voziček v neckermannu!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

karo22 -> voziček v neckermannu!!! (30.5.2007 23:00:54)

imam eno vprašanje... glede na to,da kupujem voziček in je fajn, če ti svetuje mamica, ki že ima izkušnje s kupovanjem le tega, bi vas prosila za mnenje, kako se vam zdi tale voziček:

link: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1715134

Ajvy -> RE: voziček v neckermannu!!! (30.5.2007 23:20:10)

Dobr zgleda, samo škoda ker se ga ne da preverit še z dotikom- kompaktnost in te zadeve..

NAVT -> RE: voziček v neckermannu!!! (30.5.2007 23:26:00)

A se mu premikajo sprednja kolesa??? Če se ne, pol ga je treba pri najmanjšem obratu privzdigniti. Če je voziček še tako lahek, pa se sčasoma ritka v njem poredi na recimo 10 kg in rata to kar zoprno. Pol maš pa zraven še kakšno torbo...

analana -> RE: voziček v neckermannu!!! (17.6.2007 20:17:50)

Pozdrav,
ti vozički so zelo kvalitetni,a ga dobiš v Grazu v neckermanovem bazarju za 100 eur.Preverjeno.Pred mesecem dni sem ravno tam kupila voziček znamke baby welt oregon gts,li je sedaj v baby centru pod ugdno ceno za 350 eur-jaz sem zanj dala 115 eur.Sicer bom rodila komaj novembra,a bi bila nora in bi se sedaj po glavi tolkla,če ga takrat ne bi peljala zraven.Je pa čisto podoben trikolesniku peg perego.

mojca 32 -> RE: voziček v neckermannu!!! (17.6.2007 21:12:53)

ojla lahko ti pove da ga je kolegica kupila vendar te morem razočarat da ni bila zadovoljna z njim in ga je po 2 mesecih uporabe zamenjala za peg perego.aja tudi jaz sem ga nameravala kupit pa mi po kratki sposojeni uporabi ni potegnilo. pod prvo mi je zoperno ker so kolesa fiksna pod drugo ležišče ni in ni ta pravo kolegica je imela karton pod odejo da je bilo bol ravno ,stopnje dviga pa previsok ( za prvi dvig) ležišča mislim.ne vem mene je minilo do nakupa upam da sem ti pomagala pri odločitvi seveda se boš pa sama odločila za nakup

Stran: [1]