|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina- NUJNO!
12.3.2006 11:44:51   
jasnica
Sem 15 dni po porodu in imam vročino 38stopinj. Ali mi zna katera navesti razlog in kaj naj naredim?! Nisem prehlajena, ne kašljam, skratka samo vročina in glavobol!

Hvala za pomoč!

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina- NUJNO!
12.3.2006 11:48:06   
Bubamaraa
Sok rdeče pese popij in mislim, da ti mora pasti vročina.... Lahko pa tudi vzameš lekadol....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2006 11:50:40   
StBarbara
Jaz sem po porodu imela velikokrat vročino...pa ne vem zakaj user posted image

Vzemi 2 lekadola naenkrat,  pij veliko tekočine in počivaj. Če se ti pa stanje ne umiri do jutri pa pokliči v porodnišnico.

Ti bo katera kaj več svetovala...tko bi jaz naredila.

Veliko zdravja ti želim user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2006 12:02:38   
petraz
Če ne bo šlo drugače, si pripravi kisov obhladek in si ga zavij okoli gležnjev. Takoj ti zbije vročino, res, to so meni delali, ko sem imela visoko vročino med nosečnostjo. Pa še naravna in neškodljiva metoda je. user posted image

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 12:11:32   
urši77
Ne se hecat in TAKOJ  pokliči v porodnišnico. Saj veš kaj pravijo stare mame: po porodu smrt tri dedne čaka pod posteljo, potem pa še tri tedne pred vratiuser posted image ......in to ni kar tako brezveze.

Pokliči, saj so vedno tam!
LP in pazi naseuser posted image ter počivaj (kar pomeni ležati z nogami gor in ne sedeti in zraven zlagati perilo). Perilo počaka(tudi ostalo delo) tvoje zdravje in pa tvoj sonček in njegovo-njeno zdravje pa lahko kaj hitro izpuhtiuser posted image user posted image user posted image

Čimveč crkljanja pa bo!

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 14:01:44   
Anonimen
Če jutri ne bo bolje in če danes ne bo slabše, pojdi jutri k zdravniku. Tako hitro po porodu se res ni za hecat.

(odgovor članu urši77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 18:59:20   
anitaz
TAKOJ k zdravniku!!! Lahko da imaš mastitis, če dojiš. Bolje je, da greš,res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 19:34:06   
mojcadamijan
Pojdi na pregled v porodnišnico to sigurno ni uredu

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2006 22:01:59   
KODA
Čimprej k zdravniku.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 12:21:37   
jasnica
Hvala za pomoč!

Danes mi je patronažna rekla da je zato ker imam preveč mleka in se mi je na desni dojki zamašil vod, zdej moram pa tople obkladke dajat in full pogosto mleko črpati. Sicer me je desna dojka bolela pa sem mislila da je to pač normalno. Upam da bo bolečina hitro minila.

Pozdravček!

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2006 12:46:31   
Anonimen
Aha, mastitis torej. Ja, tople obkladke pred dojenjem, po dojenju mrzle oz. ledene obkladke, čimveč pristaljvljat, pa če je zatrdlina v dojki obvezno masirat. Pa bo.

(odgovor članu jasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2006 7:43:26   
suky
No, malo pozno pa itak je jasnica že zdrava, ampak samo tok, da povem......mastitis sigurno ni, ker če bi bil mastitis bi se tega zlo dobro zavedala.....zelo trda prsa, fejst boli na otip in prsa so čist rdeče flekasta. vem, ker sem mela podobno težavo kot jasnica tud 14dni po porodu. isto mi je patronažna rekla, da je mastitis pa sem le mela premisleke, glede na to kako so mi opisovale punce mastitis, sem šla v porodnišnico so se mi smejal ko sem rekla da mam mastitis. Pač se mi je mal porušu imunski sistem in sem zakuhala.2dni pa sem bla dobra, so me pa 4dni mel v prodnišnici na opazovanju.
lp

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?