Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanja na pregledu NS 4.1.2007 18:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič nisem vprašala,saj sem šla na NS da vidim koliko tveganja je za napake in nič drugega.Ti pa po ve koliko je velik
|
|
|
|
RE: vprašanja na pregledu NS 4.1.2007 19:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, ne vem, jaz se bila obakrat pri dr. Strahovi, ki je kar zgovorna in zelo topla oseba. Če ti ne bo sam od sebe pokazal/a, recimo vprašaj, kje se vidi nosna kost, pa prstki recimo, pa popkovnica se lepo vidi, oba možganska režnja, nogice seveda tudi, pa hrbtenička... za kaj bolj diagnostičnega pa v bistvu ne vem, kaj bi vprašala. Če ti ne bo komentiral/a izmerjene vratne gube, potem lahko vprašaš. Saj dobiš rezultat potem, samo meni je že sproti govorila, da je super rezultat, tudi zmerila je otročka in komentirala. Če se še kaj spomnim, ti še napišem.
|
|
|
|
RE: vprašanja na pregledu NS 4.1.2007 20:01:03
|
|
|
|
Eca
|
Jaz sem vprašala še za spol, če se slučajno že vidi. Mene je to namreč zanimalo in tudi videlo se je že, da bomo spet dobili fantka. Lp, Eca
|
|
|
|
RE: vprašanja na pregledu NS 4.1.2007 22:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Eni tega sploh nočejo geldat in povedat. Za dr. Strahovo vem, da noče niti pogledat. Mogoče se je kdaj zmotila in je imela potem probleme s starši, ki so ji kaj težili. Sklepam. Lahko pa seveda tudi to vprašaš, če te zanima, zgubit nimaš kaj, kakšni ti bojo pa rade volje ustregli in pokukali, če se kaj vidi.
|
|
|
|
RE: vprašanja na pregledu NS 4.1.2007 22:57:52
|
|
|
|
eya
|
Tudi jaz sem bila pri Strahovi na nuhalni, pa mi je hotela spol povedat, ker se je zelo lepo videlo, samo jaz še nisem hotela vedet. Je rekla, da starši tistih otrok, kjer se spol lepo vidi, nočejo vedet, kjer se pa še ne vidi, tisti bi pa radi vedeli
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?