TaRe*
|
Tudi pri nas je bilo podobno.Babi servis je uspešno posloval do petih let.potem pa smo se odločili,da jo damo za eno leto v vrtec. Sicer zelo družabna punčka,ki je imela vedno več za povedat,kot je pa jeziček zmogel pa se je čisto zaprla.Še danes točno ne vem,kaj je bilo temu vzrok.Sama sploh nisem vedela,da je taka,le vedela sem,da se dobro ne počuti tam,ker je že v ponedeljek začela spraševat,kdaj bo sobota,da ne bo treba v vrtec.Jedla itak nič ni(vzgojiteljica pa se je meni lagala kolllk velik je pojedla),pa to ni bil tak problem.Po mesecu dni,(ko sem jo enkrat dobila na dvorišču vso objokano,premraženo in polulano),pa mi je počil film in sem jo izpisala.Povedala mi je,da se vzgojiteljica krega na njih,če jih stisne lulat,ko so že zunaj,zato ni upala prosit,da gre.Vsedla se je na igralo in čakala da pridem ponjo.vzgojiteljica pa je imela preveč dela z klepetanjem in niti ni pogruntala,da otrok že bohve kolk časa joče. Čez medsec dni pa mi kolegica pove,da je govorila z našo vzgojiteljico o moji tamali.Povedala ji je,da je od prvega dne sedela ponavadi sama zase,ni se hotla z njimi igrat,ampak je sedela in pisala,pa risala,pa takle.Ona pa se seveda niti ni potrudila,da bi meni povedala,da je nekaj narobe..... Malo sem skrenila iz teme,ampak moje mnenje je,da je mogoče potem vseen,če ne gre nič. Btw....naša v šoli ni imela nobenih problemov z navajanjem na okolico...je zelo priljubljena in komaj čaka,da minejo počitnice,da gre nazaj v njen svet.
|