|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpisati otroka samo v 1 vrtec
12.10.2008 22:54:26   
svaljkec
vpisali smo otroka v vrtec z naslednjim letom septembra,ko bo star 1 leto pa me zanima če ga raje vpišemo  v več različnih  vrtcev,ali samo v tega,enega že imamo v tem vrtcu.

iz majhnega zraste VELIKO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec
12.10.2008 23:02:16   
sttj
na vlogi piše,da lahko otroka vpišeš samo v en vrtec,pa mislim,da se vsi tega ne držijo.zakaj pa ga ne bi dali v istega kot starejšega ali bi oba prepisali?

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 0:01:48   
frutka_
V MB se otroka lahko vpiše v samo en vrtec.  Če že imaš otroka v tem vrtcu potem si itak na prednostni listi, če se tako izrazim. 

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2008 8:18:00   
Naja31
To ni vpis, to je samo prijava. Vpišeš ga, ko dobiš prosto mesto.

Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 13.10.2008 8:30:37 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2008 10:55:36   
NEVA-1
V našem koncu se daje vloge v več vrtcev, potem pa samo čakamo, če bo prostor...smo pa občina Domžale

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2008 12:11:22   
sazi
Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.

Se strinjam. Vlogo daš lahko v več vrtcev, vpišeš ga pa potem samo v enega. Jaz sem poslala vlogo v 5 vrtcev. Najprej so nas v vseh zavrnili, potem pa bi v enem dobila mesto, v najbolj zaželjenem pa ne, kjer še vendo čakam na mesto.
Torje, če nujno potrebujete mesto v vrtcu (naš mali je npr. pri varuški, kjer se dobro počuti in tam "čaka" na prosto mesto), ga vpiši v več vrtcev. V nekaterih vrtcih je tak naval, da ne pomaga, če imaš enega otroka že tam.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2008 14:55:52   
ninocka
Jst sem dala vlogo samo v enega in sem na vlogi to tud napisala. Ne vem, ce je kaj pomagalo, ampak mesto smo pa dobili user posted image
Drugace pa vem, da ponavadi dajejo vloge v vec vrtcev in potem vpisejo v tistega v katerega je sprejet in tud najbolj favoriziran (tako kot so ze ostale povedale).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?