|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina
12.6.2007 6:51:59   
Nea_teja_
Mene pa zanima če ima katera izkušnje z vročino.Ja res se sliši hecno samo naša tamala stara 3 leta ima zadnje dva dni vročino ampak samo ponoči zjutraj in čez dan pa kot da ni nič.Do sedaj nismo še nikoli imeli kaj takega tudi pri drugih dveh.Ne smrka,kašla se pravi nič drugega kot samo vročina zvečer in čez noč.Ker sem človek ,ki zelo nerada hodim okrog zdravnikov me zanima če je katera že imela kaj podobnega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina
12.6.2007 7:04:05   
Tiamo
Kok pa ima vročine?

Pri nas so take vročince posledica izraščanja zobk. Ma tvoja že vse zobke?

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 7:11:19   
BLAŽIKA
Ja koliko pa je ta vročina in koliko je star otročiček?user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 7:24:24   
Nea_teja_
Stara bo  3 leta.Tako da mislim da zobki niso.Vrocina se pa vrti okrog 38 do 39 ampak samo ponoči oz proti večeru zjutraj pa kot da ni nič.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 7:33:39   
honey
Mi smo imeli zadnjič isto vročino, ampak smo nazadnje ugotovili, da so bile krive spodnje 5-ke. Glede na to, da zgornjih še nima (mislim vsaj, se ne upam pogledat, ker me ugrizneuser posted image ), nas očitno še enkrat čaka, ampak naslednjič bom vedela, kaj je. Tako da je možno, da ji zobki rasejo, ker 5-ke naj bi zrasle tja do 3. leta enkrat in je povsem možno, da ji rinejo zdaj ven.

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 10:19:24   
mika
pri nas je vsaka vročina pokazala vnetje ušes ali grla, zato grem vedno z njo k zdravniku. ponavadi ima med 38 in 39. ravno danes sva bili priz dravniku zaradi vročine in diagnoza ista. trenutno vročine nima, bo pa sigurno imela proti večeru in ponoči.

na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 11:17:46   
Nea_teja_
sva bile v petek na istematiki in je blo mende vse ok  sej bom šla če nebo nič bolje sam kaj k ni pediatra 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 14:09:56   
BLAŽIKA
na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

Moja punčka je moja največja sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 14:23:59   
popi
Ja ,smo bili bolni 14 dni nazaj.Mala je zakuhala popoldne iz niča takorekoč.
Vročina je bila okoli 39.In bila je čisto navadna viroza.
Smo veliko pili,spali in se crkljali.
Tako kot je prišla je tudi odšla.
lp pozdravite se

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2007 14:33:53   
NRMM
Tudi mi smo imeli pred dobri mesecem podobno in na koncu je bila ugotovitev,da smo preboleli 5 bolezen.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?