnem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtoglavica
22.12.2008 13:12:41   
Lalica1
Če boš dolgo taka, raje pokliči G pa povej kaj se dogaja. Za info pa res lahko vprašaš kadarkoli!

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 13:28:06   
uršika***
Tudi jaz imam težave s to vrtoglavico. Ugotovila sem, da se pojavi v zaprtih prostorih, kjer je preveč toplo(to je pa za mene vsak prostor, kjer je radiator prižganuser posted image ), pa če imam premalo sladkorja v krvi(pojem nekaj sladkega ali sadje), ali če pozabim piti. Potem se pa zvalim na kavč in nekaj časa mirujem, pa je boljše. Sem v 36t. Mogoče ti bo tole kaj pomagalo, kar sem napisala. V glavnem pa glej, da imaš dovolj zraka, prezrači si stanovanje, da nimaš pretoplo. Srečno, saj nismo več dalečuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 13:48:55   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: naia

pozdravljene,

sem v 32.tednu in cel dopoldan že čutim vrtoglavico in pritisk v glavi, sem šla zjutraj na wc pa sem mislila, da bom skup padla, sem se morala prijeti vrat, nato sem šla spet nazaj spati, se po nekaj časa premaknila na drug bok in se mi je zopet začelo ful vrteti (k da bi bila pijana user posted image ), pritisk sem si izmerila in je ok, hemoglobin pa mi je merila G pred mesecem dni in je bil cca. 130, kar je tudi ok...

kaj naj, ležim in čakam, da bo kul ali naj se kam obrnem?

Oj! Glede na to da se ti vrti tud v ležečem položaju je možno da maternica - ki je zdaj že kar velika- pritiska na eno izmed večjih ven, ki ležijo tamle nekje pod maternico - temu se reče sindrom vene cave. Pomaga če ležiš z dvignjenim vzglavjem al pa na boku al pa v tistem položaju, ki ti pač paše. user posted image user posted image
Lahko pa je tud kakšen drug razlog, samo glede na to da imaš pritisk v redu, pa hemoglobin cca 130 - kar je zelo dobro za nosečnost - ne vidim druzga razloga. Dej če se ti bo to še dogajalo pa poklič G pa ti bo še mal razložila.
user posted image user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?