|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec in delo popoldan
14.1.2010 8:29:11   
maruscha

Mene pa nekaj čisto informativno zanima.... Tisti dan, ko delate popoldan, ali daste malega zjutraj v vrtec ali je z vami doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec in delo popoldan
14.1.2010 8:32:13   
Anonimen
Valda v vrtec. Za 25 centov kolkr mi odštejejo za 4 dniodsotnosti, nimam kaj skuhat doma. Pa še rada je v vrtcu. Sicer je mal krize, ker jo ne vidim po 4, 5 dni skupaj, ampak tako pač je.user posted image

(odgovor članu maruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2010 8:32:43   
žab*ca
Kakor kdaj,odvisno,če lahko oči pride že ob 13.30 domov,da je varuška naprej.

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2010 8:33:47   
sabi
čist odvisno, koliko je star otrok-ali je raje v vrtcu, če je začetnik ga imaš doma, gledat je tut treba kaj je dobro za otroka, nekateri pravijo da je to potuha, jest mam tut med tednom dva dni frej pa jo bom dala v vrtec, mogoče jo bom šla pa prej iskat, namesto ob 14, ob 11 ali 12.
lp.

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2010 9:40:26   
kristinaj
pri nas imamo kombiniran oddelek... enkrat so otroci zjutraj,enkrat popoldan... odvisno kako starši delajo, na vratih razreda visi razpored in starši vpišejo, kdaj bo otrok popoldan in kdaj zjutraj...

jaz bi ga dala v vrtec, da se malo odpočiješ, imaš čas zase in kaj postoriš...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2010 9:45:35   
ljubecna1
tudi pri nas imamo kombinirano-izmenicni program,zjutraj in popoldan.tak kot sm jaz v sluzbi tak jih vozim.drugac je pa boljse ce je v vrtcu,ker se kar hiter odvadijo hodit.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2010 11:06:17   
gajči
Kateri vrtci v Ljubljani pa imajo možnost takšnega izmeničnega dop. - pop. varstva?

(odgovor članu ljubecna1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 11:27:21   
bubu10
Ledina vrtec ima!user posted image

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2010 11:31:25   
Anonimen
če je star do 3 leta bi ga imela doma, ker ne vidim smisla v tem da mali otrok hodi v jasli če to ni potrebno, starejšega bi pa dala v vrtec. seveda pa vsak po svoje.

(odgovor članu bubu10)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 12:38:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2010 16:42:34   
ksenija12
ja, predvsem je ta odločitev odvisna od tebe. Jaz ju dam, ker se v vrtcu ogromno naučita, se družita in dobita precej tistega, česar jima jaz kot mama ne morem dat in jima lahko da samo skupina in odnosi v njej.
Takrat skuham za več dni, pospravim - tudi za več dni:)..si malo spočijem in pripravim plan..Zaradi tega nimam slabe vesti. Je pa to odvisno od vsake mame posebej, če boš imela slab občutek, bodi z otrokom.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2010 18:29:41   
norge
Jaz ga imam pa kar veliko doma takrat, ko delam popoldne. Delam namreč vsaj do 22h in ga potem razen zjutraj, ko bi ga peljala v vrtec, cel teden ne bi videla. Sem ga pa včasih dajala in sem imela slabo vest, zdaj ga pa mogoče pon. in tor. dam, da jaz mal popedenam doma, ostale dni pa uživava doma...dolgo spiva, se igrava, greva ven,...kuhava, pečeva piškotke, pospravljava (star je 4)... in mi je super in sem veliko bolj zadovoljna kot prej, ker sem imela skoz občutek, da nisem nič z njim. Je pa res odvisno, kako ti čutiš. Jaz delam tisti teden, ko sem popoldne tudi cel dan soboto in nedeljo do 17h in mi tako najbolj odgovarja. 

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2010 22:28:11   
dalara

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Valda v vrtec. Za 25 centov kolkr mi odštejejo za 4 dniodsotnosti, nimam kaj skuhat doma. Pa še rada je v vrtcu. Sicer je mal krize, ker jo ne vidim po 4, 5 dni skupaj, ampak tako pač je.user posted image

Ne morem verjet, da lahko primerjaš ceno hrane v vrtcu s tem , da svojega otroka ne vidiš 4-5 dni. Meni se zmešauser posted image user posted image ! Prav je, da gre otrok v vrtec, če delaš cel teden popoldan, sam kakšen dan bi ga pa jaz že mela doma- pa ne zaradi 25 centov, ampak zato, ker je otrok moj in si želim z njim preživeti kakšen dan v tednu.Nikdar nisem niti pomislila, koliko dam doma za otroško hrano, pa koliko mi bojo zato v vrtcu odšteli. Svaštauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2010 6:56:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dalara

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ne morem verjet, da lahko primerjaš ceno hrane v vrtcu s tem , da svojega otroka ne vidiš 4-5 dni. Meni se zmešauser posted image user posted image ! Prav je, da gre otrok v vrtec, če delaš cel teden popoldan, sam kakšen dan bi ga pa jaz že mela doma- pa ne zaradi 25 centov, ampak zato, ker je otrok moj in si želim z njim preživeti kakšen dan v tednu.Nikdar nisem niti pomislila, koliko dam doma za otroško hrano, pa koliko mi bojo zato v vrtcu odšteli. Svaštauser posted image !

Si prebrala, da je otrok rad v vrtcu?user posted image Najbrž ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2010 21:28:58   
Taula
Sej s tabo je tudi verjetno rada, in ji ni fino da te ne vidi 4,5 dni. user posted image No ja, sej ti vse veš najbolje a neuser posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 16.1.2010 21:31:29 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2010 23:26:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sej s tabo je tudi verjetno rada, in ji ni fino da te ne vidi 4,5 dni. user posted image No ja, sej ti vse veš najbolje a neuser posted image

Ja, za svojega otroka vem, brez skrbi. Je popolna mala moja malčica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2010 13:41:19   
kpklapa
jaz našeganisem dala, ker ga potem ne bi nič videla in bi me preveč vest peklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2010 15:28:47   
bomboncek

IZVIRNO SPOROČILO: kpklapa

jaz našeganisem dala, ker ga potem ne bi nič videla in bi me preveč vest peklauser posted image

Kdaj pa začneš delat popoldne? Najbrž imaš kakšno varstvo, ki ti ga prevzame, ko ti odideš, zato imaš možnost bit z njim dopoldne in ko ti zapaše ga pač nekje pustit in se v miru odpravit v službo. Peče vest...peče vest....ja, peče, ampak če ima očka dnevno službo od 7. do 15. ali od 8. do 16. (in štej poleg vožnjo do doma), mama pa začne s šihtom ob 14. uri, tu ni dosti prostora za vest, ki peče!
Žal so vrtci zelo togi, kar se tiče sprejema otroka. Po eni strani je to res razumljivo. Ne moreš kar pripeljat otroka ob 13.30, ko drugi spijo in rečt na tle ga imate, jaz grem na šiht. Vendar, z malo želje in volje in kompromisov, bi se lahko vrtci tej problematiki približali in npr. sprejeli otroka ob 12. uri. Tako bi mama še vedno lahko bila dopoldne z njim, ga nato pripeljala ob 12. in se v miru odpravila na šiht, očka pa bi ga prevzel ob 16. uri. Srečni so tisti, ki imajo babice pri roki. Sama poznam dečka, ki ga je mama tako pustila samega doma. Ga je pač dala spat, samo včasih se je ta otrok tudi zbudil....zdaj pa si presdstavljate leto, dve, tri leta starega malčka samega doma. Mene ob tem srce boli in bi vse vzgojiteljice in napisana pravila da "kasnejši prihod otrok ruši red v skupini" poslala nekam. Saj to ni vojska, pač pa vrtec!

(odgovor članu kpklapa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.1.2010 22:38:37   
takotako
JAz sicer malokrat delam pop.se pa zgodi parkrat na mesec in ga dam v vrtec ker je drugače samo zmeden. Pa takrat vse naredim kot likanje pospravljanje. se pa res zdaj velikokrat učim tako da mi to malo odtehta.

(odgovor članu bomboncek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2010 22:44:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: gajči

Kateri vrtci v Ljubljani pa imajo možnost takšnega izmeničnega dop. - pop. varstva?

Najdihojca v Šiški.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:08:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?