vprasanje glefe kajenja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

gomerka -> vprasanje glefe kajenja (30.10.2013 22:34:13)

Pozdravljene. Imam grdo razvado-kajenje. Z mojim dragim pridno delava na otrocku. Sicer uspesno zmanjsujem kajenje, ampak se vedno nism na nuli. No moje vprasanje je sledece. Prejsnji teden sem imela ovulacijo. Menstruacijo bi morala dobiti konec naslednjega tedna (6-8.11). Vceraj in danes se mi dogaja da po vsakem prizganem cigaretu obcutim slabost. Mislite da je mozno da bi slo v tem primeru lahko za nosecnisko slabost?? Osebno se mi zdi prehitro, ampak bi vseeno rada slisala mnenje deklet katerim se je cigaret "zagabil" ko so bile nosece. Za test pa vem da je prehitr in da moram cakat. Ampak me res zanima ce se je to zgodilo kateremu dekletu ze teden pred predvideno menstruacijo. P.s lepa priloznost da koncno prekinem s to grdo razvado

LuLu -> RE: vprasanje glefe kajenja (30.10.2013 22:41:05)

meni se je v trenutku, ko sem zagledala pozitiven test [sm=smiley1.gif]
v 7. mesecu se mi je prvič zluštal cigaret, ampak ni bilo hudo.

patrino -> RE: vprasanje glefe kajenja (31.10.2013 12:14:36)

Sama nisem kadila, jih pa kar nekaj poznam , ki so kot prvi znak nosečnosti ( še predenj so šle k ginekologu) navedle, da so jim zasmrdele cigarete. Tako zelo, da so potem še partnerjem težile, da naj kadijo stran od njih. Sama sem pa kar huda kofetkarca že od najstništva sem in tudi jaz sem pred ginekološkim potrdilom nosečnosti tudi kot prvi znak opazila, da mi gre ob vonju kave sto na uro na bruhanje. Najverjetneje je kaj na tem.

gomerka -> RE: vprasanje glefe kajenja (31.10.2013 17:44:19)

Ja to da zasledis oz da se simptomi pojavijo pred ginekoloskim prwgledom mi je razumljivo... Ampak meni mi smrdijo cigareti ze 1 teden pred menstruacijo... Tko da nevem al je mozno da so to dejansko tolk hitri simptomi in da sem res noseca... Al pa je cist drug razlog

LuLu -> RE: vprasanje glefe kajenja (31.10.2013 18:34:23)

ej, vem, da te zanima ali si noseča... ampak, kar izkoristi to in ne kadi, pa nima veze zakaj se ti ne luštajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Najaa -> RE: vprasanje glefe kajenja (31.10.2013 19:46:21)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Sama nisem kadila, jih pa kar nekaj poznam , ki so kot prvi znak nosečnosti ( še predenj so šle k ginekologu) navedle, da so jim zasmrdele cigarete. Tako zelo, da so potem še partnerjem težile, da naj kadijo stran od njih. Sama sem pa kar huda kofetkarca že od najstništva sem in tudi jaz sem pred ginekološkim potrdilom nosečnosti tudi kot prvi znak opazila, da mi gre ob vonju kave sto na uro na bruhanje. Najverjetneje je kaj na tem.

Meni so pred izostankom M zasmrdeli tako cigareti kot kava. Slabo mi je bilo po njih.

Stran: [1]