Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprasanje glefe kajenja 30.10.2013 22:41:05
|
|
|
|
LuLu
|
meni se je v trenutku, ko sem zagledala pozitiven test v 7. mesecu se mi je prvič zluštal cigaret, ampak ni bilo hudo.
|
|
|
|
RE: vprasanje glefe kajenja 31.10.2013 12:14:36
|
|
|
|
patrino
|
Sama nisem kadila, jih pa kar nekaj poznam , ki so kot prvi znak nosečnosti ( še predenj so šle k ginekologu) navedle, da so jim zasmrdele cigarete. Tako zelo, da so potem še partnerjem težile, da naj kadijo stran od njih. Sama sem pa kar huda kofetkarca že od najstništva sem in tudi jaz sem pred ginekološkim potrdilom nosečnosti tudi kot prvi znak opazila, da mi gre ob vonju kave sto na uro na bruhanje. Najverjetneje je kaj na tem.
|
|
RE: vprasanje glefe kajenja 31.10.2013 17:44:19
|
|
|
|
gomerka
|
Ja to da zasledis oz da se simptomi pojavijo pred ginekoloskim prwgledom mi je razumljivo... Ampak meni mi smrdijo cigareti ze 1 teden pred menstruacijo... Tko da nevem al je mozno da so to dejansko tolk hitri simptomi in da sem res noseca... Al pa je cist drug razlog
|
|
|
|
RE: vprasanje glefe kajenja 31.10.2013 18:34:23
|
|
|
|
LuLu
|
ej, vem, da te zanima ali si noseča... ampak, kar izkoristi to in ne kadi, pa nima veze zakaj se ti ne luštajo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?