simonakr -> RE: vrtoglavica (22.12.2008 13:48:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia pozdravljene, sem v 32.tednu in cel dopoldan že čutim vrtoglavico in pritisk v glavi, sem šla zjutraj na wc pa sem mislila, da bom skup padla, sem se morala prijeti vrat, nato sem šla spet nazaj spati, se po nekaj časa premaknila na drug bok in se mi je zopet začelo ful vrteti (k da bi bila pijana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), pritisk sem si izmerila in je ok, hemoglobin pa mi je merila G pred mesecem dni in je bil cca. 130, kar je tudi ok... kaj naj, ležim in čakam, da bo kul ali naj se kam obrnem? Oj! Glede na to da se ti vrti tud v ležečem položaju je možno da maternica - ki je zdaj že kar velika- pritiska na eno izmed večjih ven, ki ležijo tamle nekje pod maternico - temu se reče sindrom vene cave. Pomaga če ležiš z dvignjenim vzglavjem al pa na boku al pa v tistem položaju, ki ti pač paše. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Lahko pa je tud kakšen drug razlog, samo glede na to da imaš pritisk v redu, pa hemoglobin cca 130 - kar je zelo dobro za nosečnost - ne vidim druzga razloga. Dej če se ti bo to še dogajalo pa poklič G pa ti bo še mal razložila. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|