Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 7:16:38
|
|
|
|
Hope2
|
mislim, da nisi med tistimi xxl, zato ne rabiš ne kirurga, ne steznik... le voljo da se zbrcaš v rit, najdeš čas in začneš migat kot je treba. Nehi se smilit sama sebi
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:12:06
|
|
|
|
skuštrana
|
TT, ja, koža...Fuj, ni kaj Dobrodošla v klub. Jaz sem sedaj začela migat, pol leta po porodu...In upam na najboljše. Še dobro da je zima pa se koža pokrije, poleti pa Kengeru mame
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 26.1.2010 8:13:01 >
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sam ce migas, koza vseen ostane po mojem.... mas leeeep, raven trebuscek, pol pa zavesa z njega visi!
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:14:52
|
|
|
|
aprilčica07
|
Meni pomagajo trebušnjaki.. z kg nimam problemov, ampak pogledat trebuh ko visi preko hlač.. grrrr.... no, zdaj pridno delam trebušnjake in moram rečt, da je situacija že malo bolša, ni še rožnato, ampak se mi pa pozna, da neki malega migam
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
aprilcica, tudi koza gre nazaj
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:15:44
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sam ce migas, koza vseen ostane po mojem.... mas leeeep, raven trebuscek, pol pa zavesa z njega visi! To je pa po moje odvisno od tipa kože. Meni se po mesecu miganja že kar pozna, kože je manj.
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:19:53
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem 3x rodila in nimam ne maščobe,ne odvečne kože. Mi je pa šlo skoraj samo nazaj,pač zdrava prehrana,redno gibanje so mi tak otroci dali in pa vsak večer sem se namazala z baby oljem,da je imela koža svojo vlago.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:24:15
|
|
|
|
noranate
|
Z rednim miganjem se tolk odvečne kože ne da znebit. jaz je sicer nimam pa se 3 x rodila. mam stopnice do pralnega stroja, do otrok... . Se vse sprot topi. Mam pa eno bliz ja, ki je šla do estetskega kirurga, je to kožo mal poštimal, pa mal salčka stopil, pa košarco mal povečal, in mimogrede možu denarnico stanjšal . TT srečno, sam volja mora bit, za karkoli se odločiš .
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:25:43
|
|
|
|
uškinamama
|
Sem rodila enkrat in v obdobju viseče-strijaste-morikaste kože mi je gospod mož rekel, da to ni lepotna napaka ampak spomenik materinstvu .
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:29:29
|
|
|
|
noranate
|
Uškinamama , nek se vidi, gde su deca bila
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 8:54:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sem rodila enkrat in v obdobju viseče-strijaste-morikaste kože mi je gospod mož rekel, da to ni lepotna napaka ampak spomenik materinstvu . uškin mož No, jaz sem kontra...našpananao vse do kosti . v ned. sem gledala oddajo debeli in suhi al nekaj podobnega. In vidim tisto suho žensko, pa me je skoraj kap. Se grem gledat v špegl in sprašujem moža, če sem mogoče jaz tud tak suha...je rekel, neeeee, pa lepa si...mater ne sprašujem če sem lepa, če sem tako nagraužno suha...neeeeee, lepa si . Sploh nimamo tehtnice doma, ker če bi mi pokazala manj kot 50kg, bi nardila tole, majke mi TT, po moje seda dobit tud odvečno kožo dol, sam je treba ful telovadit.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 9:03:40
|
|
|
|
skuštrana
|
Z rednim miganjem se tolk odvečne kože ne da znebit Če imaš elastično kožo se da. Pri meni bo šlo, po enem mesecu je veliko bolje, ko stojim kože ni več, vidi se ko se čičnem Je pa res, da imam ok kožo, ker v 3 nosečnostih nisem dobila niti ene strije, še mazala se nisem ker sem bila prelena ( razen v prvi nosečnosti sem se packala z olivnim oljem). Sam full čudno, ker drgač na površini imam kožo full suho, kar luske, samo v globini pa izgleda da je kar elastična.
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 9:52:57
|
|
|
|
anckabancka
|
Meni tudi po treh porodih ni ostalo nič odvečne kože. Preden sem 4. zanosila sem imela luknjo v trebuhu kot vedno. Pa nič ne telovadim ali kaj podobnega - razen tekanja za malčki... Eni imamo pač srečo, drugi pa se morajo malo potruditi. Me zanima kako bo šlo to rundo nazaj...
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 9:55:10
|
|
|
|
kasso
|
jaz sem 3x rodila, ostalo mi je malo trebuščka, koža pa se mu lepo prilega, nič odvečne. Sploh ne vem, kako izgleda, da bi koža visela. Torej recept imam, malo maščobe na trebuh bo treba, pa koža ne bo več visela .
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 9:56:24
|
|
|
|
krfjolca
|
Vse je v genih. Meni se že 2. dan po obeh porodih ni na trebuhu nič videlo, da bi bila kdaj noseča. Nobene strije, trebuh raven, koža napeta. Mišice sicer malce bolj "švoh", ampak se je po nekaj tednih že popravilo. Telovadit ni bilo časa, razen običajne "gospodinjske" telovadbe pa dviganja ene ali druge vreščeče uteži ... Rit in stegna so pa druga zgodba
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 10:10:45
|
|
|
|
hariba
|
Sem 4 krat rodila, odvečne kože na trebuhu mi ni ostala, špeha pa dosti, sem ga s trebušnjaki zelo popravila, vendar je še zmeraj malo bolj izrazit kot ostali deli telesa.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 10:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
vazicke!
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 10:36:08
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vazicke! a ti pa nisi, boš rekla ....sem te vidla na slikah, pa ne vem če se maš glih kaj za pritoževat
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 10:52:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Tiste, ki ste rodile 2x ali več, majkomilo, a vam je koža na trebuhu ostala?? Jz ne vem kaj naj z njo, mi jo je grdo za hlače tlačit, steznik je drag, za lepotnega kirurga nimam...Matr, hudiča, je grdo kot svinja... Jaz sicer nisem večrodka, ampak sem prveščica in sem ta problem rešila tako, da sem jo pred kratkim na Koto odnesla.....
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 10:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vazicke! a ti pa nisi, boš rekla ....sem te vidla na slikah, pa ne vem če se maš glih kaj za pritoževat na kerih slikah? na fb so pred tretjim porodom...na RR pa je povecini sestra na slikah
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:06:02
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vazicke! a ti pa nisi, boš rekla ....sem te vidla na slikah, pa ne vem če se maš glih kaj za pritoževat na kerih slikah? na fb so pred tretjim porodom...na RR pa je povecini sestra na slikah A sestra je bila pri RR-ovki s Kerenso, ko ste peljale darila?
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:10:12
|
|
|
|
aprilčica07
|
Jst mislim, da lahko s telovadbo kr popraviš zadevo, je pa res, da imam sama fanj elastično kožo (no vsaj predvidevam , saj nisem ne prvo ne drugo fasala strij)... zdaj pa delam redno trebušnjake in sem zadovoljna z spremembami
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:27:00
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sem rodila enkrat in v obdobju viseče-strijaste-morikaste kože mi je gospod mož rekel, da to ni lepotna napaka ampak spomenik materinstvu . uškin mož No, jaz sem kontra...našpananao vse do kosti . v ned. sem gledala oddajo debeli in suhi al nekaj podobnega. In vidim tisto suho žensko, pa me je skoraj kap. Se grem gledat v špegl in sprašujem moža, če sem mogoče jaz tud tak suha...je rekel, neeeee, pa lepa si...mater ne sprašujem če sem lepa, če sem tako nagraužno suha...neeeeee, lepa si . Sploh nimamo tehtnice doma, ker če bi mi pokazala manj kot 50kg, bi nardila tole, majke mi TT, po moje seda dobit tud odvečno kožo dol, sam je treba ful telovadit. Mika če dovoliš, dodam en debel podpis.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:42:17
|
|
|
|
kasso
|
Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?