|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje zanesljivosti plodnih dni
23.5.2006 18:19:54   
mala zirafa
Se je boljše zanest na beljalast izcedek ali na izračunan dan?Kako so se vaše izkušnje izkazale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje zanesljivosti plodnih dni
23.5.2006 18:35:55   
LuLuna
Ovulacijski koledarčki na Internetu so še kar dobri, vendar je predpogoj reden ciklus.

Osebno se najbolj zanesem na meritev BT (bazalne temperature), saj mi zelo jasno pokaže zvišanje temperature po nastopitvi ovulacije do začetka menstruacije, ko se temperatura spet zniža.

Spremljanje izcedka je tudi dober pokazatelj, vendar zahteva določeno izkušnjo. Potrebno je ločiti različne izcedke, ki se lahko pojavijo v enem ciklusu, pa tudi tisti najbolj ploden vlečljivi, beli oz. prozorni izcedek je zelo lahko zamešati s spermo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 18:41:34   
KODA
Jaz si določim varne in nevarne dneve,na podlagi izcedka in boleče ovulacije.To se mi sovpada.Takrat,ko se to dvoje pojavi,je sigurno ovulacija.
Drugače pa imam kar redno menstro(25-28dni).Zato tudi nekako vem,kdaj bo približno ovulacija.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 18:44:13   
lin
Nevem kaj bi ti svetovala kaj je bolj učuinkovito.
Iz svoje izkušnje ti lahko samo povem da jaz nisem zanosila med ovulacijo temveč tik preden bi morala dobiti menstruacijo,tako mi je vsak povedala ginekologinja

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 18:45:05   
bubyca
jaz se najbolj zanesem na vlečljiv izcedek, ker imam M na 30-32 dni, poleg tega pa O ni vedno točno na sredini ciklusa, ker na njo lahko vplivajo različni dejavniki (stres, prehlad).
Lp

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 18:49:53   
bskrle
Vsaj 12 ciklusov moraš imeti v celoti zabeleženih, da so stvari jasne.
Vse spremebe. BT in sluz.
Tako kot priporoča knjiga.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 18:57:01   
mala zirafa
Hval punce.user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 19:35:51   
eva1
Jaz nimam ne izcedka , bazalna tem. mi nikoli ne narašča ali pada...očitno sem v prejšnem mesecu imela O nekje 20 dan po M, ker sem takrat zanosila!

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 19:36:27   
eva1
Aja na RR mi je tisti koledar prav izračunal plodne dneve, ker imam M na 34 dni!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 21:10:22   
zorica

Meni najbolj točno pokaže plodne dneve on test s slino, ko se naredi tak praprot ki označuje plodne dni.Danes je 9 dan od začetka zadnje M in prvi dan plodnih dni.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2006 21:34:45   
Anonimen
Jaz ravno ne vem, če sem imela reden ciklus, ker sem 1,5 meseca prej nehala jemat KT, je pa vsekakor ratalo na plodne dni izračunane na netu user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2006 8:38:31   
ancka1
Spremljaj dogajanje v svojem telesu. Od kar sem jaz nehala jemati KT, sem imela v bistvu tipične znake (izcedek, pa bolečine v jajčnikih skoraj skozi cel dan). Tudi Ovul test mi je pokazal dve črtici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2006 10:15:24   
LuLuna
IZVIRNO SPOROČILO: lin

Iz svoje izkušnje ti lahko samo povem da jaz nisem zanosila med ovulacijo temveč tik preden bi morala dobiti menstruacijo,tako mi je vsak povedala ginekologinja

Ovulacija in zanositev nista sinonima. Ko nastopi vgnezditev se sele to steje za zanositev. Seveza je predpogoj za vgnezditev, da je jajcece oplojeno, kar pa se zgodi v casu ovulacije.
Vgnezditev pa nastopi 6 do 10 dni po ovulaciji, kar pa tudi je nekaj dni, ali celo tik pred menstruacijo.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?