Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 12.10.2008 23:02:16
|
|
|
|
sttj
|
na vlogi piše,da lahko otroka vpišeš samo v en vrtec,pa mislim,da se vsi tega ne držijo.zakaj pa ga ne bi dali v istega kot starejšega ali bi oba prepisali?
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 0:01:48
|
|
|
|
frutka_
|
V MB se otroka lahko vpiše v samo en vrtec. Če že imaš otroka v tem vrtcu potem si itak na prednostni listi, če se tako izrazim.
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 8:18:00
|
|
|
|
Naja31
|
To ni vpis, to je samo prijava. Vpišeš ga, ko dobiš prosto mesto. Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 13.10.2008 8:30:37 >
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 10:55:36
|
|
|
|
NEVA-1
|
V našem koncu se daje vloge v več vrtcev, potem pa samo čakamo, če bo prostor...smo pa občina Domžale
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 12:11:22
|
|
|
|
sazi
|
Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično. Se strinjam. Vlogo daš lahko v več vrtcev, vpišeš ga pa potem samo v enega. Jaz sem poslala vlogo v 5 vrtcev. Najprej so nas v vseh zavrnili, potem pa bi v enem dobila mesto, v najbolj zaželjenem pa ne, kjer še vendo čakam na mesto. Torje, če nujno potrebujete mesto v vrtcu (naš mali je npr. pri varuški, kjer se dobro počuti in tam "čaka" na prosto mesto), ga vpiši v več vrtcev. V nekaterih vrtcih je tak naval, da ne pomaga, če imaš enega otroka že tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?