|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina ne pade
28.1.2008 18:57:41   
spelaz
Naš 3,5 letnik ma od zjutraj vročino - zelo visoko, trenutno 40. Od zjutraj do 18h sem mu dala 3x zdravila - zjutraj Calpol (2 žlički), potem 2 svečki, zdaj ob 18h spet Calpol. Vročina pa mu v 1 uri sploh ni padla. Dajem mu obkladke na čelo, zdaj ga grem kopat (kopala sva se že opoldne).

Kaj je še kaj takega kar bi zniževalo vročino? Pije ok, je tudi kar, je utrujen, ni pa kriza (govori, se igra, gleda risanke).

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina ne pade
28.1.2008 19:00:10   
Alisa
Preden ga greš kopat ga ovi v kis, daj mu na krpo kis in to mu daj na čelo in nogice, ali pa zelne liste.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 19:05:05   
Una
Glde na to, da si  mu dala danes že 4x Calpol in še dve svečki, pa ni nič pomagalo, bi ga jaz peljala k zdravniku. Calpol ponavadi hitro prime, tako da ne vem... Me zanima, kaj bodo še druge napisale.

LP, Una

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 19:11:08   
noe
Tudi Vid je v četrtek dobil isto vročino, ko se je zbudil v vrtcu. Imel jo je tri dni, tudi ful visoko, včeraj in danes pa je že brez, samo ful mu teče iz nosa. Star pa je isto 3,5  in sem mu blažila vročino z Calpolom in obkladkom iz vode.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2008 19:15:54   
Anonimen
Če je tako visoka vročina in jo ne moreš z ničemer zbiti imam na sumu šesto bolezen,če je še ni imel.Poskusi še z mlačnimi obkladki na nogice in rokice.
Nogice ovij v hladne mokre krpe,čez suho in kakšno očkovo nogavico gor,da fiksiraš.Na rokice pa isto le,da fiksiraš z rokavčki.Obkladke menaj vsake pol ure.svetovala bi ti kisove,vendar je kis malo premočen za tako nežno kožo,še moji hčeri,ki je vlika se je koža pordečila.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2008 19:31:54   
ada2
obkladke iz surovega krompirja. Prereži krompir in mu daj na čelo, pa v roke naj prime koščke krompirja, samo pazi, da ne poje, pa obvezno umit roke, ko se krompir v rokah segreje.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 20:18:42   
piščanc
pri našem mališanu calpol sploh ne prime, lekadol pa takoj. ne vem sicer zakaj, ampak tako je. če imaš svečke jih daj, so močnejše ali pa voltaren

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 20:43:40   
lex
trenutno razaja gripa, pri kateri imajo otroci zelo visoko vročino, ko le ta pade so kakšen dan ali dva bolkje potem naraste nazaj.

na noge mu ovij narezna surov krompir, ali kisove obhladke, tako so nam nižali temperaturo ko ni šlo z ničemer drugim več dol.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 20:44:46   
madela
Naši pupi v bolnici z zdravili nikakor niso mogli zbiti vroine,ko je prebolevala rota virus in so jo kar v hladni vodi okopali in je padla.
Če ima mali tako vročino pazi,da ne bo preve oblečen. Jaz pri vročini oblečem samo bodi in hlačne nogavice.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.