vpisati otroka samo v 1 vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

svaljkec -> vpisati otroka samo v 1 vrtec (12.10.2008 22:54:26)

vpisali smo otroka v vrtec z naslednjim letom septembra,ko bo star 1 leto pa me zanima če ga raje vpišemo  v več različnih  vrtcev,ali samo v tega,enega že imamo v tem vrtcu.

sttj -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (12.10.2008 23:02:16)

na vlogi piše,da lahko otroka vpišeš samo v en vrtec,pa mislim,da se vsi tega ne držijo.zakaj pa ga ne bi dali v istega kot starejšega ali bi oba prepisali?

frutka_ -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (13.10.2008 0:01:48)

V MB se otroka lahko vpiše v samo en vrtec.  Če že imaš otroka v tem vrtcu potem si itak na prednostni listi, če se tako izrazim. 

Naja31 -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (13.10.2008 8:18:00)

To ni vpis, to je samo prijava. Vpišeš ga, ko dobiš prosto mesto.

Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.

NEVA-1 -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (13.10.2008 10:55:36)

V našem koncu se daje vloge v več vrtcev, potem pa samo čakamo, če bo prostor...smo pa občina Domžale

sazi -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (13.10.2008 12:11:22)

Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.

Se strinjam. Vlogo daš lahko v več vrtcev, vpišeš ga pa potem samo v enega. Jaz sem poslala vlogo v 5 vrtcev. Najprej so nas v vseh zavrnili, potem pa bi v enem dobila mesto, v najbolj zaželjenem pa ne, kjer še vendo čakam na mesto.
Torje, če nujno potrebujete mesto v vrtcu (naš mali je npr. pri varuški, kjer se dobro počuti in tam "čaka" na prosto mesto), ga vpiši v več vrtcev. V nekaterih vrtcih je tak naval, da ne pomaga, če imaš enega otroka že tam.

ninocka -> RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec (16.10.2008 14:55:52)

Jst sem dala vlogo samo v enega in sem na vlogi to tud napisala. Ne vem, ce je kaj pomagalo, ampak mesto smo pa dobili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugace pa vem, da ponavadi dajejo vloge v vec vrtcev in potem vpisejo v tistega v katerega je sprejet in tud najbolj favoriziran (tako kot so ze ostale povedale).

Stran: [1]