vročina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Nea_teja_ -> vročina (12.6.2007 6:51:59)

Mene pa zanima če ima katera izkušnje z vročino.Ja res se sliši hecno samo naša tamala stara 3 leta ima zadnje dva dni vročino ampak samo ponoči zjutraj in čez dan pa kot da ni nič.Do sedaj nismo še nikoli imeli kaj takega tudi pri drugih dveh.Ne smrka,kašla se pravi nič drugega kot samo vročina zvečer in čez noč.Ker sem človek ,ki zelo nerada hodim okrog zdravnikov me zanima če je katera že imela kaj podobnega.

Tiamo -> RE: vročina (12.6.2007 7:04:05)

Kok pa ima vročine?

Pri nas so take vročince posledica izraščanja zobk. Ma tvoja že vse zobke?

BLAŽIKA -> RE: vročina (12.6.2007 7:11:19)

Ja koliko pa je ta vročina in koliko je star otročiček?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nea_teja_ -> RE: vročina (12.6.2007 7:24:24)

Stara bo  3 leta.Tako da mislim da zobki niso.Vrocina se pa vrti okrog 38 do 39 ampak samo ponoči oz proti večeru zjutraj pa kot da ni nič.

honey -> RE: vročina (12.6.2007 7:33:39)

Mi smo imeli zadnjič isto vročino, ampak smo nazadnje ugotovili, da so bile krive spodnje 5-ke. Glede na to, da zgornjih še nima (mislim vsaj, se ne upam pogledat, ker me ugrizne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), nas očitno še enkrat čaka, ampak naslednjič bom vedela, kaj je. Tako da je možno, da ji zobki rasejo, ker 5-ke naj bi zrasle tja do 3. leta enkrat in je povsem možno, da ji rinejo zdaj ven.

mika -> RE: vročina (12.6.2007 10:19:24)

pri nas je vsaka vročina pokazala vnetje ušes ali grla, zato grem vedno z njo k zdravniku. ponavadi ima med 38 in 39. ravno danes sva bili priz dravniku zaradi vročine in diagnoza ista. trenutno vročine nima, bo pa sigurno imela proti večeru in ponoči.

na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

Nea_teja_ -> RE: vročina (12.6.2007 11:17:46)

sva bile v petek na istematiki in je blo mende vse ok  sej bom šla če nebo nič bolje sam kaj k ni pediatra 

BLAŽIKA -> RE: vročina (12.6.2007 14:09:56)

na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

popi -> RE: vročina (12.6.2007 14:23:59)

Ja ,smo bili bolni 14 dni nazaj.Mala je zakuhala popoldne iz niča takorekoč.
Vročina je bila okoli 39.In bila je čisto navadna viroza.
Smo veliko pili,spali in se crkljali.
Tako kot je prišla je tudi odšla.
lp pozdravite se

NRMM -> RE: vročina (12.6.2007 14:33:53)

Tudi mi smo imeli pred dobri mesecem podobno in na koncu je bila ugotovitev,da smo preboleli 5 bolezen.

Stran: [1]