|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček v neckermannu!!!
30.5.2007 23:00:54   
karo22
imam eno vprašanje... glede na to,da kupujem voziček in je fajn, če ti svetuje mamica, ki že ima izkušnje s kupovanjem le tega, bi vas prosila za mnenje, kako se vam zdi tale voziček:

link: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1715134
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček v neckermannu!!!
30.5.2007 23:20:10   
Ajvy
Dobr zgleda, samo škoda ker se ga ne da preverit še z dotikom- kompaktnost in te zadeve..

(odgovor članu karo22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 23:26:00   
NAVT
A se mu premikajo sprednja kolesa??? Če se ne, pol ga je treba pri najmanjšem obratu privzdigniti. Če je voziček še tako lahek, pa se sčasoma ritka v njem poredi na recimo 10 kg in rata to kar zoprno. Pol maš pa zraven še kakšno torbo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2007 20:17:50   
analana
Pozdrav,
ti vozički so zelo kvalitetni,a ga dobiš v Grazu v neckermanovem bazarju za 100 eur.Preverjeno.Pred mesecem dni sem ravno tam kupila voziček znamke baby welt oregon gts,li je sedaj v baby centru pod ugdno ceno za 350 eur-jaz sem zanj dala 115 eur.Sicer bom rodila komaj novembra,a bi bila nora in bi se sedaj po glavi tolkla,če ga takrat ne bi peljala zraven.Je pa čisto podoben trikolesniku peg perego.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2007 21:12:53   
mojca 32
ojla lahko ti pove da ga je kolegica kupila vendar te morem razočarat da ni bila zadovoljna z njim in ga je po 2 mesecih uporabe zamenjala za peg perego.aja tudi jaz sem ga nameravala kupit pa mi po kratki sposojeni uporabi ni potegnilo. pod prvo mi je zoperno ker so kolesa fiksna pod drugo ležišče ni in ni ta pravo kolegica je imela karton pod odejo da je bilo bol ravno ,stopnje dviga pa previsok ( za prvi dvig) ležišča mislim.ne vem mene je minilo do nakupa upam da sem ti pomagala pri odločitvi seveda se boš pa sama odločila za nakup

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?